" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΕΚΘΕΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ – ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;

memeimarkfront
Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας.

Εν μέσω νέου κύματος λάσπης και συκοφαντίας που εξαπολύεται από τους εργολάβους της ενημέρωσης, υπό την αρωγή ανακοινώσεων των κομμάτων-συμμοριών του αντισυνταγματικού τόξου, σκοπίμως αποσιωπήθηκε μια βαρύνουσας σημασίας είδηση η οποία αποδομεί επί της ουσίας ένα κατηγορητήριο εξ’ αρχής έωλο και σαθρό.

Πρόκειται για την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου δια της οποίας αναμένεται να επιστραφούν στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκο, τα χρήματα τα οποία βρέθηκαν στην οικία του και κατασχέθηκαν την 28η Σεπτεμβρίου 2013, την ημέρα δηλαδή της παράνομης σύλληψής του!

Ακόμη σπουδαιότερο το γεγονός πως ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την επιστροφή των χρημάτων είναι ο εισαγγελέας της υπόθεσης Ισίδωρος Ντογιάκος. Εισήγηση η οποία υιοθετήθηκε από το Δικαστικό Συμβούλιο με συνέπεια τα κατασχεμένα χρήματα να επιστραφούν εντός των επόμενων ημερών στον κάτοχό τους, καθώς δεν στάθηκε δυνατό να αντικρουστούν τα στοιχεία που παρουσίασε ο συνήγορος υπεράσπισης του Αρχηγού, Νίκος Αντωνιάδης περί της νόμιμης προέλευσης των χρημάτων.

Το βούλευμα 1506/14 του Δικαστικού Συμβουλίου αποτελεί μια εξέλιξη η οποία αλλάζει άρδην το σκηνικό της πολιτικής μεθόδευσης επί των διώξεων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Κι αυτό διότι η πολιτική σκευωρία και οι φαιδρές κατηγορίες περί «εγκληματικής οργάνωσης», βασίζονταν στην προϋπόθεση της ύπαρξης και ανεύρεσης μαύρων χρημάτων και όπλων. Εντούτοις, τα περίφημα όπλα τα οποία επικαλούνται οι διώκτες της Χρυσής Αυγής δεν βρέθηκαν διότι απλούστατα δεν υπάρχουν, ενώ με το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει ούτε το αναγκαίο μαύρο χρήμα, η ανεύρεση του οποίου θα έδενε τις κατηγορίες.

Να υπενθυμίσουμε ότι από την ημέρα των παράνομων και αντισυνταγματικών συλλήψεων του Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και οι «εισαγγελείς-κομισάριοι» των δελτίων ειδήσεων εκτόξευαν ποταμούς συκοφαντιών εις βάρος ενός νομίμου Πολιτικού Κινήματος, διαρρέοντας κατόπιν σχετικών εντολών του Μαξίμου, πως εντός των προσεχών ωρών ή ημερών οι αστυνομικές και εισαγγελικές έρευνες θα αποκαλύψουν τόσο τα μαύρα ταμεία, όσο και το βαρύ οπλισμό της «εγκληματικής οργάνωσης». Βιάστηκαν όμως οι επίορκοι της πολιτικής εξουσίας, οι εγκάθετοι στο χώρο της δικαστικής εξουσίας αλλά εξίσου και οι φαιδροί, καθεστωτικοί δημοσιογράφοι. Τώρα η Θεία Δίκη, τους υποχρεώνει σε άτακτη υποχώρηση, την οποία βεβαίως δεν δημοσιοποιούν στην απέλπιδα προσπάθειά τους να περισώσουν τα όποια ψήγματα αξιοπρέπειας και τιμής τους έχουν απομείνει, αν τους έχουν απομείνει.

Το δυσάρεστο για το αντισυνταγματικό τόξο, τα κόμματα από την δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά, είναι πως συνεργάστηκαν ή εξαπατήθηκαν με/από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, εκ της οποίας εξαπολύθηκαν οι παράνομες πολιτικές διώξεις. Ποιος δύναται να ξεχάσει τις μεγαλόστομες διακηρύξεις Σαμαρά πως «τους τελείωσα», όταν τον ρωτούσαν για το ζήτημα της Χρυσής Αυγής; 

Αποδεικνύεται πλέον, πως ο τελευταίος και η κλίκα του, ξεκίνησαν μια υπόθεση με όλα τα χαρακτηριστικά της πολιτικής σκευωρίας, διαβεβαιώνοντας τους υπολοίπους πως υφίστανται όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία θα οδηγήσουν στην εξάλειψη της Χρυσής Αυγής και στην καταδίκη του Αρχηγού και των στελεχών της.

Στην πορεία της ανακριτικής έρευνας διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων και παρανομιών, όχι όμως από μέρους της Χρυσής Αυγής, αλλά αντίθετα από μέρους των επίορκων της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας, με σκοπό να εκβιάσουν καταστάσεις και κυρίως να διαμορφώσουν τις εξελίξεις ώστε αυτές να συνάδουν με την προειλημμένη απόφαση της καταδίκης των Χρυσαυγιτών. Με απλά λόγια, δεν ήταν τα στοιχεία εκείνα που θα διαμόρφωναν τις δικαστικές αποφάσεις, αλλά η προειλημμένη δικαστική απόφαση εκείνη η οποία θα διαμόρφωνε και τα αναγκαία αποδεικτικά στοιχεία. «Ότι δεν υπάρχει ας κατασκευασθεί», ήταν το μότο των επίορκων της δικαστικής εξουσίας, συμφώνως προς τη γραμμή που λάμβαναν από το Μαξίμου, μαζί με τη διαβεβαίωση πως θα έχουν την αναγκαία πολιτική κάλυψη από τη Χούντα και δη από το υπουργείο Δικαιοσύνης. Για την επικοινωνιακή κάλυψη ούτε συζήτηση, αυτή θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη από τον εσμό των μαρξιστών και των φιλελεύθερων δημοσιογράφων, οι οποίοι φρόντιζαν να μετατρέπουν κατά μαγικό τρόπο τα αεροβόλα όπλα σε πυροβόλα έτοιμα να ανοίξουν πυρ κατά της «πολύπαθης δημοκρατίας» μας.

Η κυνική ομολογία του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου, υπήρξε το ουσιαστικότερο και βαρύτερο πλήγμα για την σκαιά μεθόδευση των υπογείων του Μαξίμου, προσωπικά για τον Σαμαρά και φυσικά για τους αυλικούς του.

Παρά ταύτα, ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας και μαζί του έξι βουλευτές, εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού, βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι χωρίς να υπάρχει το παραμικρό σε βάρος τους στοιχείο. Τούτο καταδεικνύει σαφώς πως η Χούντα Σαμαρά εμμένει στις φαιδρότητές της για όσο δύναται ακόμα, με σκοπό να κερδίσει κατά το δυνατόν περισσότερο χρόνο, προκειμένου να αποτρέψει τη μαζική ροή ψηφοφόρων από την πατριδοκάπηλη ΝΔ προς τη Χρυσή Αυγή και επιχειρώντας να νοθεύσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Διότι το να συμμετέχεις σε «δημοκρατικές» εκλογές υπό τη δαμόκλειο σπάθη μιας ανύπαρκτης κατηγορίας περί «εγκληματικής οργάνωσης» και μελλοντικών καταδικών του Αρχηγού και των πλέον αναγνωρίσιμων στελεχών της, συνιστά ΝΟΘΕΥΣΗ του εκλογικού αποτελέσματος.

Η αποφυλάκιση του συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου και κυρίως η απόφαση επιστροφής των κατασχεμένων χρημάτων από την οικία του Αρχηγού, αποτελούν δύο ακόμη ισχυρότατα πλήγματα στη σκευωρία της συμμορίας Σαμαρά. Κι αν η δικαστική δικαίωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και των αγωνιστών της καθίσταται πλέον αναπόφευκτη, επαφίεται στην αξιοπρέπεια των θεσμικών οργάνων του Κράτους η διόρθωση αποφάσεων παράνομων και αντισυνταγματικών, οι οποίες όχι μόνον αδικούν ένα νόμιμο Πολιτικό Κίνημα το οποίο χαίρει της εμπιστοσύνης πλέον των 500.000 Ελλήνων, αλλά κυρίως στερούν από χιλιάδες Ελλήνων κι Ελληνίδων την κοινωνική στήριξη που τους παρείχε άδολα και ανιδιοτελώς η Χρυσή Αυγή.

Εν κατακλείδι, η παράνομη και αντισυνταγματική απόφαση της αναστολής της κρατικής χρηματοδότησης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, υπήρξε απόφαση η οποία κατακρίθηκε ακόμη και από -ελάχιστους- βουλευτές της Αριστεράς. Ελήφθη υπό το βάρος δήθεν αποκαλύψεων και της πίεσης της Χούντας Σαμαρά και των εργολάβων της ενημέρωσης. Αν για την οικονομία της συζητήσεως αποδεχθούμε πως την περίοδο εκείνη υφίσταντο οι «υποψίες» (ακόμη κι αν δεν υπήρχε τελεσίδικη δικαστική απόφαση) για «εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής», οι υποψίες αυτές έχουν πια διαλυθεί πανηγυρικά. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα ο Πρόεδρος της Βουλής να αναλάβει την πρωτοβουλία για να αρθεί η παράνομη απόφαση της Βουλής, η οποία δεν εκθέτει μονάχα την κλίκα Σαμαρά αλλά το σύνολο των κοινοβουλευτικών κομμάτων και βεβαίως την ίδια τη Βουλή;

Το επικοινωνιακό πανηγύρι που έστησε η Χούντα Σαμαρά καταρρέει με πάταγο. Η οριστική δικαίωση της Χρυσής Αυγής και κυρίως των Πολιτικών Κρατουμένων που υπέστησαν τις ανηλεείς -πλην παράνομες και αντισυνταγματικές- διώξεις είναι ζήτημα χρόνου. Όπως ζήτημα χρόνου είναι η κατάρρευση της Χούντας Σαμαρά και επιπλέον η αναζήτηση των ποινικών ευθυνών από τους επίορκους πολιτικούς και δικαστικούς που καταπάτησαν Σύνταγμα και Νόμους για να ικανοποιήσουν αφενός την αλαζονεία ενός πρωθυπουργού που δίνει υποσχέσεις σε σιωνιστικές παρακρατικές οργανώσεις και αφετέρου τις πολιτικές φιλοδοξίες ανδρείκελων και γλειφτών της εξουσίας, που δίνουν εξετάσεις στις ίδιες σιωνιστικές οργανώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου