" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Έχω μια περιέργεια...



Επειδή σε λίγες ημέρες πλησιάζει η ημέρα ΜΑΥΡΗΣ μνήμης για τον Ελληνισμό, αυτή της αλώσεως της Πόλης από τις τουρανομογγολικές ορδές, από μια πολιτική παράταξη θα ήθελα να δω τι θα πει: Το ΚΚΕ ...
Πραγματικά έχω μεγάλη περιέργεια μιας και τόσα χρόνια δεν ακούω λέξη από το επίσημο και ανεπίσημο ΚΚΕ σχετικά με την ημέρα του χειρότερου Πένθους για τον Ελληνισμό! 
Μιας και φέτος συμπληρώνονται 560 χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα μήπως είναι καιρός να ψελλίσουν έστω κάποια λέξη...
Αλλά ξέχασα: την προηγουμένη 28 Μαΐου, θα έχουν την παρουσίαση του " εξαιρετικού" βιβλίου του Χασαπόπουλου του Βήματος ! Ναι, ένα συγκλονιστικό βιβλίο όπου ο κύριος Χασαπόπουλος ως μέγιστη φυσιογνωμία του δημοσιογραφικού χώρου αλλά και του ..πνεύματος γενικότερα έχει συγγράψει την "Αλήθεια"  για την Χρυσή Αυγή !!! Και φυσικά όλες οι " προσωπικότητες" θα είναι εκεί για να το παρουσιάσουν : από τον Βορίδη και την Κανέλλη έως τον Αλαβάνο και τον Τούρκογλου ( Βενιζέλο) !!! 
Τι να λέμε τώρα για την Άλωση της Πόλης ! Εδώ έχουμε πολύ ...σοβαρότερα θέματα: πως θα αποδείξουμε την ...αλήθεια για το ποια είναι η Χρυσή Αυγή !!!


" Η Ελλάδα είναι κράτος ιμπεριαλιστικό, που κατέκτησε διά της βίας ολόκληρες περιφέρειες κατοικημένες από άλλες εθνότητες (Μακεδονία, Θράκη) που τις καταπιέζει και τις υποβάλλει σε μια αποικιακή εκμετάλλευση, που καταδιώκει και εξοντώνει τις εθνικές μειονότητες (Εβραίοι).
Το ΚΚ της Ελλάδος διακηρύττει εν ονόματι των βασικών αρχών του μπολσεβικισμού, για την Μακεδονία και τη Θράκη το σύνθημα του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης μέχρι πλήρους αποχωρισμού από το Ελληνικό Κράτος, του δικαιώματος για μια ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη και υποστηρίζει δραστήρια την επαναστατική πάλη του πληθυσμού των περιφερειών αυτών για την εθνική τους απελευθέρωση." 

από τον «Ριζοσπάστη», στις 6 Μαρτίου 1932

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου