" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ Πορεία μίσους στην Καλαμάτα από "αντιεξουσιαστές"



Πορεία μίσους με εμφυλιοπολεμικά συνθήματα να κυριαρχούν ("ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς) πραγματοποίησαν στο κέντρο της Καλαμάτας νωρίς το βράδυ του Σαββάτου εκατοντάδες αντιεξουσιαστές στον απόηχο της ακύρωσης του φεστιβάλ νεολαίας του Λαϊκού Συνδέσμου.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, στην πορεία συμμετείχαν τουλάχιστον 1.000 άτομα, μεταξύ των οποίων και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
H κυβέρνηση ανακάλεσε την άδεια που είχε δοθεί στη νεολαία του κόμματος για την πραγματοποίηση φεστιβάλ στο χώρο του πάρκου του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, από τις 2 εώς τις 5 Αυγούστου μετά από τις τοπικές δημοσκοπήσεις που φέρουν πολύ κοντά στην δεύτερη θέση στο νομό τον Λαϊκό Σύνδεσμο.
Είναι η πρώτη φορά μετά το 1974 που ακυρώνεται με απόφαση της κυβέρνησης το φεστιβάλ ενός νόμιμου και κοινοβουλευτικού κόμματος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μωρίς Μπέργκζον Πρόεδρος των εβραίων Γαλίας και Αλγερίας στο Ισραήλ (εφημ.Le Monde,Μάιος 1970)
 «Ο ιουδαϊσμός είναι μια κοινότης με πεπρωμένα, που χάρις στη θρησκευτική της παράδοση ,την οικογενειακή συνοχή και τη αλληλοβοήθεια, διαιωνίσθηκε παρά τους διωγμούς επί 4.000 χρόνια, αμόλυντη, γιατί θεωρεί τον εαυτό της φορέα μιας αποστολής. Είναι αυτή που του επέτρεψε να δημιουργήσει και να εξαπλώσει κατά σειράν τον χριστιανισμό, τον μωαμεθανισμό ,τον σοσιαλισμό, τον κομμουνισμό και τη νέα αριστερά. Εάν μια απ’  αυτές τις καταβολάδες του είχε επιτύχει την πλήρη επικράτησή της στην Ανθρωπότητα ο ιουδαϊσμός θα μπορούσε να εξαφανισθεί. Είναι αυτό που ονομάζουμε ερχομό του Νέου Μεσσία, οπότε όλοι οι άνθρωποι θα γίνουν ένας. Αλλά φαίνεται ότι η μήτρα θα βγάλει ακόμα κι άλλα. Γι’ αυτό τον λόγο, για την προφύλαξή της από τους ιερόσυλους δημιουργήθηκε το κράτος του Ισραήλ, που είναι και πρέπει να είναι διαφορετικό από τα άλλα, όσο κι αν αυτό στοιχίσει στους Λαούς" !!!


 Διαβάστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το παρακάτω :

Αntifa: Αμερικανοεβραϊκή διεθνιστική οργάνωση καταστολής; ( η τρίτη συνέχεια του : INDYMEDIA –SOROS–Η.Π.Α. ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου