" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ!


assets_LARGE_t_420_54335041_type12128

Προ ημερών, σε επεισόδια μεταξύ βουλευτών του εθνικιστικού και του κομμουνιστικού κόμματος στο ουκρανικό κοινοβούλιο, είδαμε να πρωταγωνιστεί μια… γυναίκα, η οποία γρονθοκοπούσε βουλευτές. Επρόκειτο για την Οκσάνα Καλέτνικ, βουλευτίνα του κομμουνιστικού κόμματος.

Ο βίος και η πολιτεία της παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον και εξηγεί εν πολλοίς το άσβεστο μίσος των ανατολικοευρωπαίων προς κάθε τι κομμουνιστικό.

newego_LARGE_t_420_54335148_type12128 

Η βουλευτής, λοιπόν, με τις πανάκριβες πέρλες γύρω από τον λαιμό, προέρχεται από τον «επιχειρηματικό» χώρο. 
Αμέσως μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, το 1992,  ίδρυσε τη δική της διαφημιστική εταιρεία, τη Dali Advertising Agency, η οποία εξελίχθηκε σε όμιλο ονόματι FIM που δραστηριοποιείται στη συμβουλευτική επιχειρήσεων, τα ακίνητα και άλλους τομείς. 
Η περιουσία που απέκτησε φτάνει σύμφωνα με το Focus στα 35 εκατ. δολάρια, τοποθετώντας την ανάμεσα στους 200 πλουσιότερους ανθρώπους στην Ουκρανία (που βέβαια είναι όλοι κομμουνιστές και ΜΗ σλαβικής καταγωγής…). 
Σε μια χώρα, όπου ο μέσος μισθός (για όσους δεν είναι άνεργοι…) είναι κάτω από 100 δολάρια το μήνα…

Και βέβαια, όπως συμβαίνει με όλους τους μπολσεβίκους που έγιναν… βαρόνοι, η προέλευση των χρημάτων, όμως, δεν φαίνεται να οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην επιχειρηματική της δραστηριότητα. Είναι κοινό μυστικό στην Ουκρανία, ότι η μεγάλη περιουσία των Καλέτνικ αποκτήθηκε χάρη στις «διευκολύνσεις» που έκανε ο (κομμουνιστής φυσικά…) ξάδελφός της Ιγκόρ, όταν ήταν επικεφαλής των τελωνείων της χώρας.

Επιπλέον, αυτή η παλιοβρώμα, η οποία διαθέτει –μεταξύ άλλων- και υπερλούξ βιλάρα στη συνοικία της ελίτ του Λονδίνου, ήταν εκείνη που πάγωσε τις συντάξεις και κατήργησε πολλά επιδόματα από τους εργαζομένους, για να… εξυγιανθεί η οικονομία της χώρας.  

Τέτοιου είδους μιαρά καθάρματα είναι οι μαφιοζοκομμουνιστές στις χώρες του πρώην παραπετάσματος, γι’ αυτό συγκεντρώνουν (εκτός από τον πλούτο…) το μίσος των ανθρώπων που οδήγησαν στην εξαθλίωση για να θησαυρίσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου