" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ – «ΕΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ», ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ…


koukouloforoi

Στημένα επεισόδια, με την ανοχή της αστυνομίας (προφανώς κατόπιν άνωθεν εντολών…), δημιούργησαν οι γνωστοί-πασίγνωστοι αναρχοκομμουνιστές συμμορίτες μέσα κι έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, στη δίκη των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Πακιστανού, που έγινε πριν ένα χρόνο στα Πετράλωνα. Σε διάλειμμα της διαδικασίας, που πλέον βρίσκεται στις καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης των δυο κατηγορουμένων, παρευρισκόμενοι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» επιτέθηκαν σε βάρος των κατηγορουμένων Διονύση Λιακόπουλου και Χρήστου Στεργιόπουλου, υπό τα απαθή βλέμματα των οργάνων της «ευνομίας παντού», προφανώς για να’ χουνε να λένε πως λιντσάρισαν δύο… φασίστες!
Τελικά, μετά από τα πρωτοφανή αυτά επεισόδια, οι συνήγοροι των δύο κατηγορουμένων αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας και η δίκη διεκόπη για τις 31 Ιανουαρίου.  

(ΥΓ): Γνωστό αρβυλοχουντικό παπαγαλάκι των ΜΜΕ, πρώην «Κένταυρος», έγραψε:
«Ένταση στη δίκη μελών της Χ.Α. – Πανδαιμόνιο επικράτησε στη δίκη για τη δολοφονία του νεαρού Πακιστανού στα Πετράλωνα από οπαδούς της Χρυσής Αυγής…».

ep 6

Πολύ θα το’ θελε κι αυτό και τα άλλα παπαγαλάκια, και οι γνωστοί εγκάθετοι της αμερικανικής πρεσβείας που δημιούργησαν τα επεισόδια, να ήταν οι κατηγορούμενοι μέλη ή οπαδοί της Χρυσής Αυγής. Αλλά δεν είναι ούτε το’ να ούτε τ’ άλλο. Γι’ αυτό λυσσάνε οι κάργιες. Γιατί δεν τους βγαίνει η σκευωρία που έστησαν και ξέσπασαν πάνω στους δύο άσχετους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου