" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Εθνικό μνημόσυνο στο Αγιονόρι Κορινθίας

 

Την 16ην Αυγούστου 2014 και ώρα 18.30 στο Ηρώον – Θυσιαστήριον Αγιονορίου Κορινθίας τελούμεν μνημόσυνον υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των σφαγιασθέντων υπό των εαμοσλαυοκομμουνιστοσυμοριτών αγνών Ελλήνων πατριδολατρών.
Η παρουσία σας θα τιμήσει, θα υμνήσει και θα δοξάσει την μνήμην των θυσιασθέντων υπέρ βωμών και εστιών Ελλήνων πατριωτών.

Ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο γέρος της ∆ημοκρατίας είπεν, πέραν άλλων,δια το ΚΚΕ: «είναι τόση η έκτασις της προδοσίας ώστε ουδέποτε το έθνος και ο Λαός μας θα ανεγνώριζαν την επάνοδον των προδοτών και των εγκληματιών εις τους κόλπους του πολιτικού βίου της χώρας. Οι ηγέται της προδοσίας ουδέποτε θα εύρουν αμνήστευσιν εις την συνείδησιν του Ελληνικού Λαού»

Υπεύθυνος Εκδηλώσεως: Αλέξανδρος Αν.Τσούμπας

∆ρομολόγιο:

Από Κόρινθο:

Κόρινθος - - Χιλιομόδι -- Κλένια -- ́ Ηρώον. Σημείωσις: περίπου 6 χιλιόμετρα μετά την Κλένια αντικρίζουμε ανατολικά το Αγιονόρι και δυτικά την διακλάδωση προς Στεφάνιον.100 μέτρα μετά την διακλάδωσιν προς Στεφάνιον (την οποίαν δεν ακολουθούμε) στρίβουμε δεξιά στην πινακίδα προς το Ηρώον.

Από Αργος: 
Αργος -- Ίναχος -- Ν. Ηραίον -- Προσύμνη -- Λίμνες -- Αγιονόρι - - Ηρώον.Σημείωσις: Μετά το Αγιονόρι στο τέλος του κατηφορικού δρόμου οδεύουμε ευθεία προς τα δυτικά (πινακίδα προς ηρώον).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου