" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Εντυπωσιακή ή αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής


Εντυπωσιακή η αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στα μεγάλα αστικά κέντρα και κυρίως στο λεκανοπέδιο Αττικής δείχνουν τα exit polls για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Χρυσή Αυγή εμφανίζει διπλασιασμό των ποσοστών του στον Δήμο Αθηναίων σε σχέση με το ποσοστό που έλαβε στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2012 όταν ειχε λάβει 7,81% στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα exit polls το ψηφοδέλτιο του Ηλία Κασιδιάρη -υποψηφίου της ΧΑ για το δήμο Αθηναίων- εμφανίζει ποσοστά μεταξύ 14% και 17%.

Στην Περιφέρεια Αττικής, στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 το κόμμα της Μεσογείων  είχε λάβει 7,9% και βέβαια δεν μπορούν να συγκριθούν αυτά τα αποτελέσματα μεταξύ τους. Καλύτερα θα αποτυπωθούν τα αποτελέσματα την ερχόμενη Κυριακή στις ευρωεκλογές.

Σήμερα, σύμφωνα με τα exit polls ο συνδυασμός της ΧΑ για την Περιφέρεια Αττικής υπό τον Ηλία Παναγιώταρο εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό από 9 μέχρι 11%.
Και όλα αυτά παρά τον πρωτοφανή πόλεμο που αντιμετώπισε ο Λαϊκός Σύνδεσμος τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τα ΜΜΕ επί καθημερινής βάσης και χωρίς να δίνεται το δικαίωμα στο κόμμα καν να απαντήσει.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου