" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ.

βρε την μπιρμπίλω την Μπιρμπίλη ...

«Κανένας καλός δε χάνεται», λέει η σοφή λαϊκή παροιμία, η οποία επαληθεύεται με την περίπτωση της Τίνας Μπιρμπίλη, εκ των λεγομένων «κηπουρών» του Jeffrey, πρώην υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και πρώην πρέσβειρας της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ Τίνα Μπιρμπίλη.
Η… μπιρμπίλω η Μπιρμπίλη, όχι μόνο δε χάθηκε, αλλά εργάζεται σήμερα και στο υπουργείο Εξωτερικών, ως… εμπειρογνώμονας, σύμφωνα με το «Ποντίκι»: 
 «Ότι έφυγε από τον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, όπου την είχε στείλει ο ΓΑΠ, το ξέρετε. Ότι επέστρεψε στο ΥΠΕΞ το μάθατε; Η Τίνα Μπιρμπίλη είναι ξανά ανάμεσά μας. Εργαζόμενο κορίτσι στο υπουργείο Εξωτερικών καθώς διατηρεί την ιδιότητα της εμπειρογνώμονος. Είχε περάσει κάποτε με διαγωνισμό, και μάλιστα χάρη σε αυτήν την επιτυχία γνωρίστηκε με τον ΓΑΠ που τότε ήταν ΥΠΕΞ και έγιναν αχώριστοι. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που πήγε στο Παρίσι έριξε μαύρη πέτρα πίσω της και έκοψε τα πολλά – πολλά ακόμη και με τον ΓΑΠ, που όμως είναι συνηθισμένος σε καπρίτσια κηπουρών».
Και βέβαια, η… εμπειρογνώμων Μπιρμπίλη δε θα συμπεριληφθεί σε καμιά λίστα για μετάταξη ή απόλυση. Αυτές είναι μόνο για τους δύστυχους, όχι για τους πολιτικάντηδες, πρώην και νυν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου