" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Επιχειρούν να κατεδαφίσουν το Μνημείο των Σφαγιασθέντων υπό των Κομμουνιστών στο Κοπανάκι Μεσσηνίας ! ! !


"Στο Κοπανάκι, που σχεδόν συνορεύει με την Πηγάδα του Μελιγαλά... κάποιοι ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη...Στο Δήμο Αετού Μεσσηνίας που εδρεύει στο Κοπανάκι, φαίνεται πως έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα και αποφάσισαν να βάλουν τάξη και στην ΙΣΤΟΡΙΑ ! ! !
Ο Αριστερός (;;;) Δήμαρχος Δημήτρης Δριμής, υπακούοντας στα κελεύσματα αυτών που βεβήλωσαν το Μνημείο (;) συζητά το ενδεχόμενο κατεδάφισης ή αλλοίωσης των κειμένων του ! ! ! 


Το Μνημείο που βλέπετε στις φωτογραφίες, στήθηκε εκεί για να θυμίζει στις επόμενες γενιές τα αποτρόπαια εγκλήματα του Κομμουνισμού και δεν μπορεί κανένας «μπουχέσας νεοέλληνας» να το βεβηλώσει ή να το κατεδαφίσει ! ! !
Για συνέλθετε εκεί στο Κοπανάκι, γιατί οι Πλατείες και οι γύρω δρόμοι δε θα χωρέσουν τα πούλμαν που θα κατεβάσουμε κάτω... και τότε, Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο δε θα ξέρετε κατά που να κάνετε...
Αλάνια συνεννοηθήκαμε;

Μπενέας Γεώργιος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου