" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ: Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!


Τα… διαπιστευτήριά του έδωσε χθες στην Αμέρικα ο… leader of SYRIZA, με την… εμπνευσμένη ομιλία του στο Ινστιτούτο Brookings, στην οποία υποσχέθηκε πως θα είναι… καλό και υπάκουο παιδί στους διεθνείς τοκογλύφους, αν έχουν την… ευγενή καλοσύνη να του δώσουν το… χρίσμα για να γίνει… χαλίφης στη θέση του σημερινού χαλίφη Αντωνάκη Σαμαρά:
«Οι κινδυνολόγοι θα σας πουν ότι το κόμμα μας, αν έρθει στην κυβέρνηση, θα σκίσει τη δανειακή σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, θα βγάλει τη χώρα έξω από την ευρωζώνη, θα διακόψει τους δεσμούς της Ελλάδας με την πολιτισμένη Δύση, ότι η Ελλάδα θα γίνει μια νέα Βόρεια Κορέα. Αυτό είναι κινδυνολογία στα χειρότερά της. Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θέλει τίποτα από αυτά. Ήμασταν πάντα, και πάντα θα παραμείνουμε, ένα ευρωπαϊκό κόμμα. Επιτρέψτε μου να το πω αυτό ξεκάθαρα: ο ΣΥΡΙΖΑ θα κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη… Οι χώρες μας μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές και σε μέγεθος και σε δομές. Ξέρουμε επίσης ότι υπάρχουν σκιές και προβλήματα του παρελθόντος τα οποία θέλουμε να υπερβούμε. Υπάρχουν όμως και δεσμοί ισχυροί οι οποίοι σε ένα παγκοσμιοποιημένο τοπίο, γίνονται όλο και ισχυρότεροι».
ο άνθρωπος το ομολογεί ευθέως: η παγκοσμιοποίηση μας ενώνει!

από : ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου