" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ραγιαδίστικη επιστολή Ιωαννίδη στον Ζαγκ Ρογκ!

Τα γνωστά κέντρα που επιτίθενται στην Ελλάδα σε όλα τα μέτωπα, αποφάσισαν να καταργήσουν το άθλημα της πάλης από τους Ολυμπιακούς αγώνες. Οι δικοί μας ραγιάδες για μια ακόμη φορά δεν διμαρτύρονται. Διαβάστε την χλιαρή, παρακλητική επιστολή στου Υπουργού Αθλητισμού κ. Ιωαννίδη προς τον Ζαγκ Ρογκ και θα καταλάβετε για τι πολιτικούς χαλβάδες μιλάμε.
Ρε, κότσια δεν έχεις μέσα σου Ιωαννίδη; Όταν πήγαινες και αγωνιζόσουν ως προπονητής, δεν αισθανόσουν ότι εκπροσωπούσες την Ελλάδα; Τι επιστολή-σκατά είναι αυτή που έστειλες; Αντί να στείλεις στον διάολο όλους αυτούς τους βάρβαρους που αν δεν υπήρχε η Ελλάδα θα ήταν ακόμη σε σπήλαια, στέλνεις επιστολή στο "μούτρο" Ζαγκ Ρόγκ και τον προσφωνείς "Εξοχότατο"!
Αυτός είναι εξοχότατος ρε; Να προσβάλει με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο τους Ολυμπιακούς αγώνες και την ιστορία τους και τον αποκαλείς "Εξοχότατο"; Αλλά και όλα τα υπόλοιπα που λες είναι...άλλα λόγια ν' αγαπιόματε!. Έπρεπε να τους πεις ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα αποχωρεί από τους αγώνες και κάντε "σαλάτα Ολυμπικακούς" όπως ήδη τους έχετε κάνει και σταματάμε να σας δίνουμε το Ολυμπιακό φως.
Το κατάλαβες κ. Υπουργέ ή είσαι κι εσύ ραγιάς;
Διαβάστε την επιστολή του υπουργού και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

"Εξοχότατε κ. Πρόεδρε,
Με μεγάλη έκπληξη και μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΟΕ να αφαιρέσει το άθλημα της πάλης από το πρόγραμμα των Ολυμπιακών αγώνων του 2020.
Το άθλημα της πάλης είναι συνδεδεμένο με την Ελλάδα και τους αρχαίους Ολυμπιακούς αγώνες.
Από την εποχή των Αργοναυτών του Ιάσονα, που τελούσαν αγώνες πάλης, μέχρι την Τροία και τα έπαθλα του Αχιλλέα και αργότερα στην Αρχαία Ολυμπία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, το άθλημα της πάλης έχει καταξιωθεί και συνδεθεί στη συνείδηση των λαών όχι μόνο με τον ελληνικό πολιτισμό, αλλά και τον παγκόσμιο.
Η πάλη ξεκίνησε την ιστορική της αγωνιστική διαδρομή στους 18 Ολυμπιακούς Αγώνες το 708 π.Χ με πρώτο Ολυμπιονίκη τον Λάκωνα Ευρύβατο και διατηρήθηκε σε όλη τη διάρκεια των Αγώνων της αρχαιότητας μέχρι την κατάργησή τους.
Από το 1896, με την αναβίωση των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, το άθλημα εντάχθηκε στο επίσημο Ολυμπιακό πρόγραμμα με την ονομασία ελληνορωμαϊκή πάλη.
Η ελευθέρα πάλη εμφανίστηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες το 1904, ενώ μέχρι σήμερα και τα δύο στυλ παραμένουν στο πρόγραμμα όλων των Ολυμπιακών αγώνων. Από τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας του 2004, μάλιστα, εντάχθηκε στο πρόγραμμα και η γυναικεία πάλη.
Το άθλημα έχει τεράστια παγκόσμια απήχηση, πράγμα που αποδεικνύεται από το ότι στη Διεθνή Ομοσπονδία της πάλης μετέχουν ως μέλη 180 χώρες. Αποτελεί ένα τεχνικό και ευγενικό άθλημα, στο οποίο αθλούνται εκατομμύρια αθλητές και αθλήτριες σε όλο τον κόσμο.
Η ιστορία, η παράδοση και η κοινωνική αποδοχή που την χαρακτηρίζουν δεν πρέπει να θυσιαστούν στο βωμό της θεαματικότητας των ΜΜΕ και της εμπορευματοποίησης.
Εκφράζοντας τα αισθήματα όλων των Ελλήνων αλλά και τον σεβασμό του λαού μας στην ιστορία του αθλήματος, επιθυμούμε τη συνέχιση του αθλήματος της πάλης στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών αγώνων".

 http://indobserver.blogspot.gr/

Σχόλιο από ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ: Και να συμπληρώσω επίσης ότι θα ΕΠΙΒΑΛΕΤΩ να του ζητήσει να ΠΑΨΟΥΝ πλέον να χρησιμοποιούν τους αθλητικούς όρους που σχετίζονται με τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ειδ' άλλως να πληρώσουν τα δικαιώματα στην Ελλάδα! Τέρμα πια η όποια ανοχή! Πνευματικά δικαιώματα στους ΠΑΝΤΕΣ που χρησιμοποιούν λέξεις ελληνικές!  
φωτό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου