" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ " ΚΟΚΚΙΝΩΝ" ΣΦΑΓΕΩΝ !

 ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ :  " ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ"  !!!

 Επειδή ο Τσίπρας θυμήθηκε κάποια άλλα νιάτα και κάποιου άλλου είδους ...αποδοχές, προχθές στην Βουλή να του θυμήσουμε λοιπόν και εμείς πως όχι και πολλά χρόνια πριν, και όχι και πολύ στα ...νιάτα του (μόλις προ πενταετίας ήταν η συνέντευξη) ομιλούσε για τον θαυμασμό του σε Μάο και Στάλιν που σφάγιασαν δεκάδες εκαμμύρια κόσμου! Αλλά βλέπετε εκείναι τα θύματα δεν είχαν προφανώς αξία ( λόγω αντίθετης ιδεολογικής ...κουλτούρας) !!!


Η δικαιολογία που δίνει στα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ των Μάο και Στάλιν ήταν πως : " είχαν στο κέντρο της σκέψης τους τον άνθρωπο" !!! 

Αλήθεια γνωρίζετε εσείς εγκλήματα που να έχουν ως σκεπτικό της πράξης τον άνθρωπο; Δηλαδή σκοτώνω άνθρωπο γιατι σκέφτομαι τον άνθρωπο !!! Τέτοια αντίφαση !!!
 Όμως στέκεται και σε κάτι ακόμη το οποίο φαίνεται ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΩΔΕΣ για τη σκέψη του Mr. Alexis : " Και τέλος πάντων δεν είχαν ούτε κρεματόρια ούτε φούρνους με Εβραίους..." 

Καταλάβατε τώρα την διαφορά; Καταλάβατε ποιών ανθρώπων έχει αξία η ζωή; Έμ, έτσι είναι ... Είσαι Εβραίος; Έχει αξία η ζωή σου και μπορείς κάλλιστα να είσαι και ρατσιστής και ... Δεν είσαι; ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ !!!
Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να γνωρίζουμε, πέντε χρόνια μετά (σήμερα) εξακολουθεί να διατηρεί αυτές τις αντιλήψεις; ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ εκείνα τα εγκλήματα; Γιατι με το σκεπτικό αυτό όταν και εάν έρθει στην εξουσία θα αρχίσει διωγμούς κατά των πολιτών που έχουν αντίθετες ιδεολογίες ( δηλαδή αρκετά εκατομμύρια Ελλήνων) όχι για τίποτε άλλο απλά επειδή όπως έλεγε: " θα έχουν στο κέντρο της σκέψης τον ...άνθρωπο" !!!
 
Ιδού τι έλεγε: 

 ΕΡ:   - Μα αυτό είναι αστείο! Δηλαδή ο Μάο στη θεωρία ενθάρρυνε την αμφισβήτηση και στην πράξη επέβαλλε τη λογοκρισία;

Τσίπρας :  - Είναι πολύ αντιφατικό, το ξέρω. Ο Μάο εκτιμούσε ότι αυτό που κάνει είναι ένα βήμα προς τη σοσιαλιστική κοινωνία. Και πίστευε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αλλά, ο σκοπός του, η πρόθεσή του ήταν καλή.

ΕΡ. :  - Απ’ αυτή την καλή πρόθεση πέθαναν 38 εκατομμύρια άνθρωποι! Περισσότεροι απ’ όσους σκότωσε και ο Χίτλερ!

Τσίπρας :  - Ε, τώρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Χίτλερ με τον Μάο! Μπορεί τα κομμουνιστικά καθεστώτα να είχαν αυτό το τεράστιο έλλειμμα ελευθερίας, αλλά τουλάχιστον είχαν στο κέντρο της σκέψης τους τον άνθρωπο.

ΕΡ. :  - Αυτό λίγο ενδιαφέρει τον άνθρωπο που πεθαίνει...
Τσίπρας:  - Όχι, δεν είναι έτσι. Και τέλος πάντων δεν είχαν ούτε κρεματόρια ούτε φούρνους με Εβραίους...

ΕΡ. :  - Νεκρούς πάντως είχαν περισσότερους!

από συνέντευξη: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου