" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΕΚΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ! ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΡΙΑΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ . ( ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ)

 
Σοβαρές απώλειες που πιθανόν να ξεπερνούν και τους 200 είχαν οι ισλαμιστές αντάρτες σήμερα στην πόλη Χαλέπι κατά τις μάχες που διεξήχθησαν,με το συριακό στρατό.
 
Σε βίντεο που μεταδόθηκε εμφανίζεται ομάδα ισλαμιστών εγκλωβισμένων κάτω από μία γέφυρα στο Χαλέπι.
 
Είναι σκηνές μονταρισμένες από την ρωσική τηλεόραση από ένα κινητό τηλέφωνο ισλαμιστή που τους δείχνει να προσπάθουν να επεγκλωβιστούν και εν συνεχεία καταγράφεται από κάμερα των κυβερνητικών η ομάδα των περίπου 30 ανταρτών να κείτονται νεκροί κάτω από την γέφυρα.
 
Οι απώλειες ήταν τέτοιας κλίμακας ώστε ορισμένοι αντάρτες που γλίτωσαν να κατηγορούν για προδοσία του διοικητή τους, αφού δεν έλαβε υπόψη του την προώθηση των κυβερνητικών στρατευμάτων.
 
Ο συριακός Στρατός έβαλλε κατά των ανταρτών πραγματοποιώντας ταυτόχτονες χερσαίες και εναέριες επιχειρήσεις. Χαρακτηριστικό είναι το επεισόδιο κατά το οποίο αντάρτες πήγαν να προστατευθούν κάτω από μία γέφυρα από τις αεροπορικές επιδρομές και σκοτώθηκαν  21 από αυτούς αμαχητί σχεδόν, από ελεύθερους σκοπευτές.
 
Την ίδια στιγμή στην περιοχή αλ Ντουβάρ Ντζανούντια περίχωρο του Χαλεπίου, ο στρατός επιτέθηκε με βαρέα όπλα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλων 31 ανταρτών.
 
Επίσης, την ίδια ώρα πολλά φορτηγά με μαχητές που πήγαιναν στο αεροδρόμιο Μένγκ,  έγιναν στόχος των Συριακών δυνάμεων. Στην επιχείρηση αυτή εξοντώθηκαν ολοσχερώς οι ισλαμιστές.  Αδιευκρίνιστος παραμένει ο αριθμός των φονευθέντων ισλαμιστών, αλλά υπολογίζεται ότι σε μια ημέρα μόνο επιχειρήσεων, οι αντάρτες έχασαν πάνω από 200 στελέχη τους, πολύ μεγάλος αριθμός, και δυσαναπλήρωτος.
 
Ο συριακός στρατός μαζι με την Χεζμπολάχ, και την σιιτική Abu Al Fadl Abbas Brigade, αλλά και Ιρακινούς σιίτες ενόπλους, έχουν "κλέισει" τον κλοιό γύρω από την πόλη έχοντας αποκόψει τις διόδους διαφυγής των ανταρτών.
 
Ο συριακός Στρατός έχει αποκτήσει πλέον υπομονή και εμπειρία σε τέτοιου είδους συγκρούσεις και  με τη βοήθεια των συμμάχων του εξολοθρέυει ένα-ένα τα οχυρά των ισλαμιστών ανταρτών.
 
Και για να μην ξεχνάμε πόσο "καλοπέρασαν" οι κάτοικοι του Χαλεπίου όλο αυτό το διάστημα που "φιλοξενούν" παρά τη θέλησή τους τους ισλαμιστές αντάρτες, θυμίζουμε την φετφά που εξέδωσε ο σείχης ΓιασίρΑλ Αζλαουανί, ένας σαλαφιστής ιορδανικής καταγωγής που εδρεύει στην Δαμασκό κηρύττοντας  ότι είναι νόμιμο οι αντίπαλοι του Άσσαντ να βιάζουν κάθε σύρια γυναίκα μη σουνίτισα.
 
Σύμφωνα μ’αυτόν, το να αιχμαλωτίζεις και να βιάζεις αλαουίτισες ή χριστιανές δεν αντιτίθεται στις αντιλήψεις του Κορανίου.
 
Το Νοέμβριο είχε εκδοθεί στο Χαλέπι φετφά που απαγορεύει στις γυναίκες να οδηγούν υπό την απειλή αντιποίνων. Στη Σαουδική Αραβία εκδόθηκε επίσης τηλεοπτική φετφά σύμφωνα με την οποία νομιμοποιείται ο αποκεφαλισμός των Συρίων και η πορνεία των γυναικώνή νικάχ, δηλαδή  το λεγόμενο τζιχάντ γάμου προς ικανοποίηση των μαχητών.
 
Αυτό είναι το καθεστώς τρόμου που ζουν οι κάτοικοι του Χαλεπίου, τουλάχιστον όσοι δεν είχαν την τύχη να είναι σουνίτες. Η κατάστασή τους θυμίζει το "Aπόδραση από την Νέα Υόρκη" με τον Kurt Russel, για όσους θυμούνται το δυστοπικό έργο του John Carpenter.
 
Ακολουθεί βίντεο με την αυτοπαγίδευση των ισλαμιστών κάτω από την γέφυρα, με το κακό για αυτούς τέλος.  
 
 
 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου