" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ... ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΕΤΑΙ...!!!


Σε δύο καταγγελίες προέβη σήμερα ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ι. Μιχελογιαννάκης, μετά την ομιλία του στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, σχετικά με το Εθνικό Κτηματολόγιο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μιχελογιαννάκης κατήγγειλε:


1. Την πραγματοποίηση τηλεφωνημάτων σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ, τα οποία αφορούσαν σε πρόταση αποχώρησής τους από τον χώρο της ΕΡΤ και την πρόσληψή τους στο νέο φορέα.
 

2. Την ύπαρξη χαραγμένου σταυρού στην είσοδο του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου, ο οποίος, όπως ανέφερε, «πατιέται και σφουγγαρίζεται», πράγμα που δεν τιμά κανέναν. Στη συζήτηση που είχε με την αντιπρόεδρο της Βουλής, κα Κόλλια, της τόνισε ότι δεν θα δεχτεί να ξαναμπεί στη Βουλή εάν δεν αποκατασταθεί το εν λόγω θέμα και προς τιμήν της η ίδια κάλεσε την τεχνική υπηρεσία της Βουλής για άμεση διευθέτηση. 

ΣΤΟΧΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου