" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ο Άδωνις αδειάζει τον Σαμαρά: “Τέλος το “success story”, χρεοκοπήσαμε!” ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άδωνις αδειάζει τον Σαμαρά: “Τέλος το “success story”, χρεοκοπήσαμε!” ΒΙΝΤΕΟ
Με συνθήματα διαμαρτυρίας υποδέχθηκαν τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Ο Γεωργιάδης έφθασε στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί, όπως είχε προαναγγείλει νωρίτερα μέσω Twitter, για να μοιράσει μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο υγειονομικό υλικό, προσφορά από ομογενείς.
Ωστόσο, κατά την είσοδό του στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείο, εργαζόμενοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα. Η παρουσία του και μόνο ήταν αρκετή για να οξυνθούν τα πνεύματα. Μια ομάδα τον περικύκλωσε και άρχισαν να του επιρρίπτουν ευθύνες τόσο για την απογύμνωση του ΕΣΥ από νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και την γενικότερη πολιτική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα λόγω μνημονίου.
Μάλιστα όταν ένας εργαζόμενος απευθύνθηκε στον Γεωργιάδη, λέγοντας του ότι η χώρα έχει προβλήματα, ο υπουργός Υγείας απάντησε ότι "η χώρα έχει χρεοκοπήσει και τα προβλήματα λύνονται με συνεννόηση όχι με γκρίνια" και συνέχισε λέγοντας ότι δεν υπάρχει φράγκο, χρεοκοπήσαμε!
Ο μνημονιακός λαγός του Σαμαρά ξέχασε το "success story" και μίλησε στεγνά για την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση. Παράλληλα προανήγγειλε με την σειρά του την νέα προπαγανδιστική γραμμή που είναι η συνεννόηση, δηλαδή συνεργασία και στο τέλος την νέα συγκυβέρνηση που ετοιμάζουν με την ευλογία των νταβατζήδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου