" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ: ΟΥΤΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. BRAVO SYRIZA!

Ασφαλώς και δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες και ανεκμετάλλευτες από τους τουρκαλάδες οι δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και μέλους της Επιτροπής Δικαιωμάτων του, Νάσου Θεοδωρίδη, ότι τα Ίμια λέγονται «Καρντάκ» και είναι τουρκικά!
  Kardak Türk’ dedi, Atina karıştı
  Έτσι, αυτό το δώρο –όχι εξ’ ουρανού, αλλά εκ του ΣΥΡΙΖΑ- για τους νέο-οθωμανιστές βρίσκεται σε όλα τα πρωτοσέλιδα των τουρκικών εφημερίδων.

Η «Hürriyet», η μεγαλύτερη (και πιο ανθελληνική…) εφημερίδα γράφει σαρκαστικά: «Τα Ίμια είναι τουρκικά είπε και προκάλεσε αναστάτωση στην Αθήνα» και συνεχίζει: «Προδότη της πατρίδας κήρυξαν τον δικηγόρο, μέλος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, για το άρθρο που έγραψε στο Facebook σχετικά με την κρίση των Ιμίων το 1996. Στο άρθρο του αναφέρει: Για εμένα τα Ίμια ονομάζονται Kardak. Όταν η Ιταλία άφησε τα Δωδεκάνησα στην Ελλάδα, περιέλαβε και τις βραχονησίδες που ήταν κοντά σε αυτά. Τα Kardak σε σχέση με την Κάλυμνο είναι πιο κοντά στην Τουρκία. Ο Θεοδωρίδης στο άρθρο του προσθέτει πως «τα ελληνικά μαχητικά πρέπει να σταματήσουν να παρενοχλούν τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη στο Αιγαίο και η Ελλάδα να εγκαταλείψει το αίτημα για επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια. Αυτές οι δηλώσεις αιφνιδίασαν τους πάντες. Ακόμη και ο Ερντογάν δεν θα προέβαινε ποτέ σε παρόμοια σχόλια».  
Ανάλογες ήταν και οι τοποθετήσεις των υπολοίπων τουρκικών ΜΜΕ. Τι έλλειπε; Ένα «Bravo Syriza», κατά το παλαιότερο Bravo Giorgos…

από : ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου