" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ...

Η είδηση λέει: 

Προσεχώς το συμβούλιο συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας

Αθήνα και Άγκυρα βρίσκονται σε «διπλωματική επικοινωνία» για την επιλογή του κατάλληλου χρόνου σύγκλησης του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας μέσα στο «προσεχές διάστημα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας.
Παράλληλα, τόνισε ότι στο Συμβούλιο αποτελεί ένα «πολύ χρήσιμο θεσμικό εργαλείο για την ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών, σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπου μπορούμε να επιτύχουμε αμοιβαία οφέλη.
Αναφορικά με δημοσιεύματα σχετικά με το θέμα της ΑΟΖ, ο κ. Δελαβέκουρας σημείωσε πως «η κυβέρνηση κινείται ως προς το θέμα, στη βάση του σχεδιασμού και της στρατηγικής της» και ότι σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει θέμα προς ανακοίνωση.
Απαντώντας σε ερώτηση για τις διερευνητικές επαφές, ανέφερε «ότι συνεχίζονται κανονικά» και ότι «ο επόμενος γύρος θα ανακοινωθεί στον κατάλληλο χρόνο».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Και εγώ λέω: 

Κανονίστε ρεμάλια ! Κανονίστε να κάνετε ΚΑΜΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ...ΠΑΤΑΤΑ με τους τουρανομογγόλους και ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α !!!

Τίποτα άλλο δεν σας λέω... ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ  !  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου