" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΒΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΚΕ;



Μπορεί να μην είχαν κληθεί εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων στο 19ο Συνέδριο του «τιμημένου κουκουέ» (για να μην καρφωθούν οι σύντροφοι ως συστημικοί), αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν παρέστησαν, υπό άλλη ιδιότητα. Παρόν, λοιπόν, ήταν ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης , ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης (ΠΑΣΟΚ ολέ!) και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, εκ μέρους της… ευρύτερης κατεστημένης κεντροαριστεράς (ΠΑΣΟΚ+ΔΗΜΑΡ). Μάλιστα, ο Καμίνης έκανε και δήλωση εγκωμιασμού του ΚΚΕ: «Το ΚΚΕ είναι ένα μεγάλο και ιστορικό κόμμα και ως εκ τούτου οι θέσεις του και η επεξεργασία τους, όπως θα προκύψουν από αυτό το συνέδριο, ενδιαφέρουν εύλογα κάθε πολίτη. Και πολύ περισσότερο την Αθήνα, καθώς η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι ιδιαίτερα δραστήρια».
Αφελής απορία: γιατί οι καθεστωτικοί φέρονται με… αβρότητα στο ΚΚΕ, το οποίο θεωρητικά είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς τους; Γιατί άραγε δε φέρονται με την ίδια αβρότητα και προς την Χρυσή Αυγή, η οποία θεωρητικά είναι ο άλλος μεγάλος εχθρός τους; Προφανώς, γιατί το ΚΚΕ είναι μόνο θεωρητικά εχθρός του συστήματος και στην πραγματικότητα το μακρύ του χέρι, ενώ η Χρυσή Αυγή είναι και θεωρητικά και πραχτικά εχθρός του συστήματος και μάλιστα πολύ επικίνδυνος!

από : ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου