" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Κύπρος-Ελλάδα-Τουρκία

Η μυωπική απουσία γεωπολιτικής αντίληψης των τενεκέδων που κυβερνάνε την Κύπρο και την Ελλάδα οδηγεί αναπόφευκτα στην τουρκική ισόβια πολιτική, δημογραφική και στρατιωτική ομηρία

του Γ. Θ. Χατζηθεοδώρου
Οταν τον Νοεμβριο του 1918 σιγουσαν τα κανονια του 1ου Παγκοσμιου Πολεμου και επικρατουσε η «Σιωνιστικη Επανασταση» των Μπολσεβικων, ο Κομμουνισμος ‘η Σοσιαλισμος απεκτησεν Κρατος και οι Κομμουνιστες την ρωσικη πατριδα του Σοσιαλισμου. Η επανασταση αυτη χρηματοδοτηθηκε απο τους σιωνιστες Μεγαλοτραπεζιτες και δρομολογηθηκε απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο. Ηδη στις 17.11.1918 ιδρυεται στον Πειραια απο 14 ατομα μεταξυ των οποιων και οι Εβραιοι Σιωνιστες Αβρααμ Μπεναρογια (Θεσ/νικη), Φρανς Πετρουσα (Αθηνα), Αντζελ Πεχνα (Καβαλα) και Φρανς Τζουλατι (Κερκυρα) το Σοσιαλιστικο Εργατικο Κομμα Ελλαδος (ΣΕΚΕ) το οποιο τον Δεκεμβριο του 1924 μετονομασθηκε σε ΚΚΕ-ΕΤΔΚ (Ελληνικο Τμημα της Κομμουνιστικης Διεθνους). 
Απο τοτε αρχισε το σιωνιστικο αυτο δημιουργημα να καταπολεμα τις ελληνικες εδαφικες αξιωσεις στην κεντρικη και ανατολικη Μακεδονια, Θρακη και Μικρα Ασια κατα της Τουρκιας, που ειχαν ρυθμισθει το 1919 στην Συνθηκη του «Νεϊγυ» με την Βουλγαρια και το 1920 στην Συνθηκη των «Σεβρων» με την Τουρκια και συνεχιζει εως σημερα οπως και το ΑΚΕΛ, τον αγωνα του κατα της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου.

Σημερα μεσα και στα δυο αυτα κομματα αλλα και στα αλλα κομματιδια της εγκληματικης Αριστερας, οργιαζουν με ελληνοποιημενα ονοματα για υλοποιηση των σχεδιων «Overkill» και «Φαιδωρα», σιωνιστες, σχεδιων που εκπορευθηκαν απο το Δογμα Κισιγκερ. Το σιωνιστικο αυτο Μεγαλοκαθαρμα εδεσμευσε εντος των τειχων μας, απο την εποχη του Ψευδοεθναρχου Κωνσταντινο Καραμανλη, ολην την εθνοκτονο γιαφκα των κομματων και των Ενοπλων Δυναμεων της Κυπρου και της Ελλαδος για την εφαρμογην των ως ανω σχεδιων με δυναμικη συνδρομη και του ΝΑΤΟ. Περαν του ψυχολογικου και οικονομικου πολεμου για οικονομικη εξαθλιωση των Ελληνων της Κυπρου και της Ελλαδος, που ηδη επιτευχθει με μεγαλη επιτυχια, επιτευχθει ταυτοχρονα και η πληρης αφυδατωση και απονευρωση των Ενοπλων Δυναμεων και των δυο χωρων εν γνωσει των διαβρωμενων ηγεσιων τους. Αυτες ανηκουν στο εκτελεστικο αποσπασμα.....

Η σταλινικη συμμορια του ΑΚΕΛ και ΚΚΕ και των αλλων παρτιδιων της εγκληματικης Αριστερας στην Κυπρο και στην Ελλαδα, ειναι εργαλεια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και της φασιστικης μεταπολιτευσης των επιγονων των ταγματασφαλιστων και γερμανοτσολιαδων της γερμανικης κατοχης 1941-1945. Η μπασταρδεμενη Δεξια του Καραμανλισμου και Παπανδρεϊσμου που περιεχει τον Σημιτισμο, Μητσοτακισμο, Παπαδημισμο και Σαμαρισμο και δεν εχει καμμια σχεση με την πατριωτικη και εθνικιστικη Δεξια, ειναι η ποιο χειροτερη μορφη του φασισμου, η προστατιδα ολων των δωσιλογων και χουντικων και των διαπλεκομενων, ο εμπνευστης της ελληνικης εκδοχης των στρατοπεδων συγκεντρωσης και με τα Μνημoνια, τις δανειακες συμβασεις και το ΔΝΤ, με συμμετοχη της μονοφθαλμης πορνης και δηθεν τυφλης θεας, ο κυριος υπευθυνος της νεογερμανικης, σιωνιστικης και νεο-οθωμανικης κατοχης των ημερων μας.

Τα κρυφα και βασικα «εργαλεια» της σιωνιστικοκατευθυνομενης φασιστικης μεταπολιτευσης στην Κυπρο και στην Ελλαδα, υπο την υψηλη αμερικανικην εποπτειαν, υπηρξαν τα κατευθυνομενα απο το παραρτημα της λεσχης Μπιλντερμπεργκ στην Αθηνα, απο το μητσοτακεϊκο Κολεγιο των Αθηνωνχαφιεδομαγαζα ΑΚΕΛ, ΚΚΕ και τα υπολοιπα της εγληματικης και δηθεν προοδευτικης Αριστερας. Απο τους «νικημενους» Χουντικους και τους «βασανισμενους» ΚΚΕδες μεχρι τους «θριαμβευτες» Πολυτεχνιτες και δηθεν «δημοκρατες», παιρνουν τις εντολες τους ολοι απο το Κολεγιο των Αθηνων και κατ’ επεκταση απο την πρεσβεια των ΗΠΑ και τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο. 

  Ειδικα το ΑΚΕΛ και το ΚΚΕ, κομματα ψευτοστελεχων και χωρις οπαδους, που φτιαχθηκαν σε υπογεια μυστικων υπηρεσιων με λιρες, δολλαρια και ρουβλια ειναι αυτα που αναλαμβανουν οτι αποστολη βολευει τα σιωνιστικα αφεντικα τους.....
Ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος προκειμενου δια των ΗΠΑ να μονιμοποιηση στην Ευρωπη μετα τον Δευτερο Παγκοσμιο Πολεμο και εντευθεν ψευδοδημοκρατικες ηγεσιες «δικομματικων» τυπων, υποβοηθουνταν απο την σιωνιστικη Σοβιετικη Ενωση με τα «εργαλεια» τυπου ΚΚΕ, τα οποια στην περιπτωση της πατριδα μας αποδειχθηκαν θανασιμα, αφου το χαφιεδομαγαζο αυτο βυθισε με εναν αναιτιο και αστοχο Εμφυλιο την χωρα μας στον αβυσσο, προκειμενου να απαλλαξη τους ξενους ιμπεριαλιστες απο τα «στοιχεια» που τους εμποδιζαν στην εφαρμογη των σχεδιασμων τους. Στην Ελλαδα των δωσιλογων, των ταγματασφαλιτων και των σταλινικων συνεργατων τους ολα τα «προοδευτικα καθαρματα» της εγκληματικης Αριστερας «διωχθηκαν» εκ του ασφαλους και ηρωποιηθηκαν, οπως ο απολυτος ηρωας και απατεωνας της εγκληματικης Αριστερας και σημερα του ΣΥΡΙΖΑ, Μανωλης Γλεζος, ο οποιος δηθεν κατεβασε την σημαια των Ναζι απο την Ακροπολη των Αθηνων, την οποια οι Ναζι ποτε δεν δηλωσαν οτι εχασαν.
Το ιδιο συμβαινει και με τα Καθαρματα της μπασταρδεμενης Δεξιας. Ο πρωην πρωθυπουργος και νυν επιτιμος προεδρος της Ν.Δ. γνωριζεν απο αμερικανικη πηγη οτι η Χουντα θα πεσει συντομα και για τον λογο αυτο εγκατελειψε την ασφαλεια του Παρισιου, για να επιστρεψη στην Ελλαδα ωστε για το θεαθηναι να συλληφθη και να φυλακιστη στα Χανια. Εαν συνδυαστει η πτωση της Χουντας με την κυπριακη προδοσια και την ακολουθησασα τραγωδια, ευνόητο ειναι ο ανθρωπος αυτος, ο διαβοητος αποστατης, εγνωριζε και τα σχεδια του Εβραιου σιωνιστη Κισιγκερ για την τουρκικη εισβολη στην Κυπρο. Απο την στιγμη που μεσα στον «χαμο» ο προδοτης αυτος επεστρεψε και ηρωποιηθηκε με την φυλακιση του στην Ελλαδα, αρχησαν να υλοποιουνται τα παντα για την προγραμματισθεισα εξελιξη του.
Απο την στιγμη που τα σιωνιστικα Καθαρματα εδωσαν το "αριστερο κομματι" της ελληνικης «πιτας» στον Ανδρεα Παπανδρεου και το «δεξιο κομματι» στον Κωνστινο Καραμανλη, προωθησαν και ανεδειξαν μετα τον χρησιμο θανατο του Μπακογιαννη και τον Μητσοτακη. Εκ των βασικων παικτων του στρατοπεδου του Κολεγιου Αθηνων ειναι ο νυν Ελλην (;) πρωθυπουργος, ο δισεγγονος της Δελτα-Μπενακη των Μπενακηδων, που ιδρυσαν το Κολεγιο των Αθηνων και σκοτωσαν τον Ιωνα Δραγουμη και ο τεως πρωθυπουργος Μητσοτακης, ο ανεψιος του Εθναρχου (;) Ελευθεριου Βενιζελου, ο κολλητος των Μπενακηδων, που εξοντωσε τον Ελληνισμο της Μικρας Ασιας χαριν των σχεδιασμων του Κεμαλ Ατατουρκ. Ο σημερινος Ευαγγελος Βενιζελος ‘η Τουρκουτσογλου, ο Ελλην (;) υπουργος εξωτερικων και αντιπροεδρος της ελληνικης κυβερνησης, θυσιασε ηδη με την αλλαγη της χρησης του νησιου Στρογγυλη (διπλα στο Καστελοριζο) σε «αρχαιολογικο χωρο» την αποκλειστικη οικονομικη της ζωνη μειωνοντας ετσι σημαντικα την ελληνικη ΑΟΖ και προετοιμαζει εντατικα, ενστερνιζομενος πληρως την αμερικανικη πολιτικη, δηλαδη την θυσια της Κυπρου στον αδερφο του και υπουργο εξωτερικων της νεο-οθωμανικης Τουρκιας Νταβουτογλου. Ετσι σε λιγο μετα το γνωστο «βαλαμε ποδι στο Αιγαιο» του τοτε υπουργου εξωτερικων της Τουρκιας «Γιλμαζ» θα ακουσουμε σε λιγο τον «Νταβουτογλου» να κραυγαζει «βαλαμε σε ισοβεια πολιτικη, δημογραφικη και στρατιωτικη ομηρια» την Κυπρο και να πανηγυριζη την νεα και απιστευτη διπλωματικη και στρατηγικη επιτυχια της νεο-οθωμανικης Τουρκιας.

Ο Ελληνισμος της Κυπρου και της Ελλαδος εχει τρομοκρηθει σε τετοιο βαθμο που δεν αντιλαμβανεται τιποτε απο την ισοβεια πολιτικη, δημογραφικη και στρατιωτικη ομηρια στην οποια οδηγειται. Η δηθεν προσφατη εχθροτητα ‘η αντιπαλοτητα μεταξυ της νεο-οθωμανικης Τουρκιας και του Ισραηλ και η προπαγανδα για τα τεραστια αποθεματα κοιτασματων φυσικου αεριου στην ΑΟΖ της Κυπρου και νοτια της Κρητης, ειναι στημενα παιχνιδια για αποπροσανατολισμο.

Προκειται για ενα «παραμυθι» που εφευρεθει για να μην αντιδρουν οι Ελληνες της Ελλαδος και της Κυπρου στην φαση της λεηλασιας τους απο τους Γερμανους. Τα κοιτασματα φυσικου αεριου στην ΑΟΖ της Κυπρου και νοτια της Κρητης βρεθηκαν ‘η θα βρεθουν την ωρα που ο Ελληνισμος της Κυπρου και της Ελλαδος πανω στην απελπισια για την λεηλασια του θα αντιδρουσε βιαια και αιματερα.....Την ωρα που η Κυπρος και η Ελλαδα επρεπε να αφηνουν απληρωτα τα ομολογα των σιωνιστων Μεγαλοτοκογλυφων τους, ερχονται τα τρισεκατομμυρια δολλαρια φουσκες των κοιτασματων φυσικων αεριων....Την ωρα που οι Ελληνες της Κυπρου και της Ελλαδος επρεπε να κυνηγανε και να ξεκοιλιαζουν τους τοκογλυφους και τα εγχωρια οργανα αυτων, τους εριξαν την ελπιδα που ως γνωστον πεθαινει τελευταια.... Αναγκασαν τους Ελληνες της Κυπρου και της Ελλαδος να ονειρευονται τεραστια κερδη σεΐχηδων για να μην αντιδρουν στην λεηλασια των σπιτιων τους. Επιπλεον τα προδοτικα πολιτικα και στρατιωτικα σιωνιστικα κατεστημενα στην Κυπρο και στην Ελλαδα απεφασισαν να ξεπουλησουν την Κυπρο, την δυτικη Θρακη, την Μακεδονια, τα νησια του ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου και την Κρητη, δηλαδη περιοχες που υποσχεθηκε δια των ΗΠΑ ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος στα Σκοπια, στην Τουρκια και στο Ισραηλ.
Σκοπημα αφησε ερειπια στην Κυπρο το μεγαλοκαθαρμα του ΑΚΕΛ και πρωην προεδρος της Κυπρου Χριστοφιας. Ο Νταβουτογλου αξιωνει να συνεχιστουν με το αλλο Μεγαλοκαθαρμα και νυν προεδρο της Κυπρου Νικο Αναστασιαδη οι διαπραγματευσεις απο το σημειο των ερειπιων που αφησε ο Χριστοφιας. Και κατι τετοιο γινεται αποδεκτο και απο τον αδερφο του Νταβουτογλου, τον Τουρκουτσογλου, που ψευδεπιγραφα φερει τον ονομα Βενιζελος. Τον στεναγμο ανακουφισης για την περατωση της θητειας του προδοτη Δημητρη Χριστοφια ακολουθησε η οιμωγη του αλλου προδοτη και αντικαταστατη του Νικο Αναστασιαδη. Η προεδρικη πενταετια του προεδρου του προδοτικου ΑΚΕΛ υπηρξε η περισσοτερο επιζημια για τον Ελληνισμο της Κυπρου κατα τον μισο και περισσοτερο αιωνα που υπαρχει η Δημοκρατια της Κυπρο. Το νεο Μεγαλοκαθαρμα που φερει το ονομα Νικος Αναστασιαδης, οδηγησε ηδη στην πρωτη φαση την Κυπρο στα προθυρα της ολεθριας υπαγωγης της υπο καθεστως υποτελειας Μνημονιου κατα το πρωτυπο της Ελλαδος.
Τα χειρωτερα ομως απ’ ολα ειναι ακομη καθ’ οδον... 
Διαχυτος και δικαιολογημενος ειναι ο φοβος για πληρη εξανδραποτισμο των Ελληνων της Κυπρου. Εαν δεν συμβει παλι ενα θαυμα ειναι αβεβαια ακομη και η υπαρξη της Κυπριακης Δημοκρατιας στο τελος της θητειας του Νικου Αναστασιαδη. Αυτοι που εκτελουν ηδη το Μνημονιο και τα δανεια προς την Κυπρο επιδιωκουν να προσδεσουν την Μεγαλονησο τελεσιδηκα στην νεο-οθωμανικη Tουρκια.

berlin-athen.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου