" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Κινητά και ποτά στα κελιά των «Golden Boys της αριστερής τρομοκρατίας»


Στους προνομιούχους των φυλακών κατατάσσονται και οι ληστο-τρομοκράτες με τα καλάσνικοφ των Βορείων Προαστίων


 Έρευνα στα κελιά των κρατουμένων για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς στον Κορυδαλλό πραγματοποιήθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και άνδρες της ΕΚΑΜ μετά τα πρόσφατα απανωτά κρούσματα με αποδράσεις κρατουμένων από φυλακές της χώρας αλλά και την ομηρία σωφρονιστικών υπαλλήλων από τον αλβανό κακοποιό αλκέτ ριζάι. Η έρευνα ξεκίνησε την Πέμπτη τα μεσάνυχτα και συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, μετά από αίτημα της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν δυο μαχαίρια και τέσσερα κινητά στα κελιά των ληστών της Κοζάνης. Ακόμη έγιναν έρευνες και στα λεγόμενα κελιά VIP των φυλακών όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, κινητά, κάρτες sim και μεγάλες ποσότητες αυτοσχέδιου τσίπουρου.



Μάλιστα οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση κατήγγειλαν το περιστατικό και δεν προσήλθαν στο δικαστήριο που διεξάγεται. Ακόμη ο συνήγορος υπεράσπισης εκπροσωπώντας τους πελάτες του, αλλά και γενικά όσους κατηγορουμένους έχουν παραδεχτεί τη συμμετοχή τους στην οργάνωση, ανακοίνωσε στο δικαστήριο την πρόθεσή του να υποβάλλει εκ μέρους τους μήνυση για βασανισμό(!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου