" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΝΟΣ ΩΡΙΜΟΥ ΕΡΩΤΑ !!! ΠΑΣΟΚ- ΝουΔου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΣ ΣΑΡΚΑΝ ΜΙΑ !!!


Έγινε και αυτό που επί 40 περίπου χρόνια περίμενε ο ...ελληνικός λαός! Ο γάμος των δυο " μεγάλων" κομμάτων, των κομμάτων που νέμεται την εξουσία από την μεταπολίτευση έως και σήμερα. Η συμφωνία Σαμαρά - Βενιζέλου που είχε ως επιστέγασμα το προγαμιαίο συμβόλαιο των 43 σημείων, ήρθε να σφραγίσει για τα καλά πλέον κάθε ελπίδα του ελληνικού λαού για απαγκίστρωση από εκείνα τα πρόσωπα τα οποία έχουν ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΙ και ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ την χώρα! Φαίνεται πως η ανάγκη τους ( και κόψιμο μαζί) να καλύψουν τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ που ζεύουν και έχουν να κάνουν με χορό πολλών δις ευρώ ( και πόσα ακόμη που ζεσταίνονται στην κατσαρόλα της εξουσίας! ) η ανάγκη της κάλυψης ( όπως η γάτα σκεπάζει τα σκατά της) των εθνοπροδοτικών "επιτυχιών" ( λαθρομετανάστες, πολυπολιτισμικότητα, ανεργία, φτωχοποίηση λαού, πλειστηριασμοί, αιώνια μνημόνια...) αμφοτέρων των νεονύμφων, αλλά και εκείνων που έχουν σειρά ( Μακεδονικό, Θράκη, Κύπρος, ορυκτός πλούτος) τους οδήγησε σε τούτη την ένωση ! 
Όμως παρ΄όλα αυτά, ας μην νομίσει κανείς πως υπήρξε έστω κάποια στιγμή που τα δυο αυτά κόμματα αποτελούσαν κάτι διαφορετικό! Πως ήταν φορείς διαφορετικών θέσεων και ιδεών, έστω και κατ΄ελάχιστο! Άλλωστε ο ελληνικός λαός το είχε διαπιστώσει μέσα από την 40χρονη πορεία και πέρασμά τους από την εξουσία. ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ! Εκτός φυσικά από τα ψευδεπίγραφα των προεκλογικών τους λόγων ή αλλιώς όπως σοφά λέει και ο στιχουργός: ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ! Ψεύτικα λόγια προς παραπλάνηση του ψηφοφόρου που αφελώς πείθονταν ή και ακόμη πείθεται πως πρόκειται να κυβερνηθεί από άνδρες που φοράνε παντελόνια και κρατούν τον λόγο τους! Από έντιμους πολιτικούς άντρες!!!Απολαύστε τον: 


Ή ακόμη τον άλλον τον αμίμητο : 


Αλλά κατα πως φαίνεται ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ, αποδεικνύοντας διαχρονικά, την μαλάκυνση στην οποία έχουν φέρει τον Έλληνα, 200 χρόνια οι ΙΔΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ που διαφεντεύουν τον τόπο.  Τα κοράκια και τα όρνεα που έτρεξαν στα χώματα αυτά που μόλις είχαν απελευθερωθεί, από το αίμα των ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, οι οποίοι δυστυχώς για την Ελλάδα και φυσικά ευτυχώς για αυτούς τους χρυσοκάνθαρους της εξουσίας, κατέληξαν στα υγρά μπουντρούμια των φυλακών ! Στα ίδια μπουντρούμια που σήμερα έχουν κλείσει ( οι ίδιοι και πάλι, απόγονοι και κληρονόμοι εκείνων των αρπακτικών) οι "δημοκράταροι" του (αντι)συνταγματικού τόξου της κλεπτοκρατίας, αυτοί έχουν κλείσει λοιπόν στα ίδια μπουντρούμια τους ελάχιστους εναπομείναντες Αγωνιστές, τους Αληθινούς Έλληνες που το μόνο έγκλημά τους ήταν η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ από τους ψεύτες, τους απατεώνες της πολιτικής, τους δοτούς εξουσιαστές,υπόδουλους στα ξένα συμφέροντα με μόνο σκοπό τον αφανισμό της χώρας και των Ελλήνων! 

Έτσι ήρθε ο " γάμος" των προδοτών, ως τελικό κτύπημα πάνω στην άμοιρη χώρα! Το ζητούμενο είναι, θα καταλάβει ο Έλλην έστω και την ύστατη στιγμή, πώς παίζουν εις βάρος του τα βρώμικα παιχνίδια τους οι παγκοσμιοποιητές; Άς αναλογιστεί έστω τα τελευταία 40 χρόνια για να διαπιστώσει ότι οι ΙΔΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ από την " δεξιά" του Κ.Καραμανλή έως την αριστερά του Φλωράκη και την ...Αλλαγή του Ανδρέα Παπανδρέου ένας ήταν ο αυτοσκοπός: Η ΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ήτοι το ξεζούμισμα της Ελλάδος ! 


 ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΤΑΝΚΣ ...! ! ! Ο ΑΡΧΙ -ΠΡΟΔΟΤΗΣ ...

ΑΝΔΡΕΑΣ, Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΣ



ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο "ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ" ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ...




Τί να πρωτοθυμηθείς ΈΛΛΗΝΑ; ! ! ! Παντού Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου