" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

“Κόκκινος Ντάνι”: Μηδενίστε τις αμυντικές σας δαπάνες, ανοίξτε τις πόρτες στους τούρκους

 Ο γνωστός ανθέλληνας, υποστηρικτής των παιδόφιλων, αριστερός και υβριστής της Χρυσής Αυγής Daniel Cohn (Κοέν)- Bendit προέβη σε ευθεία πολιτική παρέμβαση στα εσωτερικά-εθνικά θέματα της Ελλάδας. Ο πρόεδρος των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που είναι γνωστός για τα φιλοτουρκικά του αισθήματα αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση της χώρας μας πρότεινε, μάλλον απαίτησε, τον μηδενισμό των αμυντικών μας δαπανών, συμπληρώνοντας βέβαια με την γνωστή επωδό ότι σε περίπτωση επίθεσης από την Τουρκία η ΕΕ θα συνδράμει για την ασφάλεια και άμυνα της χώρας μας.
Δεν ανέφερε όμως πώς θα γίνει πρακτικά αυτή η συνδρομή. Πώς δηλαδή όταν οι Τούρκοι έχουν καταλάβει κάποια ελληνικά νησιά του Αιγαίου θα μπορέσει ο Γερμανικός ή o Γαλλικός στρατός να απελευθερώσει αυτά τα νησιά. Θα πρέπει κατά τον Κοέν  να αρκεστούμε στα φιλελληνικά αισθήματα (που δεν υφίστανται) των ξένων για  να σώσουμε την πατρίδα μας! Εκτός εάν ο Κοέν εννοεί ότι θα μας συνδράμουν εναντίον των τούρκων οι παιδόφιλοι της Ευρώπης.
Ο Κοέν πιστός στα φιλοτουρκικά του αισθήματα επιδεικνύει ή θέλει να επιδεικνύει, παντελή άγνοια για την Άμυνα της Ελλάδας, αφού στην ομιλία του ανέφερε ότι ο προϋπολογισμός της χώρας μας για τις αμυντικές δαπάνες ανέρχεται στο 4% του ΑΕΠ, ενώ είναι γνωστό ότι οι σημερινές αμυντικές δαπάνες δεν ξεπερνούν το 2%. Η συντριπτική δε πλειοψηφία αυτών των δαπανών καλύπτει την μισθοδοσία των περίπου 90.000 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Για μια ακόμη φορά ο έμμισθος πρακτορίσκος και μεσίτης σιωνιστικών συμφερόντων επιτίθεται στην χώρα μας. Το απεχθές όμως δεν είναι αυτό. Απεχθές και συνάμα προδοτικό είναι ότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση σε επίπεδο ανωτάτης ηγεσίας ακολουθεί τα χνάρια του.

Γ.Λ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου