" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Το παράνομο μεταπολιτευτικό κράτος

Αποδεικνύεται, ότι τα δύο κόμματα εξουσίας ήσαν οργανωμένες εγκληματικές συμμορίες στις οποίες συμμετείχαν οι πλουτήσαντες πρωθυπουργοί, υπουργοί και όλοι οι κομματικοί εγκάθετοι

Αμφικτύων
του Αμφικτύωνος*

Από τα  σκάνδαλα που έρχονται στο φως , τα δύο κόμματα εξουσίας  που   κυβέρνησαν τη χώρα από το 1974 ως σήμερον :

1/ Στο όνομα της δημοκρατίας και ελευθερίας καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη του λαού , παραβίασαν το Σύνταγμα και διέπραξαν    σοβαρά εγκλήματα και  ανθρωπιστική καταστροφή κατά του Ελληνισμού γενικότερα.

2/ Εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό με  ψεύδη ,  υποσχέσεις,  ραδιουργίες, νοθείες ακόμη και προδοσίες στα εθνικά θέματα και  διέφθειραν τον δημόσιο και ιδιωτικό βίο της χώρα.

3/ Ενώ διαδέχονταν το ένα κόμμα εξουσίας το άλλο  , ουσιαστικά συνεχιζόταν η ίδια κλοπή, διαρπαγή, απάτη, κομματική  λεηλασία, η ίδια αλητεία, διορισμοί από το παράθυρο για λόγους ψηφοθηρίας , άνομες συμβάσεις, διανομή και σπατάλη του δημόσιου πλούτου και διαρπαγή τούτου από τις κομματικές συμμορίες, σε συνεργασία με τους ξένους.

4/ Ο βίος και η πολιτεία των Υπουργών Αμύνης και Οικονομικών, χωρίς να εξαιρούνται τα λοιπά Υπουργεία και οι Τράπεζες-τα οποία ακόμη δεν έχουν ελεγχθεί-παρομοιάζεται με συμμορίες που λυμαίνονταν τον τόπο .

5/ Ο ρόλος των Πρωθυπουργών (στο πρωθυπουργικό σύστημα που το έφτιαξαν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των δύο κομμάτων εξουσίας) τους επέτρεπε χωρίς έλεγχο να κλέβουν ατιμωρητί , να ληστεύουν , να διανέμουν στους φίλους και  στην κομματική τους πελατεία,  ακόμη και στους ξένους, τον δημόσιο πλούτο χωρίς να λογοδοτούν σε κανένα.

6/ Με τις  κλεπτοκρατικές δικλείδες της  ΑΣΥΛΙΑΣ των Υπουργών-Βουλευτών  (άρθρο 86 του Συντάγματος) και τον  νεολογισμό της « ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και άρα ασυλίας και ατιμωρησίας  μπόρεσαν να καταχραστούν  και ιδιοποιηθούν τον δημόσιο πλούτο και να χρεοκοπήσουν την χώρα, χωρίς να μπορεί να κινηθεί  η Δικαιοσύνη και ο  Νόμος εναντίον τους, παρότι είναι εμφανή τα εγκλήματα διαρπαγής και εσχάτης προδοσίας που διέπραξαν.

7/ Η καθυπόταξη και έλεγχος της τρίτης εξουσίας  της Δικαιοσύνης  - η οποία αποτελεί τον θεμέλιο λίθο κάθε ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας -τους άφησε επί 40 χρόνια ανεξέλεγκτους να κλέβουν, να ρημάζουν , να ασχημονούν-ακόμη και να παραδίδουν την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία της χώρας . Μέγιστη ευθύνη φέρουν  και οι κεφαλές της Δικαιοσύνης διότι συνεργάσθηκαν με το αζημίωτο με τις  κομματικές συμμορίες.

8/ Το Κοινοβούλιο αποτελούμενο από τους γνωστούς γόνους των 3-4 «ηγεμονικών κληρομικώ δικαίω;» οικογενειών  και τους βαρόνους αυτών έπαιξε αισχρότατο ρόλο πραιτοριανών   υποκλέπτοντας  τον ψήφο του λαού με ψέματα και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, ψευτοδιλήμματα και απειλές .

9/ Όλο αυτό το  ειδεχθές και  ανθελληνικό συνονθύλευμα της  μεταπολιτευτικής εξουσίας, έδρασε κατά των συμφερόντων του λαού και  ενώ έβαλε στο χέρι τεράστια ποσά τα  κατασπατάλησε χάριν της  κομματοκρατίας, σε  εαυτούς και αλλήλους και αφήνοντας τη χώρα χωρίς ανάπτυξη . Αντίθετα κατέστρεψε  συστηματικά και με μανία  κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια του τόπου, ακόμη και τον εξοπλισμό και την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ε.Δ.

10/ Σύμμαχο του είχε τα εγκληματικά   συγκροτήματα  μαζικής ενημέρωσης που συμμετείχαν και αυτά στην συσκότιση και παραχάραξη της αλήθειας και  δεν ενημέρωναν το λαό όταν εληστεύετο η  χώρα.  Αντίθετα τον  τυφλώνουν   και τον καθοδηγούσαν σε λάθος πολιτικές επιλογές, σε λάθος πρόσωπα και σε λάθος  πορεία .

11/ Τώρα κατηγορούν το σκόπιμα παραπληροφορημένο λαό ότι συμμετείχε εκούσια στην εκλογή της κλεπτοκρατικής συμμορίας που κατέστρεψε τον τόπο και άρα και ο λαός φταίει για την χρεοκοπία  , με την λογική ότι: «μαζί τα φάγαμε».

12/ Οι ξένοι έχοντας αντιληφθεί το ποιόν της διεφθαρμένης εξουσίας με την   οποίαν έκαναν δοσοληψίες , προσπάθησαν να βγάλουν το μέγιστο δυνατόν κέρδος με παράνομες «μίζες» στους αξιωματούχους που υπέγραφαν τα   δάνεια, τους εξοπλισμούς , τις συμβάσεις του δημοσίου και κάθε πράξη απάτης και  συναλλαγής.

Επειδή τώρα αποδεικνύεται ότι τα δύο κόμματα εξουσίας      ήσαν  οργανωμένες εγκληματικές συμμορίες στις οποίες συμμετείχαν    οι πλουτήσαντες πρωθυπουργοί ,   υπουργοί και όλοι οι  κομματικοί εγκάθετοι,

Επειδή όλα αυτά τα χρόνια είχαν δεμένα τα χέρια της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης.

Επειδή παραβίαζαν ατιμωρητί το Σύνταγμα .

Επειδή και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε και ανεχόταν τη δράση των συμμοριών-κομμάτων εξουσίας και δεν τα κατήγγειλε στο λαό ως όφειλε.

Επειδή ο λαός χειραγωγείτο-δίκην ποιμνίου- με τα ελεγχόμενα από κλεπτοκρατικά συγκροτήματα των ΜΜΕ  .

Επειδή εν τέλει χρεοκόπησαν και ταπείνωσαν τη χώρα:


α/ Οι πολίτες  στις προσεχείς εκλογές   πρέπει να κηρύξουν δια της ψήφου τους την αλλαγή του Πολιτεύματος . Αυτή θα γίνει  από   Συντακτική των Εθνοσυνέλευση που θα προέλθει από το λαό.

β/ να κηρύξουν την μεταπολίτευση σαν  επάρατη  περίοδο,  χειρότερη και από την επταετία και τις πράξεις   αυτής της σκοτεινής  περιόδου σαν  ΝΟΜΙΚΑ ΑΚΥΡΕΣ διότι έγινε σφετερισμός και παραχάραξη της λαϊκής εξουσίας.

γ/ να  ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ και τις Εταιρείες που συμμετείχαν σε κλεπτοκρατικές για τον Ελληνικό λαό συμφωνίες και  ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΚΥΡΕΣ  ως μηδέποτε γενόμενες .Εν ανάγκη να προσφύγουν και στα διεθνή δικαστήρια.

δ/Να ζητηθεί άμεσα το ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ  τις οποίες οι κυβερνήσεις των δωσιλόγων και κλεπτοκρατών είχαν βάλει στο αρχείο.

ε/ να ανακηρύξουν ως πολίτευμα της Ελλάδος  το Πολίτευμα της  Άμεσης Δημοκρατίας (παραπλήσιο με το Ελβετικό)

στ/ να απαγορεύσουν την συμμετοχή για μια 20 ετία όσων ανεμείχθησαν   στην περίοδο της κλεπτοκρατικής μεταπολίτευσης και των γόνων αυτών .

ζ/ να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι συμμετείχαν στην κλοπή του δημοσίου πλούτου  , να επιστραφούν τα κλεμμένα και να δημευτούν οι περιουσίες τους.


*Αμφικτύων, 19/1/ 2014

Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών


http://amphiktyon.blogspot.com
kostas01@otenet.gr

berlin-athen.eu 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου