" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ …ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ!!!

ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ...ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ!!!8 
Την στιγμή που οι Σύριοι παλεύουν με τους αποκεφαλιστές του Ισραήλ, ο Αντωνάκης πηγαίνει με τα …τέσσερα στις συνεστιάσεις των Σιωνιστών, σχεδόν μήνα παρά μήνα.


Ο λόγος του Άσαντ μας δίνει να καταλάβουμε ότι οι ήρωες είναι απέναντι στους επικυρίαρχους κι όχι υπηρέτες τους, όπως οι …δήθεν «ήρωες» που μας επέβαλε το σύστημα να τιμούμε.



Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΣΑΝΤ

ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ...ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ!!!1


“Όλες οι αυτοκρατορίες  του χρήματος,  των ΜΜΕ και των πετρελαίων είναι αδύναμες  μπροστά στον πατριωτισμό των Συρίων.”


Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Οι νόμοι δεν μπορούν  να εμφυσήσουν την ηθική αν αυτή δεν έχει προηγουμένως καλλιεργηθεί από την οικογένεια και άλλους κοινωνικούς θεσμούς. Η απουσία ηθικών αξιών, καταστρέφει Νόμους και πουλάει πατρίδες.
Το μέλλον ανήκει στους Σύριους και σε κανέναν άλλον.Η Συρία είναι πάντοτε σε θέση να αντιστέκεται και να ανοικοδομεί.
ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ...ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ!!!2
Οι τρομοκράτες χτύπησαν τις θεμελιώδεις βάσεις του έθνους μας που είναι η μοναδική ειρηνική συνύπαρξη του πραγματικού Ισλάμ με τον ορθό Χριστιανισμό εδώ και δεκαετίες.
Ο πόλεμος ενάντια στη Συρία είναι ένας βρώμικος πόλεμος. Δεν είναι εμφύλιος όπως ηθελημένα τον χαρακτηρίζουν για να νομιμοποιήσουν την τρομοκρατία.
Ο διαμελισμός της Συρίας είναι ένα δυτικό σχέδιο που εκτελείται από τα κράτη του δεσποτισμού και της τυραννίας.  
ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ...ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ!!!3
Ο Πρόεδρος Άσσαντ έκανε εκτενή αναφορά στα τεκταινόμενα στη Γάζα,  συγκρίνοντας το Παλαιστινικό ζήτημα με τo συριακό:
 Η Αραβική άνοιξη οργανώθηκε από τη Δύση και το Ισραήλ. Απόδειξη το τι συμβαίνει σήμερα στη Γάζα. Γιατί δεν τη στηρίζουν στέλνοντας χρήματα και όπλα όπως έκαναν με τη Συρία; Που είναι οι Μουτζαχεντίν τους για να πολεμήσουν;
Το Παλαιστινιακό θα παραμείνει για εμάς ένας πρωταρχικός αγώνας. Ξέρουμε να διακρίνουμε ποιός είναι ο αντιστεκόμενος παλαιστινιακός λαός και ποιοί φοράνε τη μάσκα της αντίστασης για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα ή αυτά των ισραηλινών.Στη Γάζα τους πολεμάει η ισραηλινή τρομοκρατία και εδώ μας πολεμάει η τρομοκρατία 83 χωρών.
ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ...ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ!!!4
Σε αυτό το ύφος κινήθηκε η ομιλία του Προέδρου Bashar al Assad στο Προεδρικό Μέγαρο μετά την ορκωμοσία του μπροστά στους περίπου χίλιους προσκεκλημένους του, μεταξύ των οποίων βουλευτές, υπουργοί και θρησκευτικοί ηγέτες μουσουλμάνων και χριστιανών, χθες στις 16/07/14.
Σύμφωνα με τον Μπασάρ, η συριακή κρίση ξεκίνησε με το πρόσχημα της Αραβικής άνοιξης που διεκδικούσε μεταρρυθμίσεις αλλά στην πραγματικότητα ήταν ένα στρατιωτικό κίνημα που υποστηριζόμενο από τις δυτικές υπερδυνάμεις και τις αραβικές μοναρχίες ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τη βία ως απάντηση στην αστυνομική καταστολή . 
ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ...ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ!!!5
Οι δυτικές δυνάμεις που παραμένουν αποικιοκρατικές θέλουν να σέρνουν από το λουρί τα κράτη της περιοχής και συμμαχούν με τους πιο οπισθοδρομικούς , τους πιο διεφθαρμένους και τους μεγαλύτερους καταπιεστές των λαών τους. Τους συμφέρει αυτή η αρνητική εκδοχή των υπανάπτυκτων αράβων γιατί εύκολα υποτάσσονται
Ξεσκεπάστηκε ο ρόλος ορισμένων αραβικών κρατών που κρύβονταν πίσω από την καταστροφή του έθνους μας και εξυπηρετούν τα δυτικά και ισραηλινά προστάγματα.Αν η Αραβική άνοιξη ήταν αυθεντική θα είχε ξεκινήσει πρώτα από αυτά τα οπισθοδρομικά  καθεστώτα.
ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ...ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ!!!7
Αφού ευχαρίστησε την Κίνα, τη Ρωσία , το Ιράν και το Λίβανο δεν παρέλειψε να καταδείξει τον ρόλο του Ερντογάν που έχει δηλώσει ότι ονειρεύεται να προσευχηθεί στο τζαμί των Ομμαγιαδών στη Συρία αλλά δεν τολμάει να πεί κάτι παρόμοιο για το τζαμί του Αλ Ακσά στην Παλαιστίνη. Ο Άσσαντ δεσμεύθηκε ότι δεν θα  ησυχάσει ποτέ αν δεν ελευθερωθεί το Χαλέπι και η Ράκκα από την τρομοκρατία. Αναφέρθηκε επίσης στη μεγάλη συμμετοχή των προεδρικών εκλογών που λειτούργησε  σαν σφαίρα στην καρδιά της τρομοκρατίας και σαν ένα δημοψήφισμα υπέρ της εθνικής κυριαρχίας.
ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ...ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ!!!8
Απευθυνόμενος στο συριακό λαό:
Άξιοι Σύριοι, εσείς είστε ο ελεύθερος και επαναστατικός λαός …Τρία χρόνια πέρασαν από τότε που κάποιοι που φώναζαν για ελευθερία αποδείχθηκαν ποιοί είναι…Εσείς είστε οι Ελεύθεροι σε αυτούς τους καιρούς της υποταγής, σε αυτούς τους καιρούς των συνεργατών…Τα αποτρόπαια πρόσωπά τους ξεπρόβαλαν, έπεσαν οι μάσκες της ελευθερίας και της επανάστασης και επέδειξαν τα ζωώδη ένστικτά τους, τρώγοντας καρδιές, αποκεφαλίζοντας, σφαγιάζοντας, σκοτώνοντας, διαμελίζοντας, καταστρέφοντας …Χρησιμοποίησαν τα πιο βρωμερά μέσα , τις πιο άθλιες και διεστραμμένες μεθόδους… και όμως απέτυχαν...
ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ...ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ!!!9
Μπορούν να μας βλάψουν αλλά  όχι να μας κερδίσουν. Μπορούν  να μας απειλούν αλλά όχι να μας φοβίσουν…
Όσο για μένα θα παραμείνω ένας από εσάς, ένας που σας αφουγκράζεται , σας συμβουλεύεται και εμπνέεται από τη δική σας ευσυνειδησία. Μαζί θα συνεχίσουμε χέρι-χέρι ώστε η Συρία να παραμείνει για πάντα περήφανη. Δυνατή. Αντιστεκόμενη και απροσπέλαστη στις ξένες δυνάμεις.
Εμείς οι Σύριοι πάντα θα είμαστε η αόρατη προστασία της , η αξιοπρέπειά της. Με τη θέλησή μας θα μετατρέψουμε αυτήν τη σκληρή δοκιμασία σε χάρισμα.
δείτε το βίντεο από το SAMA:

πηγή
αναδημοσίευσις από : Φιλονόη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου