" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΙΔΟΥ Η ΝΟΘΕΙΑ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PATRISNEWS.GR – ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΡΗΚΕ ΚΛΕΙΣTΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΡΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΘΡΑΝΙΟ…!!!


725b8b2994c0820a268e187109a6151e_XL

Γίνονται αυτά; Προφανώς! Σε πόσα εκλογικά τμήματα σε όλη την χώρα; Μέχρι τώρα έχουμε αντιληφθεί σε πολλά… Αυτές είναι οι εκλογές του Σαμαροβενιζελιστάν και αυτή είναι η δημ(ι)οκρατία που ευαγγελίζονται. Βία και νοθεία παντού… 

Μπορεί ο αριθμός να μην είναι ικανός για να μεταβάλει το τελικό αποτέλεσμα, αλλά το γεγονός ότι χθες το πρωί, βρέθηκαν 11 αριθμημένοι κλειστοί φάκελοι με ψηφοδέλτια σ’ ένα από τα τέσσερα εκλογικά τμήματα των Μακρισιών στην Ηλεία, γεννά πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το πρωί, η καθαρίστρια του σχολείου, βρήκε κάτω από ένα θρανίο 11 (σ.σ 12 κατά άλλους) κλειστούς φακέλους με ψηφοδέλτια, που δεν είχαν ανοιχτεί και συνεπώς, δεν είχαν καταμετρηθεί. Αμέσως τηλεφώνησε στον δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων, απ’ όπου ενημερώθηκε ο Γενικός Έφορος Εκλογών αλλά και το Α.Τ Κρεστένων που επελήφθη του συμβάντος, σχηματίζοντας Δικογραφία την οποία θα καταθέσει – μαζί με την κατάθεση της Δικαστικής αντιπροσώπου που κλήθηκε στην περιοχή, και τους φακέλους, ως στοιχεία – στον Εισαγγελέα. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει, αν αρκεί μια απλή επανακαταμέτρηση, ή απαιτείται κάποια άλλη διαδικασία.

Το σίγουρο είναι ότι το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, με τις απόψεις να διίστανται, για το αν πρόκειται για απλή αμέλεια ή όχι, αν και κανείς δεν φαίνεται να ξέρει το περιεχόμενο των φακέλων. Φυσικά, το εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να ανατραπεί, αλλά σίγουρα κάποιοι θα πάρουν -σίγουρα – περισσότερες ψήφους.

Πηγή: Patrisnews.gr
ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου