" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Απίστευτες συμπτώσεις! Η κατάρα του Ράμσεϊ συνεχίζεται!

Η κατάρα του Ράμσεϊ συνεχίζεται! Απίστευτες συμπτώσεις! ΒΙΝΤΕΟ 
 Ένατο θύμα διάσημου έπειτα από γκολ του Άαρον Ράμσεϊ είναι ο Ρόμπιν Γουίλιαμς. Προφανώς και είναι μια τραγική σύμπτωση και... το Sport24.gr θυμίζει τις περιπτώσεις.

Ξεκινάμε με το αυτονόητο, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Πρόκειται για τραγική σύμπτωση, έστω και αν συνέβη για ένατη φορά. Απλά, κάθε φορά που συμβαίνει, λογικό είναι να γίνεται φλας μπακ στο παρελθόν και να υπενθυμίζονται οι περιπτώσεις.
  Ο λόγος για τους θανάτους διάσημων έπειτα από γκολ του Άαρον Ράμσεϊ. Και αν στην αρχή, ήταν κάτι σαν νομοτελειακό το να συμβεί ένα τέτοιο γεγονός όποτε σκόραρε, έκτοτε κύλησε πολύ νερό στ' αυλάκι και ο παίκτης έχει σκοράρει ένα κάρο φορές χωρίς να γίνει το παραμικρό.  
Μέχρι το τελευταίο του τέρμα στις 10 Αυγούστου απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και τον θάνατο του Ρόμπιν Γουίλιαμς μια ημέρα μετά, με το πιθανότερο σενάριο να πρόκειται για αυτοκτονία. Συνολικά, για ένατη φορά έφυγε από τη ζωή ένα άτομο γνωστό και ενώ προηγήθηκε τέρμα του άσου της Άρσεναλ. 

Οι τραγικές συμπτώσεις... 

Η κατάρα άρχισε το 2011, όταν ο Ουαλός σκόραρε κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Πρωτομαγιά και την επόμενη ημέρα ο αρχηγός της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντε, σκοτώθηκε από Αμερικανούς πεζοναύτες.

Στις 2 Οκτωβρίου 2011 σκόραρε κατά της Τότεναμ και στις 5 Οκτωβρίου έφυγε από τη ζωή, νικημένος από την επάρατη νόσο ο ιδρυτής της Apple, Στιβ Τζομπς.

Στις 19 Οκτωβρίου 2011, πέτυχε γκολ στη Μασσαλία απέναντι στη Μαρσέιγ και την επόμενη ημέρα σκοτώθηκε ο δικτάτορας της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι.

Στις 11 Φεβρουαρίου 2012, σημείωσε γκολ επί της Σάντερλαντ και την ίδια ημέρα βρέθηκε νεκρή η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Γουίτνεϊ Χιούστον.

Στις 22 Μαρτίου 2013, σκόραρε στο Σκωτία-Ουαλία 1-2 και την ίδια ημέρα πέθανε ο διάσημος μουσικός, Μπέμπο Βαλντές.

Στις 14 Μαΐου 2013, πέτυχε τέρμα στο 4-1 με την Γουίγκαν και τρεις ημέρες μετά ο πρώην, δικτάτορας της Αργεντινής, Χόρχε Ραφαέλ Βιδέλα Ρεδόντο, έφυγε από τη ζωή.

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, πέτυχε ξανά γκολ στο "Βελοντρόμ" με τη Μαρσέιγ (1-2 η Άρσεναλ) και την ίδια ημέρα πέθανε ο διάσημο μποξέρ, Κεν Νόρτον, ο οποίος είχε νικήσει τον Μοχάμεντ Αλί το 1973.

Στις 30 Νοεμβρίου 2013, σκόραρε στο 0-3 με την Κάρντιφ και την ίδια ημέρα σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο διάσημος ηθοποιός, Πολ Γουόκερ.

Στις 10 Αυγούστου 2014 πέτυχε γκολ επί της Μάντσεστερ Σίτι και την επόμενη ημέρα βρέθηκε νεκρός ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Ρόμπιν Γουίλιαμς. 

Δείτε βίντεο με ορισμένες περιπτώσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου