" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ο ρώσος Πατριάρχης Κύριλλος αποκήρυξε τους γάμους των ομοφυλοφίλων...Στην Ελλάδα θα του είχαν βάλει ήδη ταμπέλα "ρατσιστή"



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στην "προοδευτική" Ελλάδα που η εκκλησία μας διοργανώνει συνέδρια με την Αριστερά του εκφυλισμού που τσιρίζει για τα "δικαιώματα" των ομοφυλοφίλων, και ο Ιερώνυμος χαριεντίζεται με Δούρου - Τσίπρα, το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι να...δώσει την 'ευλογία' του αν χρειαστεί!
 
Ο Πατριάρχης της ρωσικής ορθόδοξης Εκκλησίας αποκήρυξε σήμερα τον γάμου μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου και τόνισε ότι "οδηγεί την ανθρωπότητα στην καταστροφή", όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

«Αυτό είναι μια πολύ επικίνδυνη ένδειξη της Αποκάλυψης. . . Σημαίνει ότι οι άνθρωποι επιλέγουν την οδό της αυτοκαταστροφής» είπε ο Πατριάρχης Κύριλλος απευθυνόμενος σε πιστούς στον καθεδρικό ναό Καζάν στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.
Ο πατριάρχης είπε ότι....
υποστηρίζει την απαγόρευση της «ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας» που πρόσφατα επικυρώθηκε ως νόμος του ρωσικού κράτους από τον Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ανάμεσα στις διατάξεις του νόμου αυτού, που επικρίθηκε σε διεθνές επίπεδο, είναι η επιβολή μεγάλων προστίμων για συζητήσεις περί ομοφυλοφιλίας παρόντων παιδιών.
Η ομοφυλοφιλία αποποινικοποιήθηκε στη Ρωσία το 1993, αλλά συνεχίζει να στιγματίζεται στη χώρα, στην οποία η ορθόδοξη Εκκλησία διατηρεί σημαντική επιρροή. Οι παρελάσεις ομοφυλοφίλων απαγορεύονται.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου