" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ! 10 ΜΑΐΟΥ 1956: ΑΠΗΓΧΟΝΙΣΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΓΗΝ ΟΙ ΔΥΟ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΡΑΟΛΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Μέρα Μαγιού 1956
Μιχαήλ Καραολής - Ανδρέας Δημητρίου
10 Μαϊου 1956

Μέρα Μαγιού το 1956 0 Μιχαήλ Καραολής και ο Ανδρέας Δημητρίου κρεμάστηκαν απο τους Αγγλους , επιγόνους του Διαφωτισμού, γιατί ήθελαν λέει:
Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφωσύνη.....

Τα ελληνόπουλα δεν ξέρουν
μόνο πως πρέπει να ζουν.
Ξέρουν και πώς να πεθαίνουν
Kαι πως την πατρίδα να τιμούν.

«Απεδείχθη πλέον ότι, αι ίδιαι δυνάμεις της βαρβαρότητος, αι οποίαι οργίασαν κατά τον προηγούμενον πόλεμον υπό τας στολάς των Ναζί, οργιάζουν και σήμερον κατά τον ίδιον τρόπον υπό τας στολάς και τα διακριτικά του αγγλικού στέμματος

(Εφημερίδα «Τα Νέα», των Αθηνών, 10 Μαΐου 1956).


ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕ ΛΟΓΙΕΤΑΙ

 Τα εξαγορασμένα ντόπια ΜΜΕ(ξαπατησης) θα το ξεχάσουν. Tα "αδέσμευτα, ανεξάρτητα, ελευθερα, μαχητικά" περιτυλίγματα CD και DVD θα το περάσουν στο έτσι.

 


Οι Έλληνες πατριώτες δεν ξεχνούν
Ας τους πουν χρυασαυγήτες, εθνικιστές, φασίστες, ακόμη και νεοναζί καρφί δεν τους καίγεται. Το παράδειγμα των Καραολή και Δημητρίου φωτίζει, εμπνέει και οδηγεί. Εκεί πάνω! Εκεί ψηλά! Εκεί πέρα! Τους συνάντησαν οι νεομάρτυρες Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης και τους είπαν το μήνυμα νίκης: Η θυσία σας δεν πήγε χαμένη. 
Σήμερα τα ελληνικά νιάτα μεθυσμένα με το αθάνατο κρασί του 21 κατα το παράγγελμα του Παλαμά αψηφώντας την χλεύη και τις ύβρεις αγωνίζονται παλεύουν για την καινούργια γέννα.

tabouri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου