" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί ο Mr. Alexis έχει τους ίδιους συμβούλους με τον Τζέφρυ; γιατί έχουν και κοινό αφεντικό...


Πλησιάζοντας τις ευρωεκλογές και τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση, εντάθηκαν οι ζυμώσεις στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και μαζί με τις συνεχείς μεταλλάξεις των θέσεων του, ακόμη κι αυτών που ψηφίστηκαν πρόσφατα στο ιδρυτικό του Συνέδριο, δημιουργούν ένα κλίμα που δεν είναι καθόλου ευνοϊκό για το αντιμνημονιακό μέτωπο, που μέχρι πρότινος υποτίθεται συμμετείχε. Βέβαια όλα αυτά είναι τροφή για την λεγόμενη ανανεωτική αριστερά. (Αλλά αυτα θα τα πούμε σε δεύτερο χρόνο).
 
Οι αλλαγές στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και οι προσλήψεις “έμπειρων” προσώπων “που θα τον οδηγήσουν στην εξουσία” έχουν δημιουργήσει ένα πολύ αλγεινό κλίμα (για εμάς και αυτά που μας περιμένουν όταν και αν βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ) όπου παλαιότερα πρόσωπα του κύκλου του Παπανδρέου είναι πλέον πρόσωπα του κύκλου Τσίπρα.
Εξηγιόμαστε:Πως είναι δυνατόν η σύζυγος ενός συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου, στενή φίλη του, αλλά και του υπόδικου Γ. Παπακωνσταντίνου,  να ηγείται μιας ιταλικής κι ευρωπαϊκής καμπάνιας υπέρ της υποψηφιότητας του Α. Τσίπρα για την προεδρία της ΕΕ. Πως μπορεί μια κυρία δημοσιογράφος υπέρμαχος των μνημονιακών πολιτικών να υποστηρίζει ένα “ριζοσπαστικό” (σικ) κόμμα της αριστεράς και μάλιστα τον ηγέτη του;Τι σχέση μπορεί να έχουν τα παραπάνω με τις υποθέσεις Καρυπίδη, αλλά και Βουδούρη;Μοιάζει με παραμύθι κι' ιστορία συνομωσιολογίας…
 
Λοιπόν, η κυρία Barbara Spinelli, ήταν η σύντροφος του Padoa Schioppa, του συμβούλου του Γ. Παπανδρέου.
 
Ποιος ήταν ο Padoa Schioppa;
 
Η περιγραφή από τον αριστερό χωρίς εισαγωγικά Γερουσιαστή Fernando Rossi, στις 23 Αυγούστου 2010: «Είναι εξέχων στέλεχος των πιο ισχυρών μασονικών και σιωνιστικών οργανώσεων, όπως: «Ομάδα των 30» (Gruppo dei 30), το Ινστιτούτο Aspen (Aspen Institute), την Τριμερή Επιτροπή και τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ (Commissione Trilaterale e il Club Bilderberg). Μάλιστα η συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ που αποφάσισε, μεταξύ των άλλων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, να βάλει την οικονομική θηλιά στο λαιμό της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε στην ίδια τη χώρα-θύμα.
Έχει στενές σχέσεις με τους Rothschild (πασιφανές γεγονός μιας και σ’ όλες οι εθνικές Τράπεζες συμμετέχουν οι Rothschild και δεν θα μπορούσαν να ηγηθούν των τραπεζών πρόσωπα που δεν είναι αρεστά στην οικογένεια των σιωνιστών τραπεζιτών)…».
Ποιος σύστησε τον Padoa Schioppa για «σύμβουλο» του Γ. Παπανδρέου;
Άραγε τι συμβουλές έδινε στον Γ. Παπανδρέου και τον Γ. Παπακωνσταντίνου αναφορικά με το ΔΝΤ, την τρόικα, τα CDS, την κρατική ΕΛΛΗΝΙΚΗ τράπεζα, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο; Θα μπορέσουμε κάποτε να μάθουμε;
 Το ότι ο Schioppa κι η Spinelli, ο πρώτος που αποβίωσε κι η σύζυγός του είναι εβραίοι το θρήσκευμα και το ότι είναι σιωνιστές φανταζόμαστε πως ΔΕΝ είναι τυχαίο.
 
Άραγε σχετίζεται η καρατόμηση Καρυπίδη με την χυδαία παρέμβαση του σιωνιστικού κινήματος σ’ όλο τον κόσμο στα εσωτερικά ενός ελληνικού πολιτικού κόμματος;  
 
Λέγεται ότι για να γίνει πρωθυπουργός στην Ελλάδα πρέπει να φορέσεις πρώτα κιπά… Κι όλα δείχνουν, εκτός αν υπάρξει τεκμηριωμένη διάψευση, ότι ο Γ. Παπανδρέου φόρεσε κιπά στον Α. Τσίπρα χωρίς καν να επισκεφθεί το Ισραήλ, “τον λαό που επέλεξε ο Θεός να κυβερνάει τον πλανήτη” σύμφωνα με τους νεοταξίτες.
 
Κι οι «συμπτώσεις» είναι πολλές για να πρόκειται περί φαντασίας…


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου