" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ποια είναι η αλήθεια για τους τούρκους κομάντος στα Ίμια;



Τα τελευταία χρόνια μεγάλη συζήτηση έχει γίνει με την τύχη των τούρκων κομάντο που επιχείρησαν τη νύχτα στην κρίση των Ιμίων. Κάποιες πληροφορίες τους θέλουν όλους νεκρούς από ύποπτα ατυχήματα, όπως έχουν χαρακτηρισθεί από στρατιωτικούς αναλυτές. Στον αντίποδα αυτών υπάρχουν αυτοί που τα αρνούνται κατηγορηματικά και ισχυρίζονται ότι οι τούρκοι στρατιωτικοί ζουν και βασιλεύουν και ότι όλα περί θανάτου είναι μια καλοστημένη προπαγάνδα.
Ας κάνουμε μια ιστορική αναδρομή στα γεγονότα, προσπαθώντας να κατανοήσουμε τις δύο πλευρές και τα λεγόμενά τους.
 Ας ξεκινήσουμε με αυτούς που υποστηρίζουν ότι οι κομάντο σκοτώθηκαν. 
Τον Φεβρουάριο του 2003 στην ασιατική ακτή του Βοσπόρου ο δήμαρχος της περιοχής εγκαινίασε το «πάρκο μαρτύρων των Ιμίων» που κατασκευάστηκε προς τιμή των πέντε φονευθέντων από την πτώση του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν στις 15 Φεβρουαρίου του 1996, στη θάλασσα της  Μαρμαρίδος. Μάλιστα, τούρκοι δημοσιογράφοι υπονόησαν Ελληνικό δάκτυλο στη πτώση του ελικοπτέρου. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 13 Νοεμβρίου 1996 ακόμη μια πτώση ελικοπτέρου στον κόλπο αυτή τη φορά της Μαρμαρίδος θα στείλει στο θάνατο άλλους τέσσερις τούρκους κομάντο από την μονάδα των Ιμίων. Τέλος, ο επικεφαλής της ομάδας των τούρκων δολοφονείται από τρεις ναρκομανείς στην Κωνσταντινούπολη.

Οι έχοντες εντελώς διαφορετική άποψη θεωρούν τα παραπάνω ένα καλοστημένο παιχνίδι των τούρκων, κάνοντας λόγο για σατανικές συμπτώσεις και αμφισβητούν  την πτώση των δύο ελικοπτέρων σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μεταφέροντας τη συγκεκριμένη ομάδα, υποστηρίζοντας ότι περισσότερο μοιάζει με πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων . Ύποπτη επίσης θεωρούν και τη δολοφονία ενός άρτια εκπαιδευμένου κομάντο από τρία ‘’πρεζόνια’’ όπως ανακοινώθηκε. Ακόμη και για το μνημείο εντύπωση προξενεί η καθυστερημένη κατασκευή του και μάλιστα από τον τοπικό δήμαρχο, με την παντελή απουσία των Ενόπλων Δυνάμεων και του επίσημου τουρκικού κράτους.  
Εκτός ενός θανάτου από ατύχημα με σόμπα υγραερίου μέσα στο σπίτι του και δύο φυλακισμένων για την υπόθεση βαριοπούλα, όλοι οι άλλοι χαίρουν άκρας υγείας, άποψη που βρίσκει σύμφωνους και Έλληνες Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού.
Θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο κοιμίζεται η Ελληνική κοινή γνώμη, μετά από την ντροπιαστική νύχτα των Ιμίων με τους τρεις νεκρούς Έλληνες Αξιωματικούς, υπονοώντας την επέμβαση του από μηχανής Θεού της Ελλάδος που κατατροπώνει τους εχθρούς, ενώ οι Έλληνες παρακολουθούν απαθείς στους καναπέδες τους τον "Σουλεϊμάν" και τα άλλα προϊόντα υποκουλτούρας που σερβίρουν τα τουρκοκάναλα της διαπλοκής.  
Περίπου τα ίδια προσπαθούν να περάσουν και οι γνωστοί Ελ-λαδέμποροι του τηλεμάρκετινγκ, κάνοντας λόγο για διαστημόπλοια που θα έρθουν από το Σείριο να μας σώσουν και να γίνει η Ελλάδα υπερδύναμη.  

Όταν η Ελλάδα μεγαλούργησε αυτό πάντα έγινε με Αγώνες, Θυσίες και Αίμα. Κανείς  δεν πρόκειται να μας χαρίσει τίποτα όλα πρέπει να κερδηθούν στο πεδίο της μάχης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τη νύχτα των Ιμίων εξαιτίας μιας προδοτικής ηγεσίας, χάθηκε μια μοναδική ευκαιρία να καταστραφεί ο τουρκικός στόλος και να ψαλιδιστούν οι απαιτήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο για πάρα πολλά χρόνια. Η διερεύνηση της υπόθεσης ανήκει στην αντικατασκοπεία, σε μυστικές υπηρεσίες και αυτό πάντα σε συνάρτηση με το σημερινό τους επίπεδο, στην Ελλάδα του μνημονίου.
Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι οι ισχυρές αποτελεσματικές και αποτρεπτικές Ένοπλες Δυνάμεις, που θα μπορούν  στηρίξουν τη κεραυνοβόλο ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ με αποτέλεσμα την μετατροπή του Αιγαίου σε Ελληνική λίμνη, για να εκμεταλλευτούμε  τα πλούσια κοιτάσματα των  υδρογονανθράκων.

από : ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου