" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΒΛΑΞ ! ΦΥΤΕΥΕΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ! Ο Jeffrey Papandreou αφού κατέστρεψε την Ελλάδα κάνει τον κηπουρό στη Τουρκία μαζί με την αντιπολίτευση! ΦΩΤΟ



papandreou-dendro-660

Την ώρα που ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε την προκλητική δήλωση ότι «δεν υπάρχει κράτος που να λέγεται Κύπρος», ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου έκανε τον κηπουρό στην Τουρκία και συμμετείχε σε οικολογικές δράσεις.


Ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για την συνάντηση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και σήμερα αποφάσισε να επισκεφτεί το πάρκο Gezi (το μέρος όπου πριν λίγο καιρό είχε γίνει θέατρο σφοδρών συγκρούσεων μεταξύ διαδηλωτών και τουρκικής αστυνομίας) και να φυτέψει ένα δέντρο ως «σύμβολο της δύναμης των πολιτών να ορίζουν το μέλλον τους με τη δική τους φωνή» όπως ο ίδιος είπε.

Οπως γράφει και το protothema, ο κ.Παπανδρέου δήλωσε ότι δουλεύει για τη στενή σχέση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και ότι είναι φίλος της γειτονικής χώρας.

papandreou-dendra-1


papandreou-dendra-3
( Σημ. ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ : ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΑ. ΦΥΤΕΥΕΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ !!! πάει αυτό, πεθαμένο από χέρι ... )


http://networkedblogs.com/R3W6P

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου