" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

"ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ"

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ: 
"ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ"

Στην κάμερα ενός περαστικού μίλησε ένας εκ των δραστών της επίθεσης στο Λονδίνο, στέλνοντας το ακόλουθο μήνυμα:

"Ορκιζόμαστε στον παντοδύναμο Αλλάχ ότι δεν θα σταματήσουμε να σας πολεμάμε. Ο μόνος λόγος που το κάναμε αυτό είναι γιατί οι μουσουλμάνοι πεθαίνουν κάθε μέρα. Αυτός ο Βρετανός στρατιώτης είναι οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδόντας αντί οδόντος. Ζητούμε συγγνώμη που έπρεπε να το δουν αυτό που έγινε σήμερα οι γυναίκες, αλλά στα μέρη μας, οι γυναίκες μας αναγκάζονται να βλέπουν τα ίδια. Δεν θα είστε ποτέ ασφαλείς. Διώξτε την κυβέρνηση σας. Δεν νοιάζονται για σας".

TON KATAΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

Η τρομοκρατική επίθεση στο Woolwich του Λονδίνου, έγινε μέρα μεσημέρι και υπήρχαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες.

Ένας από αυτούς, που έδωσε το όνομα James, είπε στο BBC, ότι οι δύο άντρες κατακρεούργησαν τον άτυχο νεαρό, κρατώντας στο χέρι κάτι που έμοιαζε με μπαλτά.

Στην αρχή, είδε και τους δύο πάνω από το θύμα και νόμιζε ότι έσπευσαν να του δώσουν βοήθεια, αλλά στη συνέχεια, τους είδε να τον κατακρεουργούν, σαν να προσπαθούσαν να του αφαιρέσουν τα όργανά του.

"Τον κατακρεούργησαν τον καημένο στην κυριολεξία" κατέληξε ο αυτόπτης μάρτυρας.
  enikos.gr

ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου