" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ! ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΛΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΓΕΛΟΥΝ!

ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ! ΒΕΒΑΙΑΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΛΟΙ
… ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΓΕΛΟΥΝ!
Αυτόν τον φοβισμένο άνθρωπο είχαμε ψηφίσει -και μάλιστα δυο φορές- για πρωθυπουργό της Ελλάδας μας.
Τώρα “γευόμαστε” και νοιώθουμε σκληρά στο πετσί μας, τις ασυνάρτητες και πονηρές “πολιτικές” του … που κατέστρεψαν την Χώρα για τα επόμενα πενήντα χρόνια !
Δυστυχώς, ο κύριος Σημίτης και οι συν αυτώ, παρέμειναν και παραμένουν στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης ….Ελέω: Κωστάκη, Γιωργάκη, Αντωνάκη, Βαγγελάκη και λοιπών καλόπαιδων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και των άλλων Κυνόσουρων. … Των Κοπίδεμων (κόπτοντες το δέμας-οσφυοκάμπτες ) Μέσων Μεταλλαγμένης Ενημέρωσης, των ευπόρων φοροεισφοροκλεπτών, των σταβλισμένων Συνδικαλιστών, των παμφάγων Τραπεζοασφαλιστών, των αδίστακτων Νταβατζήδων, των επιτήδειων Λαμογίων του δημοσίου χρήματος, της Ελληνικής Καμόρας και Μαφίας και των Σιωνιστικών εν γένει Συμφερόντων και Λεσχών….
 
…ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
“Βοήθα Παναγιά μου !” ….λέμε.
“Μα σαν “σκουριάσει” το μυαλό ….οι χείρες δε δικάνε”(παροιμία).
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου