" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ !!!

ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ 

 Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ…

Η αντιτρομοκρατική έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες δύο αναζητούμενων ως εμπλεκομένων στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Ο ένας εκ των δύο είναι γιος του συνδικαλιστή της ΠΟΕ ΟΤΑ, Γιώργου Χαρίση (προσκείμενου στο ΠΑΣΟΚ ή στο ΣΥΡΙΖΑ) και δεξί χέρι του συνδικαλιστή  Θ.Μπαλασόπουλου. Η μητέρα του πρώτου των αναζητούμενων είναι η Ουρανία Πούλου, στενή συνεργάτιδα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ και στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Γ.Δραγασάκη.
Η μητέρα του μάλιστα είναι στην ομάδα προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και υπάλληλος στη Βουλή, ενώ και οι δύο γονείς του ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην Παιανία-Γλυκά Νερά.
 από :  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΓΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΜΕ ΜΗΤΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ



xarishsΗ αντιτρομοκρατική έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες δύο αναζητούμενων ως εμπλεκομένων στο αντάρτικο πόλης με τη Συνωμοσία των Πυρήνων. Ο ένας εκ των δύο είναι γιος του συνδικαλιστή της ΠΟΕ ΟΤΑ, Γιώργου Χαρίση(προσκείμενου στο ΠΑΣΟΚ ή στο ΣΥΡΙΖΑ)και δεξί χέρι του συνδικαλιστή  Θ.Μπαλασόπουλου. Η μητέρα του πρώτου των αναζητούμενων είναι η κ.Ουρανία Πούλου, στενή συνεργάτιδα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ και στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Γ.Δραγασάκη.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ημεδαπών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν την 15-02-2013 από τον Ειδικό Ανακριτή, δύο εντάλματα σύλληψης, με τα οποία κατηγορούνται – αναζητούνται για:
ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση καθώς και
απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού, την 28-11-2012 σε βάρος του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
ntaliosΗ δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών τους κρίνεται ως απαραίτητο αναγκαίο μέτρο για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Πρόκειται για τους:
Α) ΧΑΡΙΣΗ – ΠΟΥΛΟ Φοίβο του Γεωργίου και της Ουρανίας, ο οποίος γεννήθηκε την 22-03-1990 στην Αθήνα

Β) ΝΤΑΛΙΟ Ανάργυρο του Αθανασίου και της Ευγενίας, ο οποίος γεννήθηκε την 08-05-1991 στην Αθήνα.
Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω άτομα, να επικοινωνήσει στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

από : ΜΑΚΕΛΕΙΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου