" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,ΤΡΑΓΑΚΗ,ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ !!!

Αλήτες και προδότες: Μούγκα Βενιζέλου-Τραγάκη-Μεϊμαράκη σε πρόκληση σκοπιανού μέσα στη Βουλή
Αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία" μπροστά στους ξεπουλημένους της Νέας Πασοκρατίας

Την ίδια στιγμή που ο Νεοδημοκράτης πρόεδρος της βουλής Μαρκογιαννάκης επιβάλλει πειθαρχικές ποινές στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα στην Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια, σκοπιανοί βουλευτές παραποιούν και καπηλεύονται την Ιστορία και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας εντός της Ελληνικής Βουλής!
Συγκεκριμένα, σκοπιανός βουλευτής αποκάλεσε την χώρα του «Δημοκρατία της Μακεδονίας», εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου παρουσία του Βενιζέλου, του Τραγάκη και του Μεϊμαράκη, αλλά δεν αντέδρασε κανείς! Η μόνη που «έχασε τη μιλιά της» ήταν η μεταφράστρια.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα στην αίθουσα Γερουσίας της Ελληνικής Βουλής, κατά τη Διάσκεψης Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων που διεξάγεται, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας. Στην συγκεκριμένη διάσκεψη από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν μόνο ο πρόεδρος της αντίστοιχης επιτροπής της βουλής και ο υπουργός εξωτερικών.



Ο σκοπιανός βουλευτής Hajrula Misini, λαμβάνοντας το λόγο, δύο φορές χρησιμοποίησε το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» για τη χώρα του, παρουσία του προεδρεύοντα Γιάννη Τραγάκη του υπουργού Εξωτερικών και Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και του προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, οι οποίοι… δεν έκριναν σκόπιμο να παρέμβουν και να βάλουν τον σκοπιανό ομιλητή στη θέση του.

Μοναδική αντίδραση εντός της αιθούσης ήταν από την μεταφράστρια, η οποία «τραύλισε» στη συγκεκριμένη αναφορά.

«Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι η Δημοκρατία της Μακεδονίας θεωρούσε πριν από δέκα χρόνια ότι η διεύρυνση είναι μία από τις ύψιστες προτεραιότητες της Ε.Ε.. Σήμερα δυστυχώς βλέπω ότι η σημερινή Προεδρία δεν έχει συμπεριλάβει τη διεύρυνση της Ε.Ε. στη λίστα με τις προτεραιότητές της» είπε στην πρώτη του αναφορά ο Χαϊρούλα Μισίνι. Και λίγο αργότερα, ζητώντας τη στήριξη της Ελλάδας για την ένταξη των Σκοπίων στη Ε.Ε., επανήλθε… «Για τη Δημοκρατία της Μακεδονίας θα αποτελέσει ένα βήμα προς τα εμπρός και ένα βήμα βελτίωσης των θεσμών μας».

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση που κρατάει παράνομα φυλακισμένο τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και πέντε ακόμα βουλευτές υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες τους σκοπιανούς που επιβουλεύονται την Μακεδονία μας με απώτερο σκοπό το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της.

Μοναδική λύση για την Ελλάδα και τους Έλληνες είναι να πέσει η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά!

ΥΓ. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν "προβλεπόταν" θέση για εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στην εν λόγω διάσκεψη. Ο λόγος αυτονόητος: Αν υπήρχε βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν θα ξεστομίζονταν αυτή η πρόκληση από τον σκοπιανό. Αλλά ακόμα κι αν αυτό συνέβαινε, δεν θα έμενε η αλητεία αναπάντητη... 

Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου