" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Εντολή Μουίζνιεκ σε Σαμαρά: “Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή!”

Εντολή Μουίζνιεκ σε Σαμαρά: “Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή!”
Ευθεία επίθεση κατά του ελληνικού λαού και κατάλυση του Συντάγματος από τους ξένους τοκογλύφους - Τρέμουν την Χρυσή Αυγή γιατί είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να περιφρουρήσει τα εθνικά μας συμφέροντα
Έπεσαν οι μάσκες και αποκαλύφθηκε για μία ακόμη φορά από πού πηγάζει η σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Τα κανάλια των εργολάβων και το ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα του μνημονίου διενεργεί μία ακόμη συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Την ίδια ακριβώς στιγμή "δικαστικοί κύκλοι" διαρρέουν ότι το Εθνικιστικό Κίνημα θα τεθεί εκτός νόμου γιατί αποτελεί... "κίνδυνο για το πολίτευμα". Ο πραγματικός κίνδυνος για το πολίτευμα φυσικά είναι οι ξένοι τοκογλύφοι και οι εγχώριοι υπαλληλοί τους. Αυτοί κατέλυσαν το Σύνταγμα των Ελλήνων για να επιβάλλουν το εθνοκτόνο μνημόνιο. Αυτοί κατήργησαν τη διάκριση των εξουσιών και κάθε έννοια δικαίου μετατρέποντας το ανώτατο δικαστήριο και την αστυνομία σε κομματικά τους φέουδα. 

Πριν από λίγες ώρες, ο ανθέλληνας επίτροπος Μουίζνιεκ, που τρέφει αστείρευτο μίσος για τον ελληνικό λαό και το Εθνικιστικό Κίνημα, έδωσε νέες εντολές στους υποτακτικούς του. Η Χρυσή Αυγή πρέπει άμεσα να τεθεί εκτός νόμου. Καμία σημασία δεν έχει για τους ξένους κατακτητές η λαϊκή ετυμηγορία. Καμία αξία δεν έχει το φρόνημα ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων. Διαβάστε τη δήλωση Μουίζνιεκ για να αντιληφθείτε πως η Ελλάς δεν διαθέτει πλέον ίχνος εθνικής ανεξαρτησίας και οι μεγαλύτεροι ανθέλληνες ρυθμίζουν απροκάλυπτα όλες τις εξελίξεις:
«Τα ευρωπαϊκά κράτη πρέπει να αναθεωρήσουν τη νομοθεσία τους ώστε να ποινικοποιηθεί αποτελεσματικά η συμμετοχή σε ακραίες εξτρεμιστικές ομάδες. Στην έκθεσή μου για την Ελλάδα, η οποία δημοσιεύθηκε νωρίτερα φέτος, ανέφερα, ότι η επιβολή αποτελεσματικών και αναλογικών κυρώσεων σε άτομα και η απαγόρευση, εφόσον καταστεί αναγκαίο, πολιτικών κομμάτων όπως η Χρυσή Αυγή, μπορεί να θεωρηθεί ότι συνάδουν με τους κανόνες του διεθνούς δικαίου, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία απαγορεύει τη ρητορική μίσους και την κατάχρηση του δικαιώματος του συνεταιρίζεσθαι»
Οι ξένοι τοκογλύφοι θέλουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, γιατί είναι η τελευταία εστία εθνικής αντίστασης ενάντια στην ανθελληνική τους πολιτική. Αγωνιζόμαστε για μία ανεξάρτητη και ισχυρή Ελλάδα, διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για τις νέες γενιές Ελλήνων. Κανένας Μουίζνιεκ και κανένας Σαμαράς δεν μπορούν να καταλύσουν το Σύνταγμα και να απαγορεύσουν την λειτουργία ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Η Χρυσή Αυγή είναι αδύνατο να σταματήσει τον εθνοσωτήριο αγώνα της, γιατί αποτελεί πλέον ένα κίνημα πανελλήνιο με βαθιές ρίζες σε εκατομμύρια ψυχές Ελλήνων σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.

Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου