" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ; ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !!!



Αχμέτ Νταβούτογλου υπουργός εξωτερικών τουρκίας : "τα θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο με την Ελλάδα, δεν καθορίζονται από μια έγκυρη συμφωνία, ώστε να επιλύονται τα προβλήματα που δημιουργούνται μεταξύ των δύο πλευρών".

 Η παραπάνω δήλωση του Νταβούτογλου σημαίνει: ΑΣΑΦΗΣ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !!! 

Τι θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση; Πώς θα απαντήση στους τουρκαλάδες; 

Μη παραλείποντας το γεγονός πως Ελλάδα ήταν πάνω από 5000 χρόνια τόσο η Μικρά Ασία, όσο η Ιωνία, ο Βόσπορος, τα παράλια της Προποντίδος και τα διάφορα  τουρανομογγολικά φύλα που κατέβηκαν από τα Αλτάϊα όρη ( στα βόρεια της Κίνας) ασπάστηκαν το Ισλάμ ( α, ρε βρωμερά όντα εσείς που κατασκευάζετε τις θρησκείες ...) και οι ορδές τους δεν άφησαν στο διάβα τους τίποτα όρθιο !!! Μια Περσία ανύπαρκτη, μια Μικρά Ασία και Συρο-Παλαιστίνη που οι "σταυροφόροι" είχαν επιτύχει την πλήρη της αποδυνάμωση είχαν ως αποτέλεσμα από τον 12ο αι. μ. Χ.  να καταστήσουν τις τουρανομογγολικές ορδές κυρίαρχες στις παραπάνω περιοχές έως και την Αίγυπτο ! Η κατάντια του Βυζαντινού Κράτους έφερε το αποτέλεσμα της πτώσης της Πόλης και το ΤΕΛΟΣ των ανθρωπίνων όντων στην Ανατολή! Το δεύτερο κτύπημα ήρθε με την Μικρασιατική καταστροφή και έκτοτε η Ελλάς δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι...
Φυσικά σ' αυτό  παίζουν κυρίαρχο ρόλο οι "εξουσιαστές" της σύγχρονης Ελλάδος, τα πιόνια ή οι προβατόμορφοι λύκοι ( σιώνες) που διαφεντεύουν τα ελληνικά πράγματα της "ελεύθερης" Νεώτερης Ελλάδος... 

Και επανερχόμενη στην παραπάνω ερώτηση : Τι θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση, πώς θα απαντήσει στους τουρκαλάδες; Η απάντηση θα είναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ,  αν αναλογιστεί κανείς τις τάσεις "ελληνοτουρκικής" φιλίας, τις δηλώσεις περί συνεκμετάλευσης του Αιγαίου, τις κατά καιρούς οσφυοκαμπτικές εκδηλώσεις ( τζαμιά, ονοματοδοσίες Κεμάλ, τουρκικές ενώσεις και προξενεία στην Θράκη, ξεπουλήματα λιμανιών και μαρινών σε τούρκικες εταιρίες κ.λ.π.) !!! 

 Ο Παπαδόπουλος για μια δήλωση "προτίμησης" προς τους τούρκους , του προέδρου του Πακιστάν,  ΑΠΕΛΑΣΕ ΟΛΟΥΣ τους εν Ελλάδι Πακιστανούς ! Για μια δήλωση "προτίμησης"... Αλλά εκείνος ήταν Έλλην κάτι που ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ από τους εδώ και 4ο χρόνια ...εξουσιαστές "μας" !!! 

Πότε, άραγε πότε θα ξυπνήσει το τσαγανό μας; Το τσαγανό του ΕΛΛΗΝΑ !!! Εκείνο που θα τον κάνει να μεταλαχθεί σε λιοντάρι και να βροντοφωνάξει : ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ , ένθεν κακείθεν ... Πρωτίστως ΕΝΘΕΝ !!! 

ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου