" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΥΠΟΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ MALL 4 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.(BINTEO)


ΕΤΡΕΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ "ΛΑΥΡΑΚΙ" Ο  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. 
ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ...ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
Απο iefimerida
Την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει το «νέο κύμα» της τρομοκρατίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλου για το Mall, λίγες ημέρες πριν την βομβιστική επίθεση.
 
«Ο κατά δήλωσή του αναρχικός και φιλοτρομοκράτης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παραμένει ακόμα και τώρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall, τέσσερις ημέρες πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
«Μετά από αυτό περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα», πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου, καλώντας παράλληλα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα «να πάρει, επιτέλους, σαφή θέση» και τον κ. Διαμαντόπουλο «να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την ανομία και την τρομοκρατία»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου