" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ" ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ !!!



Μετά τα αποκαλυπτήρια μνημείου των Ελλήνων Εβραίων της Θεσσαλονίκης στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, όπου ο  Πρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος προσέδωσε στη Θεσσαλονίκη το χαρακτηρισμό «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων» ενώ ο δημιουργός του μνημείου το αφιέρωσε στις κοινωνικές ομάδες, Εβραίων, τσιγγάνων, ομοφυλόφιλων, μαρτύρων του Ιεχωβά, κρατουμένων του κοινού ποινικού δικαίου, πολιτικών κρατουμένων και «αντικοινωνικών», που μαρτύρησαν κάτω από τη ναζιστική ιδεολογία και τάξη όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά και σε ολόκληρη την κατεχόμενη Ευρώπη. έρχεται και η 11η διεθνής έκθεση βιβλίου στην συμπρωτεύουσα να έχει ως τιμώμενη χώρα για εφέτος το Ισραήλ !!!


Η έκθεση διοργανώνεται από το Ίδρυμα Ελληνικού Πολιτισμού –το οποίο ενσωμάτωσε το ΕΚΕΒΙ- από τη ΔΕΘ-Helexpo, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών και Βιβλιοπωλών και τον δήμο Θεσσαλονίκης, του εβραίου Γ. Μπουτάρη. Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης.

Τί δεν καταλαβαίνεις αγαπητέ μου αναγνώστη; 

Όταν στις αρχές της δεκαετίας του ΄90, επί δημαρχίας Κ.Κοσμόπουλου ( ναι, εκλεκτός αυτής της ψοφοδεξιάς παράταξης που τόσο πολύ ...αγαπά την Ελλάδα και θέλει να τιτλοφορείται "πατριωτική" τρομάρα τους...) τότε λοιπόν είχαν ανακοινώσει τα σχέδια για την ανάπλαση της πόλης με προοπτικές να δημιουργηθεί μια πόλη που να μπορεί να φιλοξενεί πάνω από 10 εκατομμύρια κατοίκους, πολλοί είχαμε αναρωτηθεί για πιό λόγο αυτή η διόγκωση της πόλης; Όμως με τα χρόνια έχουμε αρχίσει να αντιλαμβανόμαστε που πάει τελικώς το πράγμα... Κάτι ο πρώην αλκοολικός Μπουτάρης με τις φιλοτουρκικές του τάσεις και κυρίως με τις ενέργειες που τέσσερα χρόνια τώρα προσπαθεί να επισημοποιήσει οτιδήποτε οθωμανικό υφίσταται ως υπόλειμμα μαύρων καιρών και σκοτεινών σελίδων της ιστορίας της πόλης και της Ελλάδος γενικότερα, κάτι η ρίζα του που βαστά από εβραίους και φυσικά το αίμα νερό δεν γίνεται με αποτέλεσμα να ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες στους ομοεθνείς του που ακόμη αναπολούν τα χρόνια εκείνα τα ωραία ( επί οθωμανικής κατοχής) που κυριολεκτικά βασίλευαν στην Θεσσαλονίκη.... Κάτι οι ομοφυλοφιλικές παράτες και κάθε είδους ανώμαλη παράτα ( δες εκείνο το φρικαλέο αποκριάτικο αχταρμά των περιφερόμενων ζόμπι) και δυστυχία μας βλέπουμε να διαφαίνεται μπροστά μας μια ...περίεργη και παράξενη όσο και άκρως ζοφερή πραγματικότης που το μόνο στοιχείο που δεν θα έχει πλέον αυτή η ένδοξη πόλη θα είναι το ...ελληνικό ! 

Και να μην παραβλέπουμε ότι αφού η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού το οποίο είναι κομμάτι της υποτελούς στα εβραϊκά συμφέροντα "ελληνικής" κυβέρνησης και έτσι το παζλ ολοκληρώνεται φυσικά αρνητικά για την Πατρίδα μας...

Καληνύχτα Θεσσαλονικείς και κάντε όπως νομίζετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου