" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ



O παντρεμένος με την ΕΒΡΑΙΑ ΡΟΖΑ ΚΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ o ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑΛΙΝ στο έργο του "Μαρξισμός και εθνικό ζήτημα" αναφέρει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως το ΕΘΝΟΣ "κατά τον εβραιομαρξιστικο δικό του ορισμό" είναι μια μάζωξη κουλτουρων ,ΟΧΙ ΦΥΛΗ.
Και για του λόγου το αληθές, το βιβλίο του στο οποίο στην πρώτη έκδοση του πριν τον θάνατο του Λένιν έλεγε πως η επιβολή του μαρξισμού μόνον σε μια χώρα είναι ανεπαρκής , αλλάζοντας γνώμη στην επόμενη έκδοση του μετά τον θάνατο του ΛΕΝΙΝ.
Επίσης αναφέρει τα εξης :
«ο εθνικός και φυλετικός σοβινισμός είναι ένα απομεινάρι των μισάνθρωπων εθίμων, χαρακτηριστικό της περιόδου τού κανιβαλισμού. Ο αντισημιτισμός, δεδομένου ότι συνιστά μια ακραία μορφή φυλετικού σοβινισμού, είναι το πιο επικίνδυνο απομεινάρι του κανιβαλισμού..., έτσι, βάσει του νόμου, οι ενεργοί αντισημίτες στην ΕΣΣΔ, αντιμετωπίζουν την ποινή του θανάτου». (Δες: Στάλιν, συλλογικά έργα,τόμος 13, σελ. 30).

ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΟΥΤΑΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ,
ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΕΔΑΦΊΣΤΗΚΑΝ ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΕΠΑΦΕΣ

ΕικόναΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ (ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ) ΤΟ ΕΤΟΣ 1945 Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ Η ΕΣΣΔ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΩΣ "ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ" ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ,ΚΑΙ ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΦΉΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΊΑ(ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ) ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ?

Zoom in (real dimensions: 455 x 480)Εικόνα

Λένιν , ένας απο τους βασικούς θεωρητικούς του κομμουνισμού μαρξιστής και αρχηγός των μπολσεβίκων, απο ευκατάστατη οικονομικά οικογένεια αστών της εποχής, η μητέρα Maria Alexandrovna Ulyanova του ήταν ΕΒΡΑΙΑ, ο παππούς του λεγόταν Israel Blank
Επί λέξει ο Λένιν υποστηρίζει: «στο κομμουνιστικό κίνημα, τα μεγάλα κοσμοπολίτικα - προοδευτικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εβραϊκής πολιτιστικής στάσης αποκαλύπτονται σαφώς: ο διεθνισμός των εβραίων, η συμμετοχή τους στις προοδευτικές εξεγέρσεις της εποχής μας, όπου το ποσοστό των Εβραίων στις δημοκρατικές και προλεταριακές επαναστάσεις είναι παντού υψηλότερο από το ποσοστό των μη Εβραίων μεταξύ του πληθυσμού...»

Απο τα πρωτόκολλα των σοφών της σιων "πολλα χρονια πριν την εβραιομπολσεβικικη "επανασταση"
Για όσους δεν γνωρίζουν , τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα ήταν ένα κείμενο που ανακαλύφθηκε κατά το τέλος του 19 αιώνα, πολύ περιληπτικά, το οποίο κείμενο αν και δεν είναι του Νοστραδαμου είναι πραγματικά αποκαλυπτικά προφητικό ,ουσιαστικά περιγράφει την σημερινή κατάσταση επισης είχε προβλέψει και την ανατροπή του Τσαρικού καθεστώτος μερικές δεκαετίες πριν αυτό γίνει στα αλήθεια.

"Ήμασταν οι πρώτοι που φωνάξαμε ανάμεσα στις μάζες των ανθρώπων τις λέξεις 'Ελευθερία, Ισότητα, Αδερφότητα'. Αυτές οι λέξεις έφεραν στις τάξεις μας, χάρη στους πράκτορες μας, ολόκληρες λεγεώνες που κρατούσαν τα πανό μας με ενθουσιασμό! Ο κόσμος συνήθιζε να αντιμετωπίζει τους βασιλιάδες στους θρόνους τους σαν μια πλήρη εκδήλωση της θέλησης του Θεού, εώς ότου εμείς διεισδύσαμε στο μυαλό τους την ιδέα των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ δικαιωμάτων. Επίσης τους κλέψαμε τη πίστη τους στο Θεό"  Πρωτόκολλα 1 και 5

"Υποστηρίζουμε τον Κομμουνισμό! Ο κόσμος έχει πέσει αιχμάλωτος στα χέρια ανελέητων χρηματομανών αχρείων. Τότε εμφανιζόμαστε εμείς στο σκηνικό διατεινόμενοι τους σωτήρες των εργατών" Πρωτόκολλο 3

"Η αριστοκρατία, ως πολιτική δύναμη, είναι νεκρή. Όμως ως γαιοκτήμονες οι αριστοκράτες μπορούν ακόμα να μας είναι επιβλαβείς, εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι αυτάρκεις με τις πηγές από τις οποίες επιβιώνουν. Είναι επομένως ουσιώδες να τους στερήσουμε με κάθε μέσο από τα κτήματά τους. Ταυτόχρονα πρέπει να πατρονάρουμε έντονα το εμπόριο και τη βιομηχανία". Πρωτόκολλο 6


Εδω μιλάμε για μια εβραϊκή συνωμοσία τέτοιων ολοκληρωτικών διαστάσεων που εχει αφήσει και εμένα ακόμα να απορώ για το πόσο φαιδρός και αφελής είναι ο Άριος κόσμος που συνεχιζει να μην βλέπει ποιο χερι κραδαίνει την λεπίδα που εχει διαπεράσει την καρδιά και το πνεύμα του.

Εικόνα
Ο προπάτορας του κομμουνισμού και ιδεολογικός καθοδηγητής του ΕΒΡΑΙΟΥ Μαρξ, εις εκ των ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΜΩΥΣΗΣ ΧΕΣΣ(
Moses Hess)! ηταν αυτος που καθοδήγησε τον Μαρξ επι των οικονομικό πολιτικών "προβλημάτων" και αυτος που έκανε κομμουνιστή τον Ενγκελς.

Για τον Μωυση Χες, ο ΓΕΝΗΤΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΎ,Theodor Herzl ειχε πει τα εξής , "απο τον καιρό του Σπινόζα οι ΕΒΡΑΙΟΙ δεν ειχαν μεγαλύτερο λόγιο απο αυτον τον μεγάλο Χες, και πως δεν θα είχε γραφεί το Judenstaat εαν δεν γνώριζε το εργο του Ρώμη και Ιερουσαλήμ." Τιμήθηκε απο τον ΕΒΡΑΙΟ Σιωνιστή Jabotinsky ως ενας απο αυτούς που κατάφεραν να υλοποιήσουν την διακήρυξη του Μπαλφουρ-δημιουργία κρατους του Ισραηλ , μαζι με τον Χερλτζ , Πινκστερ και ΡΟΘΣΙΛΝΤ.

Zoom in (real dimensions: 639 x 910)Εικόνα
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΕΝΝΗΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΙ ΜΑΡΞ
Γόνος μεγαλοαστικής οικογενείας ΡΑΒΙΝΩΝ ,ο πατέρας του "υιοθέτησε" τον Λουθηρανισμό διότι στην Γερμανια τοτε απαγορευόταν στους ΕΒΡΑΙΟΥΣ να ασκούν το επάγγελμα δικηγόρου,αλλα αυτό δεν τον εμπόδισε βέβαια να παντρευτεί εβραια,οποτε μιλάμε για εναν 100% ΕΒΡΑΙΟ ,καλοβαλμένης και οικονομικά ευκατάστατης οικογένειας.

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ :

ΕΚ ΤΩΝ 554 ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ ΗΣΑΝ:

ΡΩΣΣΟΙ................... 30
ΕΒΡΑΙΟΙ................ 447
ΛΙΘΟΥΑΝΟΙ............. 43
ΓΕΡΜΑΝΟΙ............... 12
ΑΡΜΕΝΙΟΙ................ 13
ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ............... 2
ΤΣΕΧΟΙ...................... 1
ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ............... 3
ΠΟΛΩΝΟΙ.................. 2
ΟΥΓΓΡΟΙ.................... 1


Εικόνα 
Rosa Luxemburg
Αυτη η λιγδερή σκατοφατσα ανήκει στην ΕΒΡΑΙΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

 Karl Liebknecht Εβραίος συνεργός της άλλης εβραιας Λουξεμπουργκ εκ των αρχηγών των Σπαρτακιστων οπως και η Λουξεμπουργκ στην Γερμανία , εκτελέστηκαν ομού απο τα Frei Korps πριν προλάβουν να επιβάλουν Σοβιετια.
To γεγονός της εβραϊκής του καταγωγής είναι καλά κρυμμένο αλλά εδώ υπάρχει ενα απόσπασμα απο την Σελιδα των Μαρξιστών με πηγή την κομμουνιστική επιθεώρηση του κομμουνιστικού κόμματος μεγάλης Βρετανίας.
http://www.marxists.org/history/international/comintern/sections/britain/periodicals/communist_review/1924/09/last_hours.htm

Εικόνα
O Kurt Eisner ΕΒΡΑΙΟΣ και αυτός οργάνωσε την ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ "επανάσταση" που καθαίρεσε την μοναρχία Wittelsbach στην Βαυαρία , ο "μεγάλος" αυτός εβραιος κομμουνιστής είχε την ίδια τυχη με τους Libneckt και Luxemburg, εκτελέστηκε απο Γερμανό εθνικιστή
.
Matyas Rakosi
Απο τα πρωτοπαλίκαρα του σιχαμερού υπανθρώπου εβραιομπολσεβικου Στάλιν, ο διοικητής της Ουγγαρίας "γενικός γραμματέας" του κομμουνιστικού κόμματος της συγκεκριμένης χώρας, Ο ΕΒΡΑΙΟΣ Mátyás Rákosi

Εικόνα
Ernő Gerő Ένας ακόμα εβραιος ο οποίος διοίκησε την ΟΥΓΓΑΡΙΑ επι εβραιομπολσεβικισμου για σύντομο χρονικό διάστημα και συνεργάτης του Στάλιν
Ήταν γνωστός ως σφαγέας της ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ για εγκλήματα που διέπραξε κατά τον ισπανικό "εμφύλιο".

Εικόνα
Το σιχαμερό εβραιομπολσεβικικο αυτό κατακάθι Ana Paulker ήταν η αρχηγός του μπολσεβικισμου στην Ρουμανια, και στενή συνεργάτης του Στάλιν, μέχρι που λίγα χρόνια πριν απο τον θάνατο του και μετά απο αυτόν , έπεσε σε δυσμένεια στην αρχη λόγω υποψιών του κτηνάνθρωπου Σταλιν εναντίον της και μετά γιατί η μετασταλινικη εβραιοΣοβιετια την θεωρουσε Σταλινική!!

Εικόνα
Rudolf Slánský, Ηγέτης και δημιουργός του μπολσεβικισμού στην Τσεχοσλοβακία, στενος συνεργάτης του κτηνάνθρωπου Σταλιν, μέχρι και το ....1952 ενα χρονο πριν τον θάνατο του!
Ο συγκεκριμένος εβραιος μπολσεβίκος ήταν για χρόνια στον στενό ηγετικό κύκλο του εβραιοανδρεικελου Σταλιν, απο τις αρχές της δεκαετίας του 20 μέχρι και το τέλος του Στάλιν, ο οποίος Στάλιν δείχνοντας το τρόπο με τον οποίο φερόταν στους συνεργάτες του και στους συντρόφους του τον εκτέλεσε μετά απο 30 χρόνια συνεργασίας και ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ!
Φυσικά το γεγονός οτι τον εκτέλεσε και ήταν εβραιος πρέπει να εντοπιστεί στο αυτονόητο, οτι δηλαδη ο εβραιος μπολσεβίκος υπάνθρωπος Σταλιν δεν είχε πρόβλημα με την ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ της υπάρξεως του δηλαδη τον εβραισμο, αλλά ότι εκτελούσε σχεδόν όλους τους συντρόφους και συνεργάτες του εστω και με την παραμικρή υπόνοια, λαμβάνοντας υπόψιν οτι 4 στους πέντε μπολσεβίκους ήταν ΕΒΡΑΙΟΙ, τότε με απλή αριθμιτικη απο τις εκτελέσεις συντρόφων στις οποίες επιδόθηκε, 4 στους πέντε ήταν Εβραίοι, δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς λόγω απλών μαθηματικών.

Εικόνα 
Lazar Kaganovich
Η επισκόπηση αυτού του μιαρού ΕΒΡΑΙΚΟΥ μπολσεβικικου αποβράσματος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ο Εβραίος αυτος μπολσεβίκος ο Γκαγκανοβιτς, ηταν ο ΓΑΜΠΡΟΣ του κτηνάνθρωπου Στάλιν(ο σταλιν ηταν παντρεμένος με την αδελφή του) και το δεξι του χερι, βοήθησε τον ΣΤΑΛΙΝ να ανέλθει στην εξουσία και φυσικά έγινε ο πρώτος γραμματέας της Obkom της Μοσχας, ηταν επισης ο Γενικος επιθεωρητης της εφαρμογης της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ,και επισης των πολιτικών της κολεκτιβοποιησης της αγροτικής αλλα και βιομηχανικής ανάπτυξης!
Γεννημενος απο ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ στην σημερινή ΟΥΚΡΑΝΙΑ, αυτός ο εβραιος αρχη δολοφόνος ειναι υπεύθυνος για ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ νεκρών(αυτά τα λέμε για τους ηλίθιους και ανεγκέφαλους μαζανθρωπους που νομίζουν οτι επειδη ακούνε τα μπολσεβικοειδη στην τηλεόραση να κουνάνε το χερι επιδεικτικά εναντίον των πολιτικών τους εχθρων ,και να έχουν πολιτική ασυλία αυτο συμβαίνει επειδη έχουν οποιοδήποτε πολιτικό, η και ανθρωπιστικό έρεισμα εναντίον τους, το ζήτημα είναι οτι είναι νικητές και έχουν επικρατήσει και πάνω απο ολα εχει επικρατήσει και μολύνει την νεολαία το έθος τους διότι ήθος δεν είχαν ούτε θεωρούν εκ πεποιθήσεως οτι πρέπει να έχουν ,αλλα και συνεχίζουν να επικρατούν δια της στυγνής βιας ,η οποία ουδεμία σχεση δύναται να εχει με οποιαδήποτε μορφή ορθοτητος, ουτε πολιτικής ουτε "ανθρωπιστικής" παρά μόνον της επιβεβλημένης ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΗΜΟΣΥΝΗΣ)
Αυτος ο εβραιος αυτος και ο Γαμπρος του ο Σταλιν λοιπόν ηταν υπεύθυνοι για την μαζική κολεκτιβοποιηση της ουκρανιας, η οποία επιτηδευμένα προκάλεσε 7 με 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ HOLOMODOR Holodomor. Ειναι μια αναγνωρισμένη γενοκτονία απο πολλές χώρες μέχρι και απο τις εβραϊκές ΗΠΑ, αλλα οχι απο την ....Γερμανία η οποία έσπευσε να αναγνωρίσει το "ολοκαύτωμα" αλλά για τους νεκρούς που προκάλεσαν οι ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ δείχνει μια προκλητική αδιαφορία εστω και αν θέλει να αποκαλείται αυτο το κράτος Γερμανικό, φυσικά, αυτήν την γενοκτονία θα ηταν παράξενο να την εχει αναγνωρίσει το τελευταίο Σοβιετικο κράτος της Ευρώπης , η Ελλάδα. Φυσικα για τα μερικά εκατομμυριάκια νεκρών ουκρανων απο ενα μάτσο εβραιους, ουτε ταινίες γίνονται, ούτε δακρύβρεχτα αφιερώματα, ουτε μνημεία σε κάθε πόλη του κόσμου, ουτε φυσικά καταδιώκονται μετα δολοφονικής μανίας οι τυχόν αρνητές της.. Βλέπετε τα εκατομμύρια των νεκρών αυτήν την φορά δεν είναι Εβραίοι, ειναι ΟΥΚΡΑΝΟΙ που εξοντώθηκαν εξ αιτίας ΕΒΡΑΙΩΝ....

Εικόνα
(3ος απο δεξιά) Matvei Berman, Ο εβραιος μπολσεβίκος διοικητής των Γκουλαγκ.

Εικόνα
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ Φρενκελ, οργανωτής των πρώτων σοβιετικών Γκουλαγκ, (στρατοπέδων αναγκαστικής εργασίας, και εξορίας των εχθρων του εβραιομπολσεβικισμου), και αυτος εβραιος εκ της Τουρκίας, απο τα "καλόπαιδα" του Σταλινικού καθεστώτος.

O Αλβέρτος Αϊνστάιν είχε πει ξεκάθαρα στην ομιλία του στον ΟΗΕ, στης 10 Δεκεμβρίου 1945, " Πως μόνον Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟ 1939 ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΎΤΩΜΑ" ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ(ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ)!

Zoom in (real dimensions: 677 x 994)Εικόνα
Γεννημένος σε μια ΠΛΟΥΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ όπως συνηθίζεται με τα ηγετικά στελέχη του κομμουνισμού, τοποθετηθηκε απο τον Λενιν ως ο αντιπρόσωπος του μπολσεβικισμού στην Αγγλια, ο Σταλιν τον τοποθέτησε ως τον υπουργό εξωτερικών του καθεστώτος του και ήταν αυτός που θεωρητικά έπεισε τις ΗΠΑ να αναγνωρίσουν το Εβραιο Σοβιετικό καθεστώς, ο ΡΟΥΣΒΕΛΤ με την σειρα του εστειλε ως πρεσβη καλης θελησεως στην ΕΣΣΔ τον ΕΒΡΑΙΟ ΚΩΜΙΚΌ Harpo Marx! Οι δυο ΕΒΡΑΙΟΙ έγιναν καλα φιλαράκια βέβαια όπως ηταν φυσικό.
Η Γερμανία του Φυρερ όπως ηταν φυσικό έβλεπε με πάρα πολύ κακό μάτι, να έλθει σε συμφωνία με τους σοβιετικούς με εναν Εβραίο, έτσι ο ΣΤΑΛΙΝ έδωσε εντολή στον Μολοτοφ να τον αντικαταστήσει, ο ίδιος ο μολότοφ είχε πει πως "Οι ΕΒΡΑΙΟΙ ήταν η απόλυτη πλειοψηφία στην ηγεσία των πρεσβειών ,και αυτό δεν ηταν καλό!"
Η Γερμανια ευχαρίστησε την κίνηση καλής θελήσεως και ετσι επιτεύχθηκε το σύμφωνο μη επίθεσης του εβραιομπολσεβικισμου με την Χιτλερική Γερμανία.
Οταν αργότερα ερωτηθει ο ίδιος ο Litvinov γιατι αντικαταστάθηκε η απάντηση του ηταν "Πραγματικά πιστεύετε οτι ήμουν το κατάλληλο άτομο να κανω συμφωνία με τον Χίτλερ?"
Κατα την διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, ο Στάλιν τοποθέτησε τον Λιτβινοφ ως τον υπο ΚΟΜΙΣΑΡΙΟ εξωτερικών του μπολσεβικισμού, και αυτός ο εβραιος μπολσεβίκος ηταν ο κύριος υπεύθυνος για την επίτευξη της συμφωνίας Leandlease δηλαδη την τεράστια και ΑΚΟΣΤΟΛΟΓΗΤΗ βοήθεια των ΕΒΡΑΙΩΝ καπιταλιστών των ΗΠΑ προς τους Εβραιομπολσεβικους κατά τον πόλεμο τους εναντίον του ΦΥΡΕΡ.

Εικόνα
Ο Συγκεκριμένος ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ήταν ο διοικητής των Εβραίο Σοβιετικών στρατοπέδων συγκέντρωσης . Ο Σταλιν επίτηδες τοποθέτησε ΕΒΡΑΙΟΥΣ διοικητές στα συγκεκριμένα στρατόπεδα συγκέντρωσης . Ο συγκεκριμένος εβραιομπολσεβικος βασάνισε και σκότωσε χιλιάδες Γερμανούς αιχμαλώτους πολέμου , φυσικά ο Εβραιομπολσεβικος "μετακόμισε" άνετα στην μητέρα της Σοβιετιας το Ισραήλ, συγκεκριμένα στο Τελ αβιβ, Γερμανοί αιχμάλωτοι απαίτησαν να δικαστεί ως εγκληματίας πολέμου, αλλά όπως ήταν φυσικό για μερικούς Γερμανούς και μάλιστα της Ναζιστικής περιόδου, οι οποίοι θανατώθηκαν απο τους νικητές του πολέμου Εβραιους, ποια "ανθρωπιστική" οργάνωση θα νοιαζόταν?

Εικόνα 
Armand Hammer
Από τους συνιδρυτές του κομμουνιστικού κόμματος Αμερικής, o Armand_Hammer, αυτος ο εβραιομπολσεβικος ειναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση, εβραιος κομμουνιστής, χρηματοδότης του Σταλιν και του Λενιν, ηταν για χρόνια ο ηγέτης της πετρελαϊκής εταιρίας Occidental Petroleum ,και εκτός από αυτό ήταν απο τους κύριους χρηματοδότες πολλών ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ προέδρων, όπως ο Νιξον!
ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ-ΕΒΡΑΙΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΠΟΣ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Εικόνα
Aleksandr Mikhailovich Orlov, διοικητής του κόκκινου στρατού και της μυστικής αστυνομίας, ο Ορλοφ επέβλεπε τις σφαγές χωρικών στον Ισπανικό "εμφύλιο" , ήταν ο διοικητής της Σοβιετικής ασφάλειας.

Στο Εβραικο σοβιετικό καθεστώς, όταν εξοντώθηκαν οι κουλάκοι(μικρο ιδιοκτήτες γης, και αγρότες στις στέπες της Ουκρανίας κυρίως) δημιουργήθηκαν διάφορες οργανώσεις που ΔΙΑΙΡΟΥΣΑΝ ΚΟΛΧΟΖ, στα οποια εγκαθιδρύονταν οι νεοι ιδιοκτήτες, βασική οργάνωση για την επίταξη των εδαφών αυτών ήταν η εβραικη http://en.wikipedia.org/wiki/Komzet η οποία ως στόχο ειχε την ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ δημιουργία κράτους για ΕΒΡΑΙΟΥΣ στην Εβραϊκή σοβιετια! Επίσης υπήρχε ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ εβραϊκή οργάνωση στις ΗΠΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ οι οποίοι ως στόχο είχαν την δημιουργία κράτους για τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ στην Εβραϊκή Σοβιετια!Βασικός χρηματοδότης αυτής της οργάνωσης ηταν ο Εβραίος μεγαλοβιομήχανος Julius Rosenwald ο οποίος ειχε βέβαια και φιλίες με μεγαλοβιομηχανους και τραπεζίτες ΕΒΡΑΙΟΥΣ της ΑΜΕΡΙΚΗΣ όπως η GOLDMAN SACHS. Η συγκεκριμένη οργάνωση στην δεκαετία του 1930( το 1933 την πρώτη χρονιά ανάληψης της εξουσίας απο τον Φυρερ ,Αδολφο Χίτλερ) ειχε βγει στους δρόμους της ΑΜΕΡΙΚΗΣ απαιτώντας διεθνή εμπάργκο εναντίον της Γερμανίας, το οποίο και έγινε φυσικά,και επισης χρηματοδότησε τις διεθνείς μεραρχίες που πολέμησαν στον Ισπανικό "εμφύλιο".

Εικόνα
ΠΡΟΣΟΧΗ!
David Ben Gurion, ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ εργατών και ειναι ο ΠΡΩΤΟΣ πρωθυπουργός του ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

Μερικες ενδεικτικές λεπτομέρειες, συμμετείχε με την Εβραϊκή λεγεώνα του Βρετανικου Στρατου στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, και ζούσε για χρόνια στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!! (είδατε πως συνδέονται πάντοτε οι ΑΜΕΡΙΚΗ , ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΣΟΒΙΕΤΙΑ) μην κοπιασετε λοιπόν να καταλάβετε πως αυτα τα τρία σημεία του ορίζοντα ήταν πάντοτε και ιδίως δε κατα τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ενα σώμα μια ψυχή. Τα ευκόλως ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ παραλείπονται...
Ο εβραιος σιωνιστής και μαρξιστής πρώτος πρωθυπουργός του κράτους του Ισραηλ ,είχε έλθει στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στις αρχές του 20 αιωνα για να μαθει τούρκικα για τις σπουδές του στην νομική, και ειχε πει για την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ που τοτε είχε μια τρομακτικά μεγάλη κοινότητα ΕΒΡΑΙΩΝ τα εξής " είναι μια εβραϊκή πόλη που δεν υπάρχει στον κόσμο όμοια της!"

και μια υποσημείωση για τον μαρξισμο και την δημοκρατία, εκτος απο τις ξεκάθαρες φιλο οχλο δημοκρατικές δηλώσεις όλων των ΕΒΡΑΙΩΝ μαρξιστών , ενδεικτικά θα αναφέρουμε πως αποκαλούν οι ιδιοι οι εβραιομαρξιστες τα καθεστώτα αλλα και τους στρατούς τους.(Φυσικα είναι γνωστό στους γνώστες βέβαια, οτι εβραιομπολσεβικισμος ισούται με την λεγόμενη "δικτατορία του παγκόσμιου προλεταριάτου" θεωρητικά, άσχετα εαν πρακτικά ηταν δικτατορία του εβραιαριου, μιλάμε εδω για τις ευαγγελιζομενες εβραιομαρξιστικες πολιτειακές πεποιθήσεις και οχι για την πρακτικη μεθόδευση της εβραικης μαρξιστικής συμμορίας, η οποια εκ φύσεως ως πλειοψηφική ειναι δημοκρατική...)

Εικόνα
Αυτος ο εβραιος Markus Wolf ήταν ο αρχηγός της Σταζι κατα την διάρκεια του "ψυχρού πολέμου" εβραιος ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ με τα "ολα" του δηλαδη, η οικογένεια του το είχε σκάσει απο την Γερμανία το 1933 μεσω Ελβετιας στην ΜΟΣΧΑ.

Εικόνα
O Εβραίος μεγαλοβιομήχανος της ΑΜΕΡΙΚΗΣ Jacob Schiff, παράδωσε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ η λίστα της βοήθειας των ΕβραιοΑμερικανών στους Εβραιομπολσεβικους κατά την διάρκεια του 2 παγκοσμίου πολέμου, εναντίον του Χίτλερ και της Γερμανίας. Χερί - Χερί!
Αεροσκάφη.............................14,795
Τανκ.................................7,056
Jeeps................................51,503
Φορτηγά ..............................375,883
Μοτοσυκλέτες ..........................35,170
Τρακτέρ ..............................8,071
Όπλα ..................................8,218
Αυτόματα όπλα ........................131,633
Εκρηκτικά..........................345,735 τόνοι
Εξοπλισμός κατασκευής.......$10,910,000
Αμαξιδια σιδηροδρόμου ................11,155
Τραίνα ...........................1,981 (Η Ρωσία από το 40 μέχρι το 41 ειχε παραξει ΜΟΝΟΝ 20)
Μεταγωγικά πλοία ..............................90
Κυνηγοί υποβρυχίων .......................105
Τορπιλάκατοι ...........................197
Μηχανές πλοίων ..........................7,784
Τρόφιμα .....................4,478,000 tονοι
Μηχανές και εξοπλισμός .......$1,078,965,000
Μη σιδηρούχα μέταλλα ......................802,000 τόνοι
Πετρελαιοειδή ................2,670,000 τόνοι
Χημικά ...........................842,000 τόνοι
Βαμβάκι ..........................106,893,000 τόνοι
Δέρμα ..............................49,860 τόνοι
Λάστιχα .............................3,786,000
Μπότες στρατού.......................15,417,000 ζευγάρια

ΜΙΛΑΜΕ για κατακλυσμιαίες ποσότητες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου