" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ… ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!


564574_321813534608802_1892613622_n

Παρότι η επίσημη κομματική γραμμή είναι «παριστάνουμε τους αδιάφορους και παρακαλάμε να γίνει γρήγορα κάτι σοβαρό για να φύγει από την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας η σύλληψη του δικού μας ανθρώπου», οι συριζαίοι πάρα κάτω δεν… κρατιούνται με τίποτα. Θέλουν σώνει και καλά να εκφράσουν τη «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» τους στον Μαζιώτη, αλλά επειδή ακόμα δε μπορούν να το κάνουν φόρα-παρτίδα, το κάνουν έντεχνα, αλλά πολύ προκλητικά. Έγραψε, για παράδειγμα η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης του όπλου του τρομοκράτη:  

«Στον Ν. Μαζιώτη χρεώνει η ΕΛΑΣ των τραυματισμό των δύο τουριστών
Οκτώ φορές πυροβόλησε συνολικά κατά των τουριστών ο Νίκος Μαζιώτης σύμφωνα με την ΕΛΑΣ. Κατά τη διάρκεια της επίσημης ενημέρωσης ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης, δήλωσε πως ο καταζητούμενος έριξε πέντε σφαίρες μέσα στο πλήθος, αδιαφορώντας για τους διερχόμενους…».

Σήμερα, λοιπόν, τα συντρόφια αμφισβητούν τα αποτελέσματα της εργαστηριακής έρευνας της αστυνομίας, διαδικασία την οποία δεν έχει αμφισβητήσει ποτέ κανείς! Αύριο-μεθαύριο θα αμφισβητήσουν και το αν πυροβόλησε ο Μαζιώτης και στην επόμενη φάση θα ζητήσουν τη δίωξη του αστυνομικού που πέτυχε (δυστυχώς όχι εκεί που έπρεπε…) τον Μαζιώτη, για… απόπειρα δολοφονίας «κοινωνικού αγωνιστή»! Για όλα είναι ικανοί οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου