" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

O Μαύρος λαθροσημαιοφόρος

Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας

Εάν έγραφα ότι μαύρος λαθροσημαιοφόρος κρατούσε τη σημαία σαν μπανάνα, θα με έλεγαν ρατσιστή που δεν είμαι. Για να του δώσουν τη σημαία οι καθηγητές θα πει ότι ήταν ο καλύτερος μαθητής. Και αυτό είναι αντικειμενικό στοιχείο.

Μου κάνει εντύπωση όμως ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας ελαφροδεξιός βουλευτής της ΝΔ, ούτε ένας ημιανεξάρτητος Έλληνας στον τον Χαχαμικάτο και την Ραχήλ, να ζητήσουν από τον υπουργό κ. Αρβανιτόπουλο, να συγκροτηθεί μια επιτροπή καθηγητών για επιθεώρηση του σχολείου του μαύρου αριστούχου για να τον εξετάσει και να διαπιστώσει εάν η βαθμολογία που του βάζουν οι πολυπολιτισμικοί του καθηγητές είναι πραγματική ή πλαστή.

Εάν ο μαύρος λαθροσημαιοφόρος είναι ο καλύτερος μαθητής του σχολείου του χαλάλι η σημαία και ας την κρατούσε σαν μπανάνα. Εάν όμως δεν είναι, δεν θα έπρεπε να τιμωρηθούν οι επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί που πλαστογραφούν την βαθμολογία τους , και αδικούν τους άλλους μαθητές για να σπρώξουν τον «δικό τους»;


ΥΓ. Για χρυσαυγίτες βουλευτές δεν λέω τίποτα επειδή ο Αρβανιτόπουλος δεν θα τους απαντούσε, διότι είναι νεοναζιστές και ρατσιστές.


δελτίο των 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου