" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Συνελήφθη γιος στελεχών του Σύριζα μαζί με τέσσερις ληστοτρομοκράτες

Φοίβος Χαρίσης-Πούλος
Εκκωφαντική σιωπή από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, αναφορικά με τις προσαγωγές έξι ατόμων στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκ των οποίων ο ένας, είναι γιος γνωστού συνδικαλιστή του Σύριζα. Από τους έξι, ο ένας αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία, ενώ οι υπόλοιποι πέντε εμπλέκονται στη τρομοκρατική οργάνωση «συνωμοσίες των πυρήνων της φωτιάς» και στις ληστείες τράπεζας στο Βελβεντό Κοζάνης και στο Φιλώτα Φλώρινας.
Για τους δύο από τους προσαχθέντες, τον 23χρονο Φοίβο Χαρίση-Πούλο και τον 22χρονο Αργύρη Ντάλιο, εκκρεμούσαν από τις 15 Φεβρουαρίου 2013 εντάλματα σύλληψης για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, καθώς και για απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού στις 28 Νοεμβρίου 2012 στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στον Φιλώτα Φλώρινας. Αποτυπώματα των δύο, είχαν μάλιστα βρεθεί στη γιάφκα της τρομοκρατικής οργάνωσης στα Τουρκοβούνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύσσωμη η Αριστερά και κυρίως οι φίλοι και συνήθεις συνήγοροι των τρομοκρατών στο Σύριζα, είχαν καταγγείλει τη χρήση αστυνομικής βίας στους συντρόφους τους, τρομοκράτες και ληστές τραπεζών, οι οποίοι είχαν συλληφθεί μετά τη ληστεία στο Βελβεντό, θέμα το οποίο είχαν αναδείξει έντονα τα μαρξιστικά μέσα ενημέρωσης και είχαν προκαλέσει τον αποτροπιασμό(!) του υπουργού Δικαιοσύνης και στελέχους της ΔΗΜΑΡ, κυρίου Ρουπακιώτη. 
Γ.Χαρίσης αντιπρόεδρος ΠΟΕ -ΟΤΑ

Από τους συντρόφους οι οποίοι προσήχθησαν χθες, ο 23χρονος Χαρίσης-Πούλος, είναι γιος του στελέχους και συνδικαλιστή του Σύριζα, Γιώργου Χαρίση, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλος της ΑΔΕΔΥ και της γραμματείας της «Αυτόνομης παρέμβασης» και της Ουρανίας Πούλου, η οποία είναι στέλεχος του Σύριζα και υποψήφια στις τελευταίες δημοτικές εκλογές σε δήμο της Ανατολικής Αττικής, ενώ πλέον απασχολείται στη Βουλή.
Αν και για τους δυο «ήρωες» της μαρξιστικής Αριστεράς, η οποία απαιτεί να τεθεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εκτός νόμου, εκκρεμούσε ένταλμα από τον Φεβρουάριο, προσήχθησαν μόλις χθες, ύστερα από εξακρίβωση σε καφετέρια στη Λεωφόρο Δεκελείας, στη Νέα Φιλαδέλφεια! Εν προκειμένω, θα είχε ενδιαφέρον να τονίσουμε τούτη την ιδιαίτερη μεταχείριση της οποίας τυγχάνουν οι αριστεριστές τρομοκράτες από τις διωκτικές αρχές του Καθεστώτος, τη στιγμή κατά την οποία οι δημοσιογραφικές και κομματικές συμμορίες σκούζουν υστερικά για την δήθεν συνεργασία Χρυσής Αυγής και αστυνομίας. Καθώς φαίνεται, άλλη μια μαρξιστική παραμύθα έρχεται να καταρριφθεί από την αμείλικτη πραγματικότητα: τα «παιδιά», οι «κοινωνικοί αγωνιστές» του Σύριζα, έπιναν αμέριμνα τον καφέ τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, κι ας αναζητούνταν από τις αρχές με εντάλματα σύλληψης! Προκύπτει λοιπόν το ερώτημα: οι αρχές του Καθεστώτος κάνουν τα στραβά μάτια στα εγκλήματα της Αριστεράς τα οποία μάλιστα υποστηρίζονται ποικιλοτρόπως από το Σύριζα) ή οι εκλεκτοί του Δένδια στα υψηλά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. διακατέχονται από τα συμπτώματα ανικανότητος που διακρίνουν και τον πολιτικό τους προιστάμενο; Σε κάθε περίπτωση, οι τρομοκράτες κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι στην Αθήνα, ενώ ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. δήλωνε πρόσφατα με στόμφο πως η Αθήνα είναι η πιο ασφαλής πρωτεύουσα της Ευρώπης!
Εξίσου ενδιαφέρουσα θα είναι και η προσέγγιση των πληρωμένων κονδυλοφόρων, οι οποίοι εκχέουν καθημερινά και εργολαβικά το δηλητήριό τους κατά της Χρυσής Αυγής, απαιτώντας μάλιστα την φίμωση των Εθνικιστών. Βάσει της εμπειρίας τριών δεκαετιών, προδικάζουμε πως ο μαρξιστικός βραχίονας του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος θα σπεύσει να υπερασπιστεί τους ομοϊδεάτες του και τις πράξεις τους, εμφανίζοντάς τες ως «κοινωνική δράση». Αυτά λοιπόν τα κρατικοδίαιτα μαρξιστικά κοπρόσκυλα, τα οποία έχουν το θράσος να μιλούν για «κοινωνικούς αγώνες» και «δημοκρατικά ιδεώδη», τολμούν να ζητούν την καταδίκη του Ελληνικού Εθνικισμού!

Η Χρυσή Αυγή σήκωσε το καπάκι του μεταπολιτευτικού υπονόμου και ανεδύθη η μπόχα του μαρξιστικού και του φιλελεύθερου βόθρου. Ο Ελληνικός Λαός παρακολουθεί με ανακούφιση και οργή το ξεγύμνωμα της πολυετούς απάτης, πάνω στην οποία οικοδομήθηκε το ανθελληνικό Καθεστώς που κυβερνά. Είναι μάλλον περιττό να αναμένουμε πρωτοβουλία του προέδρου του κόμματος των μιζαδόρων και κλεφτών, Βενιζέλου, ώστε να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα των τρομοκρατικών συμμοριών, προκειμένου να προφυλαχθεί η «ψευτοδημοκρατία» της μεταπολίτευσης. Αντίθετα, η χαριστική βολή προς το Καθεστώς της προδοσίας των ανθελλήνων θα επέλθει μονάχα με τον ερχομό της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού!


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου