" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

«ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» Ή «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ»;


images

Τώρα που ολοκληρώθηκαν οι απάνθρωποι βομβαρδισμοί αμάχων και οι σοκαριστικές φωτογραφίες από τη σφαγή των νηπίων της Γάζα είναι πλέον παρελθόν, οι σιωνιστές άρχισαν επικοινωνιακή αντεπίθεση! Στην Ελλάδα, ένας εξ’ αυτών που έχει αναλάβει αυτό το ρόλο (να κάνει το μαύρο-άσπρο…), είναι ο Βίκτωρας Ισαάκ Ελιέζερ, ανταποκριτής της ισραηλινής εφημερίδας «Yediot Achronot» στην Ελλάδα. Αυτές τις μέρες, ο Ελιέζερ έγραψε ένα άρθρο με τίτλο: «Όταν το μίσος είναι ισχυρότερο από τη θέληση», στο οποίο επιρρίπτει τις ευθύνες για την ανθρωποσφαγή στα… θύματα και επιπλέον αποκαλύπτει και το… ναζιστικό τους παρελθόν. Ιδού, λοιπόν, η σιωνιστική προπαγάνδα:

«Το μεγαλύτερο έγκλημα, όμως, που διαπράττει η Χαμάς είναι εναντίον των ίδιων των Παλαιστινίων… Και βέβαια, όσοι συγκρίνουν τη Γάζα με το Αουσβιτς δεν διαφέρουν σε τίποτε από τους πλέον αισχρούς αρνητές του Ολοκαυτώματος… Ο δεύτερος στόχος της Χαμάς επετεύχθη τροφοδοτώντας τον σύγχρονο αντισιωνισμό με επιχειρήματα ώστε όλοι εκείνοι που αντιτίθενται στην ύπαρξη του εβραϊκού κράτους να μην κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν ρατσιστές ή αντισημίτες. Ως γνωστόν η Χαμάς είναι γέννημα-θρέμμα των Αδελφών Μουσουλμάνων. Μιας οργάνωσης που ιδρύθηκε το 1928, από τον Χασάν Αλ Μπάνα, στενό σύμμαχο του Αδόλφου Χίτλερ. Κατά τη διάρκεια μάλιστα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου ίδρυσε την ταξιαρχία των Μουσουλμάνων Waffen–SS Handschar, που αναλάμβανε δολοφονίες και χτυπήματα εναντίον των εβραϊκών κοινοτήτων. Και βεβαίως πρωτοστάτησε στη διάσωση και φυγάδευση ναζί εγκληματιών πολέμου. Σήμερα, 70 χρόνια μετά, οι διάδοχοί του, οι ηγέτες της Χαμάς, στοχεύουν αμάχους στο Ισραήλ, δολοφονούν Εβραίους μαθητές σε σχολείο της Τουλούζ, επισκέπτες στο Εβραϊκό Μουσείο των Βρυξελλών. Είναι οι φυσικοί σύμμαχοι των νεοναζιστικών κομμάτων στην Ευρώπη, αφού κοινός τους εχθρός είναι οι Εβραίοι».

Φυσικά, ο σιωνιστής προπαγανδιστής, αν και υποδύεται τον… αμερόληπτο, δε λέει κουβέντα για τους κανίβαλους ομοεθνείς του που ανέβαιναν σε λόφο για να παρακολουθήσουν –δίκην θερινού κινηματογράφου- τους βομβαρδισμούς, πανηγυρίζοντας έξαλλα όταν «έμπαινε γκολ» (όταν κάποια βόμβα εύρισκε το στόχο της, ούτε για τους κανίβαλους που ωρύονταν στους δρόμους του Τελ Αβίβ ότι «αύριο στη Γάζα δεν έχει σχολείο γιατί δεν υπάρχουν πλέον παιδιά», ούτε για τον επίλεκτο του ισραηλινού στρατού που καυχήθηκε στο Twitter «σήμερα σκότωσα 13 παιδιά», ούτε για τη βουλευτίνα του Ισραήλ που υποστήριξε ότι «οι Παλαιστίνιες γεννούν μικρά φίδια»…

Κι όλη αυτή η απροκάλυπτη σιωνιστική προπαγάνδα, διοχετεύτηκε στον ελληνικό λαό από τις στήλες της ακροαριστερής «Εφημερίδας των Συντακτών», των γνωστών υβριστών και συκοφαντών (και ενώπιον της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης»…) της Χρυσής Αυγής. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου