" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

23 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΜΚΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠ’ ΑΥΤΑ… ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!


παπανδρέου αποστολή

Φτερά έχουν κάνει κι έχουν πετάξει εκατομμύρια ευρώ από τα ποσά της επιχορήγησης της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αλληλεγγύη» για προγράμματα του υπουργείου Εξωτερικών, όπως αποκάλυψε στη Βουλή ο υφυπουργός Εξωτερικών Γεροντόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση βουλευτή!

Η συγκεκριμένη ΜΚΟ, που ανήκει στην Εκκλησίας της Ελλάδος (δηλαδή στον αρχιεπίσκοπο…) χρηματοδοτήθηκε από την Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης και Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του ΥΠΕΞ με το ποσό των 23.126.000 ευρώ, αναλαμβάνοντας από το 2002 έως το 2006 την υλοποίηση 32 προγραμμάτων ανθρωπιστικής και αναπτυξιακής βοήθειας. Αλλά απ’ αυτά τα 32 προγράμματα, μόλις τα 10 έχουν ολοκληρωθεί.

Μπορεί τα ΜΜΕ να έθαψαν βαθιά το τεράστιο αυτό ηθικό θέμα, αλλά εδώ οφείλει να τοποθετηθεί αμέσως ο –λαλίστατος, αλλά σε… άλλες περιπτώσεις, όπως π.χ. κατά της Χρυσής Αυγής- αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Γιατί δε μπορεί να εξευτελίζεται η Εκκλησία μας για το χατίρι κάποιων επιτήδειων!

 (ΥΓ): Που είσαι Χριστόδουλε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου