" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FOCUS ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Ο εμπαιγμός που υφίσταται ο Ελληνικός Λαός από την κυβέρνηση Σαμαρά, όσον αφορά την ευόδωση των θυσιών και των στερήσεων, καθώς και των εξουθενωτικών οικονομικών μέτρων, είναι άνευ προηγουμένου.

Μόνο μια κυβέρνηση που απαρτίζεται, από αναίσχυντα, ανεύθυνα και αήθη άτομα θα μπορούσε να προβάλλει, εν μέσω θριαμβευτικών διθυράμβων τόσα κραυγαλέα ψέματα, προσπαθώντας να πείσει τους πάντες ότι ο Ήλιος ανατέλλει από την Μεσημβρία.

Το Γερμανικό περιοδικό Focus όμως, σε πρόσφατο άρθρο του ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση των υποκριτών επισημαίνοντας και σχολιάζοντας τα ασύστολα ψεύδη.

«Οι καλές ειδήσεις από την Ελλάδα είναι παραπλανητικές». Έτσι ξεκινά το άρθρο και συνεχίζει δηλώνοντας ότι η Χώρα μας, την οποία χαρακτηρίζει (επιεικώς κατ εμάς) εξαντλημένη θα εξαρτάται για πολλά χρόνια από την «έξωθεν» στήριξη.

Φυσικά οι πάντες καταλαβαίνουν τι σημαίνει να είμαστε για χρόνια ακόμη εξαρτημένοι από την «έξωθεν» στήριξη. Οι εργασιακές σχέσεις για τους ελάχιστους που θα έχουν το προνόμιο να τις «απολαμβάνουν», θα εξισωθούν με εκείνες των δουλοπάροικων μετά την Ναπολεόντεια εποχή και την επιστροφή στην εξουσία της αριστοκρατίας.
Όσο για το success story που συνεχώς μηρυκάζει ο κύριος Σαμαράς και το στενό του περιβάλλον αναφέρει τα εξής:



«Οι κυβερνήσεις στην Αθήνα, τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο δεν κουράζονται να διαδίδουν πως η Ελλάδα τελικά πήρε τα πάνω της. Χαίρονται με το success story του πακέτου διάσωσής που οι ίδιοι έδωσαν. Η ιστορία αυτή ακούγεται καλά και έρχεται λίγο πριν τις ευρωεκλογές. Έχει, όμως, ένα μειονέκτημα: Είναι κατάφωρα υπερβολική. Στο πέμπτο έτος της ευρωπαϊκής κρίσης, η Ελλάδα βρίσκεται όσο ποτέ βαθιά βυθισμένη σε μία πολύ μπερδεμένη κατάσταση. Ακόμα και τώρα σημειώνεται κερδοσκοπία με τα ελληνικά κρατικά ομόλογα. Οι άνθρωποι περνάνε χειρότερα. Οι έμποροι προσέφεραν την περασμένη εβδομάδα τα λαχανικά που παρήγαγαν στο πλήθος για να κερδίσουν τη στήριξη του στον αγώνα τους.»

Και ως τελευταίο θα προσθέσουμε το σχόλιο του οικονομολόγου Μαρσέλ Φράτσερ από το Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών, που σε μια πρόταση εμπεριέχει την πραγματικότητα

«Η Ελλάδα είναι αποτυχημένο κράτος».

Ουδέν αληθέστερον τούτου!!! Με μια μόνο επισήμανση. Δεν είναι η Ελλάδα αποτυχημένη, αλλά οι ξενόδουλοι αρουραίοι που την κυβερνάνε και την σέρνουν σιδηροδέσμια πίσω από το άρμα της Ευρώπης των τραπεζιτών και των τοκογλύφων.

Η Ελλάδα έχει κάθε δυνατότητα να στηριχθεί μόνη στα πόδια της, να ξαποστείλει στον αγύριστο δανειστές, δοσίλογους και ανθέλληνες πολιτικάντηδες και μέσω της σκληρής εργασίας εκμεταλλευόμενη το υπέδαφος και τις μοναδικές πρωτογενείς παραγωγικές της πηγές να αναπτυχθεί οικονομικά και να ευημερήσει.

Αυτό όμως είναι κάτι που θα δυσαρεστούσε στο έπακρο τους διεθνείς ανθελληνικούς κύκλους που ως απώτερο σκοπό τους έχουν την οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική υποταγή της Χώρας, καθώς και τον σταδιακό αφανισμό του Ελληνισμού.

Αλλά ας έρθουμε στο ζητούμενο.

Το προεκλογικό ψεύδος της αποτυχημένης, λαομίσητης κυβέρνησης όσον αφορά την δήθεν ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας, επιβεβαιώνεται πλέον και διεθνώς από έγκριτους δημοσιογράφους και οικονομολόγους. Το επικοινωνιακό πυροτέχνημα της εξόδου της Χώρας μας στις αγορές, είχε πολύ μικρή λάμψη και έσβησε πολύ γρήγορα μην πείθοντας κανέναν.

Διότι πως είναι δυνατόν να πεισθούν για την επερχόμενη ανάκαμψη νέοι άνθρωποι, πτυχιούχοι που βιώνουν τον τρόμο της απόλυτης ανεργίας,  χιλιάδες οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, καθώς και ημιθανείς άρρωστοι που δεν έχουν την δυνατότητα να καταβάλουν το αντίτιμο για την φαρμακευτική τους θεραπεία;  Πως είναι δυνατόν να πεισθούν όλοι αυτοί που ζουν μέσα στην απόγνωση και στην ανασφάλεια βιώνοντας μια εφιαλτική καθημερινότητα;


Τελικά αυτός ο Τόπος είναι παράδεισος μόνο για τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι όταν πεινάνε κλέβουν και τρώνε, όταν δεν έχουν χρήματα  ληστεύουν και δολοφονούν, όταν έχουν βιολογικές ανάγκες μπαίνουν στα σπίτια και βιάζουν, όπως επίσης ανεπιφύλακτα και ανέτως, προωθούν ναρκωτικά,  αλλοδαπές πόρνες και λαθραία προϊόντα και αν κατά λάθος συλληφθούν και καταλήξουν στις φυλακές, σιτίζονται με έξοδα του Ελληνικού Λαού και ανακτούν δυνάμεις για να επανέλθουν δριμύτεροι στην εγκληματική τους δράση, μόλις αποφυλακιστούν.

Επιπλέον αν κατά την σύλληψή τους και την προσαγωγή τους φάνε καμία ανάστροφη, έχουν και τον ΣΥΡΙΖΑ να εγείρει μείζον θέμα  και να απαιτεί την διαπόμπευση και την παραδειγματική τιμωρία των εμπλεκόμενων.

Πλησιάζει όμως η ώρα που όλα αυτά θα αποτελούν μόνο μια εφιαλτική ανάμνηση. 

Πλησιάζει η ώρα που η Πατρίδα θα ελευθερωθεί από τα δεσμά της, ο Λαός θα εξοστρακίσει τους ανόμους και τους διεφθαρμένους και ο σύσσωμος ο Ελληνισμός ενωμένος θα εργαστεί άοκνα και ασταμάτητα για την αναγέννηση του Έθνους.
 Για μια Εθνικιστική Κοινωνική Πολιτεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου