" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ (ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ) ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ 13ΧΡΟΝΟΥ-ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ...

kortzidis-tsipras2
Σε πολιτικό σκάνδαλο μεγέθους μετατρέπεται το “κουκούλωμα” και η μετάθεση ευθυνών του Συριζαίου Δήμαρχου του Ελληνικού ,Χρήστου Κορτζίδη, ο οποίος αντί να επιλέξει το δρόμο της παραίτησης και της έντιμης αναβάπτισης της λαικής εντολής μέσα από τις εκλογές, επέλεξε το διασυρμό του και πιθανόν το πολιτικό του τέλος μετά τα τραγικά γεγονότα της προηγούμενης Κυριακής με την δολοφονία του 13χρονου αγοριού στο φονικό λούνα παρκ. 
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι σε θέση να γνωρίζει ότι μετά την γνωστοποίηση της τραγωδίας και τις φοβερές ευθύνες της δημοτικής αρχής των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ κλακαδόρων, επιχειρήθηκε η συσκότιση των πραγματικών συμβάντων και η αυτογελιοποίηση και του δημάρχου και των υπευθύνων συμβουλατόρων του.

badogiannis-kortzidis
Μισές αποκαλύψεις έκανε ο Σαββατοκυριακάτικος τύπος για την εμφάνιση στη συνέντευξη- παρωδία ως συντονιστή και επιβλέποντα της συνέντευξης του πρωτοκλασάτου μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Άκη Μπαδογιάννη.  
Ποιος είναι ο κύριος Μπαδογιάννης; Ένας από τους στυλοβάτες της Λαφαζανικής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ.  Το ρεπορταζ όμως έχει και συνέχεια. 
Γιατί πήγε εκεί ο κ.Μπαδογιάννης; Για να στηρίξει το κομματικό του αίμα; Μάλλον όχι. Αντιδήμαρχος και επικεφαλής των τεχνικών υπηρεσιών στο Δήμο Αργυρούπολης έχει τοποθετηθεί η κυρία Γεωργακάκη Ροϊδη.  Αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών, οικονομικών υπηρεσιών, διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Σύζυγος του κ.Μπαδογιάννη.  

Είναι ή δεν είναι έτσι κύριε  Μπαδογιάννη;  Πήγατε εκεί για να στηρίξετε, να καλύψετε ή να κουκουκώσετε- αριστεροί του ανθρωπισμού και της προσφοράς στον συνάνθρωπο που θέλετε να κυβερνήσετε την Ελλάδα; Έτσι; Με τέτοιες αξίες; Κάτι τέτοια κάνετε και προφέρετε πολύτιμες υπηρεσίες στο παραμάγαζο  του Σαμαρά και του άπατρι Βενιζέλου.

 ROIDI
Η κυρία ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ ΡΟΪΔΗ , σύζυγος του μέλους της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ
με τις αρμοδιότητες της Προϊσταμένης Δημοτικών Υπηρεσιών

έχει τις εξής ευθύνες:
α) της Τεχνικής Υπηρεσίας (μελέτες και κατασκευές)
β) του Περιβάλλοντος (σε θέματα που αφορούν την ποιότητα ζωής και τους ελεύθερους χώρους
γ) για θέματα πολεοδομίας
Ρωτάμε: Ποιες οι ευθύνες της κυρίας Γεωργακάκη στην φοβερή υπόθεση δολοφονίας; Μόνον διοικητικές; Μόνον ηθικές; Ή και ποινικές;
Ως γνωστόν είχε γραφεί το Σαββατοκύριακο από εφημερίδα” ότι πράγματι μετά την δολοφονία του 13χρονου παιδιού από ανθρώπους της νύχτας-ιδιοκτήτες λούνα παρκ ,αμεσες και σαφείς απαντήσεις οφείλει να δώσει ο κ. Αλέξης Τσίπρας για την απροκάλυπτη κομματική ασπίδα συγκάλυψης που παρείχε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμαρχο του Ελληνικού κ. Χρήστο Κορτζίδη, κατά την συνέντευξη τύπου αναφορικά με τον τραγικό θάνατο του 13χρονου αγοριού στο λούνα παρκ στο Ελληνικό. 
Στην συνέντευξη όχι μόνο δεν έγινε η παραμικρή ανάληψη ευθύνης, όχι μόνο δεν ειπώθηκε ένα συγγνώμη, αλλά αντιθέτως μετά από μια τέτοια τραγωδία αλλά και μετά από τις αποδεδειγμένες και βαρύτατες ευθύνες της δημοτικής αρχής, κρίθηκε σκόπιμο να επιστρατευτούν ακόμα και χειροκροτητές επιβράβευσης…
Ο κ. Αλέξης Τσίπρας οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις, αφού επίσημος συντονιστής και επιβλέπων της συνέντευξης, δεν ήταν αντιδήμαρχος ή κάποιος αρμόδιος δημοτικός υπάλληλος, αλλά το πρωτοκλασάτο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Άκης Μπαδογιάννης.
Η στιγμιαία και μόνο αντιπαραβολή της ανείπωτης τραγωδίας έναντι του σκηνικού της συνέντευξης τύπου που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον εκλεκτό του κ. Άκη Μπαδογιάννη, ισοδυναμεί με βαθύτατη προσβολή αλλά και πρόκληση του κοινού περί δικαίου αισθήματος, ενώ αποτελεί μνημείο θράσους και ανερυθρίαστης συγκάλυψης ημετέρων για εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις.
Στην δημοκρατία, κανένας δεν εξαιρείται από την υποχρέωση παροχής εξηγήσεων προς στους πολίτες όταν αποκαλύπτονται συγκαλυπτικές συμπεριφορές απέναντι σε εγκληματικές πράξεις. Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αποκλειστικά δικαιώματα ούτε αποκλειστικές προστασίες. Στην δημοκρατία ουδείς αυτό- χρήζεται αποκλειστικά κριτής. Στην δημοκρατία κρίνεις αλλά και κρίνεσαι…

Μόνον όταν και εάν ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ αντιληφθεί τις αυτονόητες αρχές της δημοκρατίας, ίσως πάψει να αποτελεί την προσωποποίηση του πολιτικού φαρισαϊσμού”.

Τώρα έχει συμβεί κάτι χειρότερο. Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ανθρωπιστές προσπαθούν να καλύψουν τα νώτα τους. Και απ’οτι προκύπτει λίγο νοιάζονται ότι έχει χαθεί μια ανθρώπινη ζωή.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου