" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ο Πρόεδρος του ΚΙΣ ,ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! απειλεί τις πολιτικές ελευθερίες του Ελληνικού Λαού


Δηλώσεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή έκανε ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας, Δαυίδ Σαλτιέλ, με τις οποίες εκφράζει τη θλίψη του για την «αδυναμία του ελληνικού κοινοβουλίου να λάβει μέτρα κατά του ρατσισμού». Στην πραγματικότητα, ο πρόεδρος του ΚΙΣ εξέφρασε κατά τρόπο ήπιο μεν, ύπουλο δε, την οργή του διότι οι παρασκηνιακές δράσεις του διεθνώς σιωνισμού, από φορείς οι οποίοι βρίσκονται εντός αλλά και εκτός της ελληνικής επικράτειας, δεν έχουν ακόμη επιτύχει να ψηφιστεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, του οποίου στόχος είναι ο εξής ένας: το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η Χρυσή Αυγή.
Ο κύριος Σαλτιέλ, έχοντας σιωπήσει επί 3 έτη στο διαρκές έγκλημα της οικονομικής αφαίμαξης των Ελλήνων μέσω των μνημονίων και προκειμένου να ικανοποιηθεί η τοκογλυφική δίψα των διεθνών κερδοσκόπων και των τραπεζιτών, φορά σήμερα το μανδύα του θύματος και απαιτεί από το ελληνικό κοινοβούλιο να αντιμετωπίσει δυναμικά το ρατσισμό. «Σαν Έλληνας και σαν Εβραίος θλίβομαι από την αδυναμία αντιμετώπισης του ρατσισμού από το ελληνικό κοινοβούλιο», δηλώνει με ύφος διωκόμενου ο πρόεδρος του ΚΙΣ. Βεβαίως αποφεύγει να αποκαλύψει τα περιστατικά ρατσισμού, στα οποία ο ίδιος ή πολίτες εβραϊκής καταγωγής έγιναν στόχος ρατσιστικών επιθέσεων.
Τούτη η παράλειψή του, τον κατατάσσει στους κοινούς συκοφάντες, όπως άλλωστε και πλήθος μαρξιστογενών «σοφών» της αριστερής παρανόησης και υποκουλτούρας αλλά και φαντασιόπληκτων κρατικοδίαιτων δημοσιογραφικών οργάνων του Καθεστώτος, οι οποίοι ανακαλύπτουν ρατσιστικές δολοφονίες σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.Εντούτοις, τα στοιχεία των αστυνομικών αρχών, από τις διαλευκανθείσες υποθέσεις, αποδεικνύουν το μέγεθος του ψεύδους και της συστηματικής παραπληροφόρησης, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των εγκλημάτων διαπράττεται από λαθροεισβολείς, συμπατριώτες των θυμάτων.
Ο κύριος Σαλτιέλ επιχειρεί επιπλέον να κάνει και πολιτική ανάλυση της σημερινής καταστάσεως στην Ελλάδα, επισημαίνοντας οτι «Η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες που της παρέχει η Δημοκρατία καθώς και την απόγνωση ενός τμήματος του πληθυσμού που βρίσκει καταφύγιο σ' αυτήν». Ο κύριος Σαλτιέλ δηλαδή, φανερώνει τον εκνευρισμό του διότι ο Ελληνικός Λαός πραγματοποιεί τις πολιτικές του επιλογές με γνώμονα το εθνικό και το συλλογικό συμφέρον. Καθίσταται προφανές ότι ο πρόεδρος του ΚΙΣ θα προτιμούσε οι πολιτικές αυτές επιλογές να γίνονται με τα ρουσφετολογικά κριτήρια του μακρινού και πρόσφατου παρελθόντος, όταν τα κόμματα της σαπίλας και της διαφθοράς εξαπατούσαν τον Ελληνικό Λαό, μοιράζοντας αφειδώς σε αντάλλαγμα των ψήφων, χρήματα και θέσεις στον δημόσιο τομέα.
Βεβαίως ο πρόεδρος του ΚΙΣ δεν έδειξε καμία ευαισθησία όταν συμπατριώτες του οι οποίοι ελέγχουν το 95% τουλάχιστον των γερμανικών μέσων μαζικής ενημέρωσης προέβαιναν σε χυδαίες επιθέσεις κατά του Ελληνικού Λαού, τον οποίο χαρακτήριζαν διεφθαρμένο και τεμπέλη.
Επιπρόσθετα, καμία ανθρωπιστικού τύπου συμπαράσταση δεν έδειξε προς τον Ελληνικό Λαό, όταν οι συμπατριώτες του κερδοσκόποι και τραπεζίτες πλούτιζαν με αλματώδεις ρυθμούς, από το αίμα του Λαού μας, τον οποίο οι ηγέτες των κομμάτων της κυβέρνησης έσερναν στην αισχρή και ανθρωποκτόνα δουλεία των τόκων! Ο εβραίος Δαυίδ Σαλτιέλ, όχι μόνο δεν έχυσε ούτε δάκρυ για το μαρτύριο του Ελληνικού Λαού, αλλά αντίθετα κατηγορεί το Λαό μας για αντισημιτισμό, επειδή εκείνος αποφάσισε να σπάσει τα τυραννικά του δεσμά, ψηφίζοντας και ενισχύοντας στην πράξη την Χρυσή Αυγή.
Την «δημοκρατία» στην οποία πιστεύει ο κύριος Σαλτιέλ, την είδαμε στη Σερβία με βομβαρδισμούς αμάχων, όπως και στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν. Την είδαμε επίσης στη Λωρίδα της Γάζας, όπου Παλαιστίνιοι δολοφονούνται από το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ και στη Συρία, όπου ο διεθνής σιωνισμός πέραν της ενίσχυσης των ισλαμιστών σφαγέων, προχώρησε και σε βομβαρδισμούς το Μάιο σε συριακό έδαφος, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου. Παρά ταύτα, ο πρόεδρος του ΚΙΣ έχει την απαίτηση της καταπάτησης και του περιορισμού της ελεύθερης πολιτικής βούλησης του Ελληνικού Λαού, λέγοντας πως «η Χρυσή Αυγή λέει αυτά που λέει και κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει. Θα έπρεπε να υπάρχει ένας νόμος που να επιβάλλει κυρώσεις σε ανάλογες περιπτώσεις. Τέτοιοι νόμοι προφυλάσσουν την Δημοκρατία». Δίχως δισταγμό, ο κύριος Σαλτιέλ θα μπορούσε να καλέσει και τα ισραηλινά στρατεύματα και την ισραηλινή αεροπορία να βομβαρδίσουν τους «κακούς» Έλληνες που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, μιας και έχουν την ανάλογη εμπειρία από τους ανηλεείς, μακροχρόνιους βομβαρδισμούς των Παλαιστινίων…
Στα πλαίσια της στήριξης του προέδρου του ΚΙΣ, το Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» , «συναισθανόμενο» τις συνθήκες εξαθλίωσης στις οποίες διαβιεί ο Ελληνικός Λαός επί μνημονιακής περιόδου και προκειμένου να τον ανακουφίσει από τις συνέπειες αυτής, ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στην υλοποίηση ενός προγράμματος υπό τον τίτλο «Δράσεις ευαισθητοποίησης για την ανάμνηση του Ολοκαυτώματος των Ελλήνων Εβραίων». Το Ινστιτούτο Καραμανλή, θα συνεργαστεί επί τούτου με το εβραϊκό μουσείο Θεσσαλονίκης, το εβραϊκό μουσείο Λονδίνου και το γερμανικό ίδρυμα Hanns Seidel. Η διευθύντρια του Ινστιτούτου Καραμανλή, Μαριάννα Πυργιώτη - αφού μας έδωσε τα δημοσιογραφικά της φώτα, όταν από τα μέσα ενημέρωσης κραύγαζε υπέρ της υπογραφής των μνημονίων, αποφάσισε πλέον να μας δώσει και την πολιτική της «σοφία», εντασσόμενη στη Νέα Δημοκρατία και αναλαμβάνοντας το Ινστιτούτο- διευκρίνισε πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα «φιλοδοξεί να καταπολεμήσει τα αισθήματα ρατσισμού και ξενοφοβίας που αναπτύσσονται στην ελληνική κοινωνία», ενώ παράλληλα στοχεύει στο να φέρει στο φως σημαντικές πτυχές μιας τραγικής και σημαντικής στιγμής της νεότερης ελληνικής ιστορίας.
Μήπως αναφέρεται στη γενοκτονία των Ποντίων και των Μικρασιατών από τους Τούρκους; Μήπως αναφέρεται στα ρατσιστικά εγκλήματα των Βρετανών αποικιοκρατών επί της Ελληνικής Νεολαίας της Κύπρου και των αγωνιστών της ΕΟΚΑ; Μήπως αναφέρεται στα ρατσιστικά εγκλήματα των αλβανικών καθεστώτων επί του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού; Όχι βέβαια, αυτές δεν είναι τραγικές και σημαντικές στιγμές της ελληνικής ιστορίας, για τους φιλελεύθερους και τους μαρξιστές ινστρούχτορες του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος. Το πρόγραμμα αναφέρεται στα δεινά των εβραίων της Ελλάδος, με στόχο να καλλιεργηθούν στους Έλληνες αισθήματα ενοχής για ένα έγκλημα το οποίο δεν διέπραξαν ποτέ!
Η πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Καραμανλή, η οποία καθίσταται σαφές πως θα ανακουφίσει τον Ελληνικό Λαό από την πείνα και την εξαθλίωση, την φτώχεια και την ανεργία, την γενικευμένη ανασφάλεια και την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, εντάσσεται στα πλαίσια της δράσης “Europe for Citizens” (ήτοι Ευρώπη για τους Πολίτες και όχι για τους Ευρωπαίους, μιας και η Ευρώπη πλέον θα ανήκει στους τραπεζίτες και στους αφρικανούς και ασιάτες εισβολείς) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αναμένεται μάλιστα να εγκριθεί τους επόμενους μήνες από την Κομισιόν και να υλοποιηθεί εντός του 2014. Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει πακτωλούς χρημάτων για τους λαθρομετανάστες και για τους Εβραίους, αλλά όχι για τον Ελληνικό Λαό.
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αγωνίζεται με όλες της τις δυνάμεις για τα δίκαια του Ελληνικού Λαού, δίχως να πτοείται από οποιεσδήποτε απειλές. Εξάλλου, αυτές οι απειλές μπορεί να πιάνουν τόπο στους υποτακτικούς της κυβέρνησης και των κομμάτων της Αριστεράς, αλλά σίγουρα δεν έχουν κανένα αντίκτυπο στη Θέληση των Ελλήνων Εθνικιστών να ελευθερώσουν την Πατρίδα και το Λαό μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου