" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

E, ΡΕ ΘΡΑΣΟΣ!!! ΒΓΗΚΕ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ... ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ!!! και από την άλλη ο Φ.Ραγκούσης ζητά: "Να παρέμβει εισαγγελέας για τις έρευνες σε σπίτια συγγενών του Χ.Ξηρού"


Ξέσπασε ενάντια στις πρακτικές της αντιτρομοκρατικής η νύφη του Χριστόδουλου Ξηρού, η οποία πριν από λίγο μίλησε στο ράδιο Θεσσαλονίκη μετά από... τηλεφώνημα που έκανε με δική της πρωτοβουλία.
Όπως ανέφερε, οι αστυνομικοί βιαιοπραγούν, καθώς την έβαλαν με τη βία στην ανάκριση, ενώ χαρακτήρισε την αντιτρομοκρατική ώς τρομοκρατική και πως οι μεθόδοι της γεννούν τρομοκράτες και αναρχικούς. H Θεοδώρα Παναγιωτίδη τόνισε πως τις τελευταίες 17 μέρες μετά την απόδραση του Χ. Ξηρού η αστυνομία έχει στήσει αυτήν και την οικογένειά της στον τοίχο ! 


stoxos.gr

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη ζήτησε ο δικηγόρος Χριστόδουλου Ξηρού Φραγκίσκος Ραγκούσης, για τις έρευνες που διεξάγει η ΕΛΑΣ σε συγγενικά σπίτια του πελάτη του στην Θεσσαλονίκη.Ο δικηγόρος υπογραμμίζει ότι οι έρευνες αυτές είναι παράνομες και παραβιάζονται θεμελιώδεις αρχές και δικαιώματα των πολιτών, ενώ παραβιάζεται το οικογενειακό και προσωπικό άσυλο των συγγενών του Χριστόδουλου Ξηρού.

defencenet.gr

ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ : 

Όχι απλά έχουν ξεσηκωθεί ...όλοι, κατά της αστυνομίας και των ερευνών για έναν ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ο οποίος βρίσκεται εκτός φυλακής (άρα είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ), αλλά τώρα ζητούν και την παρέμβαση του Εισαγγελέα χαρακτηρίζοντας ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ τις έρευνες για τον ΔΡΑΠΕΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ και ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ δικασμένος σε 6 ΦΟΡΕΣ ΙΣΟΒΙΑ !!! 

Όταν όμως πέταγαν έξω από το σπίτι της, την έγκυο και ετοιμόγεννη σύζυγο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλου για να κάνουν έρευνες σε κάποιον κατ' υποψίαν ή κατ' υπόθεση κατηγορούμενο ( ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ , ΓΙΑΤΙ ; )
ΟΥΔΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ !!! 

Αλλά βλέπετε ο Ηλιόπουλος δεν είναι τρομοκράτης αριστεροεξτρεμιστής ή αλλιώς ... ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, άρα στο πυρ το εξώτερον ! 

ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΥΛΕΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ...
Αϊ στο γεροδιάβολο κωλοσυριζαίοι άθεοι και εθνομειωδότες και εσείς βρωμερά όντα των λοιπών " δημοκρατικών " κομμάτων ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου