" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΕΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ!


cnn_gaza_610_355 

Το ότι όλα τα μεγάλα ΜΜΕ του κόσμου ανήκουν σε σιωνιστές, δεν είναι νέο. Ήταν, λοιπόν, αναμενόμενη η αντιμετώπιση της δημοσιογράφου-ανταποκρίτριας στην Γάζα, Νταϊάνας Μάγκνεϊ, από το CNN, στο οποίο εργάζεται…

Η Μάγκνεϊ μετέδιδε ζωντανά τη μάζωξη φανατικών σιωνιστών (κανιβάλων) σε έναν λόφο στη Σρεντότ, που παρακολουθούσαν από ψηλά το «υπερθέαμα» των βομβών που σκότωναν αμάχους Παλαιστινίους και πανηγύριζαν έξαλλα όταν κάποια βόμβα εύρισκε το στόχο της. Οι κανίβαλοι είδαν την αηδία γι’ αυτό που έβλεπε στο πρόσωπο της Βρετανίδας δημοσιογράφου, και την προειδοποίησαν πως παρακολουθούν αυτά που λέει και θα την ξυλοκοπούσαν και θα έσπαγαν το αυτοκίνητο του συνεργείου τους αν έκανε κάποιο σχόλιο για τον κανιβαλισμό τους.
 
Εκείνη, υπό καθεστώς φόβου και τρόμου, δεν είπε τίποτα τότε, αλλά όταν αργότερα βρέθηκε μακριά απ’ αυτούς τους κανίβαλους, ανέβασε ένα σχόλιο στο twitter όπου έγραψε τα εξής: «Ισραηλινοί στο λόφο της Σρεντότ πανηγυρίζουν καθώς βόμβες προσγειώνονται στη Γάζα απειλούν να καταστρέψουν το αυτοκίνητό μας αν πω καμία λάθος λέξη. Αποβράσματα».
 
Ωστόσο, γνωρίζοντας ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες του μέσου που δουλεύει και σκεπτόμενη τις συνέπειες, το ξανασκέφτηκε και διέγραψε αμέσως το σχόλιο. Αλλά, τα γραπτά μένουν (στο αρχείο του «μεγάλου αδερφού» και το CNN ξαπόστειλε αμέσως τη δημοσιογράφο και ζήτησε συγγνώμη «από οποιονδήποτε ενδεχομένως προσεβλήθη»!


Τα σχόλια δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου